Burak için Kırmızı Oda izleyeceksin elbette.Kararsızım, Akrep ve Kırmızı Oda arasında...
Kesinlikle Akrep'i izle, diğerini izleme trajediye boğulursun.Kararsızım, Akrep ve Kırmızı Oda arasında...
Sevdiğim adamın 3 dakika göründüğü dizinin tamamını izlemek akıl karı değil.Burak için Kırmızı Oda izleyeceksin elbette.
Akrep sokacak sizi, bekle ve gör.
Burak için izliyordum ama adamı 160 dakikalık bölümde toplasan 5 dakika zor görüyoruz.Kesinlikle Akrep'i izle, diğerini izleme trajediye boğulursun.
Oyuncu için dizi mi izlenilir. Koskoca Demet Akbağ dururken Survivor ile aynı platformda yayınlanan bir diziyi mi izleyeceksin, yapma.Burak için izliyordum ama adamı 160 dakikalık bölümde toplasan 5 dakika zor görüyoruz.
Bu sahneyi kaçırmak akılsızlık olur baksana nasıl vakumladığına.Sevdiğim adamın 3 dakika göründüğü dizinin tamamını izlemek akıl karı değil.
Çok komik hayaller cidden. 11 reyting alan diziyi etkilese ne olacak 8-9 bile yeter de artar.Akrep sokacak sizi, bekle ve gör.
Zirveye yerleşirse tamam, Kanlı Oda boşluktan bolca izleniyor zaten.Bu sahneyi kaçırmak akılsızlık olur baksana nasıl vakumladığına.
Ekli dosyayı görüntüle 96175
Çok komik hayaller cidden. 11 reyting alan diziyi etkilese ne olacak 8-9 bile yeter de artar.
Aynen canım öyle bir boşluk ki kendisi hariç 6 dizinin daha yayınlandığı günde 10-11 reyting almıştı. Allah herkese böyle boşluk nasip etsin.Zirveye yerleşirse tamam, Kanlı Oda boşluktan bolca izleniyor zaten.
Demet Evgar bu dizide yok ki.Oyuncu için dizi mi izlenilir. Koskoca Demet Evgar dururken Survivor ile aynı platformda yayınlanan bir diziyi mi izleyeceksin, yapma.
Buldu taşı vakumlar tabi... Burak'ı ben öpmeliydim...Bu sahneyi kaçırmak akılsızlık olur baksana nasıl vakumladığına.
Ekli dosyayı görüntüle 96175
Çok komik hayaller cidden. 11 reyting alan diziyi etkilese ne olacak 8-9 bile yeter de artar.
Piraye değil Deniz vakumluyor yalnız ilk hamle ondan.Buldu taşı vakumlar tabi... Burak'ı ben öpmeliydim...
Daha Demet Evgar ve Demet Akbağ'ı karıştıran birine göre hareket etme bence. @keremDemet Evgar bu dizide yok ki.