Mesele sevip ya da sevmemek değil. Küçük Ağa zaten kısa sürse de kurtarıyor günü. Sırf Küçük Ağa için Çalıkuşu ateşe atılmış olur öyle bir şey olursa. Ki ben de istemem bunu.
bazı arkadaşlar perşembeyi çarşamba gibi boş bi gün sanıylar galiba
çalıkuşu 2 hafta dayanamaz perşembe günü 2 haftada biter neden bahsediliyosa çarşamba günü tutunabileceği tek gün
Ağzından bal damlamaya başladıÇalıkuşu bitene kadar lütfen bunu sürdürÇalıkuşu iyi gitmiş.
o deil de intikam bitince çalıkuşu perşembeye şey etsin diyoruz ne diyorsun bu işe hem salıya senin farah gelecek zor durumda kalırsın fahroş mu farah mı derkene?dal rüzgarı affetsede kırılmıştır birkere
benim sucum yok @xemrexxx başı altından çıkıyor hep kırılma cnmdal rüzgarı affetsede kırılmıştır birkere
beni diğerleri pek ilgilendirmiyo doğrusu küçümsüyorum evet çünkü küçüklerbende ondan bahsediyorum sadece KVP değil diğer dizileri çöpe atıyorsun sanırım veya küçümsüyorsun Aramızda kalsın ZKFO ne bileyim bunlarda iş var yanii bunlarlada yarışmak mesele...
vadi+zkfo+ak=25 reytingbende ondan bahsediyorum sadece KVP değil diğer dizileri çöpe atıyorsun sanırım veya küçümsüyorsun Aramızda kalsın ZKFO ne bileyim bunlarda iş var yanii bunlarlada yarışmak mesele...
o deil de intikam bitince çalıkuşu perşembeye şey etsin diyoruz ne diyorsun bu işe hem salıya senin farah gelecek zor durumda kalırsın fahroş mu farah mı derkene?
benim sucum yok @xemrexxx başı altından çıkıyor hep kırılma cnm
İçimden geçenleri söylüyorum hep.Ağzından bal damlamaya başladıÇalıkuşu bitene kadar lütfen bunu sürdür
eve çiğdem sana baksın bana fahriye bakaronun zaten şaftı kaymış ona bakma sen bana bak )
vadi+zkfo+ak=25 reyting
küçük ağa+kaçak+biü=24 reyting bugüne bir de kss gelecek