11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak şimdi şöyle bir düşün kanad nin yöneticisi sensin ve 20.00 da küçük ağayı başlatıyon 21 de yenibölüme giriyon 23.45 de bitiyon aldığın oran özet izlendi yeni bölümde izlendi tek ücret ödedin-birde bunun çalıkuşu olan versiyonu var 2 ücret ödüyon ama dieğri özet kadar izleniyor mesele burada....haa bana kalırsa salı da kalsa daha iyi olur güzel dizi harcanmasını istemem.

Orası öyle tabi ama birini kurtarayım derken diğerini feda etmek olmaz. Ayrıca Küçük Ağa'yı çocuklar da izliyor. 23.45'e kadar sürmesi onlar açısından kötü olur bu sefer. Neyse inşallah geçmez. Salı günü Kanal D'deyim full. :D

çalıkuşum devam ediyor
Hıı bu arada meryem uzerli facebook sayfasında bebeğinin elini fotosunu paylaşmış 2 saatte 52 bin kişi beğenmiş bebeğin fotosunu koysa kim bilir kaç kişi beğenir:D

Orası öyle tabi ama birini kurtarayım derken diğerini feda etmek olmaz. Ayrıca Küçük Ağa'yı çocuklar da izliyor. 23.45'e kadar sürmesi onlar açısından kötü olur bu sefer. Neyse inşallah geçmez. Salı günü Kanal D'deyim full. :D

heah şimdi senlede anlaştık tamamdır :D tek tek anlaşıyorum herkezle :D

perşembeler uek ve kayıp şehir tutmuştu :A zaten eli yüzü düzgün bişi konsa totalde 6 alır en kötü

işte eli yüzü düzgün bi top model koymuyorlarki koysalar alcak perşembeyide iştee bulamadılar öyle nur yüzlüleri :F

BİÜ boşluğun dibine vurdu gene mübarek :D çalıkuşum reklamda hafif yaralanmış

22:45 - 23:00 #sbt #reyting'leri
1) SHOW: 6.49
2) STAR: 4
3) FOX: 3.7
4) KANALD: 3.43
5) SMNYL TV: 2.8

işte eli yüzü düzgün bi top model koymuyorlarki koysalar alcak perşembeyide iştee bulamadılar öyle nur yüzlüleri :F
kayıp şehir 7.5 a ka çıktı intikam gibi 8-10 oyuncuyla 120 dk top çeviren dizi bile 8 i geçmiş :F zor değil bence zaten drama adına bişi yok o gün:)

Benim için Üzülme çok iyi gitmiş.Show TV 1. olmuş :bhr:
Benim Hala Umudum Var iyi gitmiş

kayıp şehir 7.5 a ka çıktı intikam gibi 8-10 oyuncuyla 120 dk top çeviren dizi bile 8 i geçmiş :F zor değil bence zaten drama adına bişi yok o gün:)

perşembede dram lazım ama boynu bükükler gelir orayada muhtemelen... yada hatasız kul olmaz yada paşa gönlüm amann işte bana mı kaldı tasası ne gelirse gelsin😀:A

Benim Hala Umudum Var
Reklam dönüşü 23.13

23:00 - 23:15 #sbt #reyting'leri
1) STAR: 5.53
2) SHOW: 4.89
3) KANALD: 4.41
4) SMNYL TV: 3.79
5) ATV: 2.93

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...