Teşekkürler. Bir an MS konusundan çıkamayıp buraya gelemeyeceksin sandım.Kavak Yelleri izledim sadece ve parça parçada olsa Arka Sokaklar onun dısında diğer dizilerle işim olmadı Ama şarkıların hepsini biliyorum tabi @Aserat
Bunu kullan benceEvet aslında güzel dizi olur bundan. İmam hatip mezunu Serhat entrika ve bol bol ahlaksızlığın olduğu yere düşer ve olaylar başlar. @mrt-06'nın dizisine fark atarız.
Kafama yattı aslında bir gün değerlendireceğim. STV dizileriyle Aşk-ı Memnu'nun birleşimi gibi bir şey olur ama.Bunu kullan bence
Zirveyi gördüm ya ölsem de gam yememKafama yattı aslında bir gün değerlendireceğim. STV dizileriyle Aşk-ı Memnu'nun birleşimi gibi bir şey olur ama.
Yeni gelebildik buraya kusura bakmaTeşekkürler. Bir an MS konusundan çıkamayıp buraya gelemeyeceksin sandım.
Önemli değil ya öylesine söyledim zaten. Senin de başın kalabalık zaten tekrar teşekkürler.Yeni gelebildik buraya kusura bakma
Ne zirvesi.Zirveyi gördüm ya ölsem de gam yemem
Zenginlik, güç, ihtiras, intikam, yasak aşk VE daha niceleri @xBUGRAxÖnemli değil ya öylesine söyledim zaten. Senin de başın kalabalık zaten tekrar teşekkürler.
Ne zirvesi.
Dizi bakımından değilde şarkı bakımından konu güzel olmuşÖnemli değil ya öylesine söyledim zaten. Senin de başın kalabalık zaten tekrar teşekkürler.
Ne zirvesi.
Teşekkürler.@Aserat güzel bölüm olmuş emeğine sağlık
Hatırla Sevgili, ÖBGZ ve Medcezir favorilerim Bu Kalp Seni Unutur mu şarkısına daha iyi bir dizi olabilirdi
Teşekkürler beğeni veya kalp de atarsan sevinirim.ÖBGZK - MEDCEZİR- HATIRLA SEVGİLİ -ÇGO hepsini baştan sona izledim, şarkılardan daha popüler bu diziler benim gözümde
KıyamişTeşekkürler beğeni veya kalp de atarsan sevinirim.
Teşekkürler.@Aserat çok güzel bir bölüm olmuş emeğine sağlık hepside çok güzel şarkılardı severek dinledim
Gülbene gelince Arka sokakları gayet güzel söylemişti Sezen aksu bu şarkıdan sonra da Gülbene şarkı
verdi bende onu hatırlatayım
Teşekkürler.Önümüzdeki bölüm konusu heyecanlı bakalım bekliyorum