11 Aralık 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bencede, perşembeye koyarak harcadı diziyi resmen.. :)
Bence bu hafta Firuze'm artacak ve Show TV kararsız kalacak. Valla Saklı Kalan için en başından dediğim gibi Salı günü çok uygun bir gün. Kurt Seyd ve Shura gelmeden iyi bir izleyici kitlesi yakalamalı kendisine...

Vicdan, merhamet vs türü bırakıp sağlam bi dram şart ama yazıcak kimse yok ortada. Bi çoşkun ırmak bar, ondanda haber alınamıyor. Yeni bi projede mi yoksa dinlenşyor mu ? Ne yapıyor acaba?
Ben de bilmiyorum ya. :( Ama acele karar vermemeli. Ö.B.G.Z efsanesinden sonra yanlış bir karar vermesi iyi olmaz kendisi açısından. Umarım Kanal D'ye yine müthiş bir dram dizisi yapar. :X

cumartesi karşılaştılar sonuç ortada :A

erken konuşma o dizinin daha başrolleri belli değil :F

şimdi yayına girmesi muhtemel diziler arasında bir kıvançın dizisini bekliyoruz oda fiyaskoyla sonuçlanırsa bu seneyi iki üç diziyle geçireceğiz sanırım:)

Ben de bilmiyorum ya. :( Ama acele karar vermemeli. Ö.B.G.Z efsanesinden sonra yanlış bir karar vermesi iyi olmaz kendisi açısından. Umarım Kanal D'ye yine müthiş bir dram dizisi yapar. :X
Çok merak ediyorum, şu an feci bi dram mı yazıyor ne yapıyor diye? :d kAnal d'nin elinde bi o var sağlam bi senarist diyeceğimiz. Şu da bi gerçek ki sektör büyük bi senarist kıtlığı yaşıyor. Zaten sinema tv yi seçenlerin %90'ı yönetmenliğe kafa yoruyolar. Sonuçta haliyle bu oluyor sektör adına.. :)

Bence bu hafta Firuze'm artacak ve Show TV kararsız kalacak. Valla Saklı Kalan için en başından dediğim gibi Salı günü çok uygun bir gün. Kurt Seyd ve Shura gelmeden iyi bir izleyici kitlesi yakalamalı kendisine...
Fragmanlarına baktığım kadarıyla prastijli bi iş gibi görünüyor. Salı, kendisi için bi şans olma niteliğinde. Perşembeden vazgeçmeliler.

kanal D acilen pazartesi arka sokakları cumartesi yD yı cuma inadına yaşamak ı alsa daha iyi olur . hiç yoktan 2 günü kurtarır en azından inadına yaşamak için emin değilim ama neyse.....

Fragmanlarına baktığım kadarıyla prastijli bi iş gibi görünüyor. Salı, kendisi için bi şans olma niteliğinde. Perşembeden vazgeçmeliler.
Aynen öyle. Show TV umarım bu karardan vazgeçer bir an önce ve dizimiz Salı yayınlanır. :)

3 - 4 işte. :) . Yeter yahu fazlasını napcak. :X .
2-3 genelde de 2. Bu oranın Show TV'ye yeterli bir yanı yok. Total'de de bir hafta 5 bir hafta 6 alıyor yan güçlü bir dizi geldiğinde yıkılabilecek bir nitelikte. O yüzden Show TV'nin o gününü güçlendirmesi lazım. 😉

sevdalugun kitlesi anlaşıldı panpalar. sevdaluk varken karşısında My daha yüksek alıyordu sevdaluk bitince My biraz yükselip ani düşüş yaşamış. bu da demek oluyor ki sevdaluk kitlesi eskiden My yi de izliyor ve artık carsambalari ekrana bakmıyor. demekki sevdalugu carsmbayi dolduracak kaliteli dizi olarak bakıyorlar çünkü My sogutmuş bu kitleyi. yani bizim carsambada boşluk var tezi My nin kalitesinin düşmesinden kaynaklı.. bu durumda Çarşamba bir güçlü diziyi de kaldırabilir My izleyenleri her An My yi bırakmaya teşne ama iyi bir dizi bekliyor.

Son düzenleme: