11 Şubat 2014 Salı Reyting Sonuçları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mesele sevip ya da sevmemek değil. Küçük Ağa zaten kısa sürse de kurtarıyor günü. Sırf Küçük Ağa için Çalıkuşu ateşe atılmış olur öyle bir şey olursa. Ki ben de istemem bunu. :D

bak şimdi şöyle bir düşün kanad nin yöneticisi sensin ve 20.00 da küçük ağayı başlatıyon 21 de yenibölüme giriyon 23.45 de bitiyon aldığın oran özet izlendi yeni bölümde izlendi tek ücret ödedin-birde bunun çalıkuşu olan versiyonu var 2 ücret ödüyon ama dieğri özet kadar izleniyor mesele burada....haa bana kalırsa salı da kalsa daha iyi olur güzel dizi harcanmasını istemem.

bazı arkadaşlar perşembeyi çarşamba gibi boş bi gün sanıylar galiba :F:F
çalıkuşu 2 hafta dayanamaz perşembe günü 2 haftada biter neden bahsediliyosa çarşamba günü tutunabileceği tek gün

bende ondan bahsediyorum sadece KVP değil diğer dizileri çöpe atıyorsun sanırım veya küçümsüyorsun Aramızda kalsın ZKFO ne bileyim bunlarda iş var yanii bunlarlada yarışmak mesele...

bende ondan bahsediyorum sadece KVP değil diğer dizileri çöpe atıyorsun sanırım veya küçümsüyorsun Aramızda kalsın ZKFO ne bileyim bunlarda iş var yanii bunlarlada yarışmak mesele...
beni diğerleri pek ilgilendirmiyo doğrusu küçümsüyorum evet çünkü küçükler :F:F
ama dediğin gibi çalıkuşu için onlarda zorlu rakipler :D zaten vadiden kalanları zkfo aramızda kalsın topluyor :D

vadi+zkfo+ak=25 reyting
küçük ağa+kaçak+biü=24 reyting bugüne bir de kss gelecek :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...