Ben de MS için yavaştan başladım arşivlemeye.Zaten onun yüzünden böyle videoyla cevaplar başladı artık kimse normal mesajla uğraşmıyor.
Ben de MS için yavaştan başladım arşivlemeye.Zaten onun yüzünden böyle videoyla cevaplar başladı artık kimse normal mesajla uğraşmıyor.
Sen benim gibi baş edemezsin bu yılanlaTamam bee yeter ben @serhatt değilim. Siz gibi arşivim dolu değil
Foruma renk getirdim işte Allahım mükemmelimZaten onun yüzünden böyle videoyla cevaplar başladı artık kimse normal mesajla uğraşmıyor.
Gelmişken konuyu da oku sevdiğin diziler var.Foruma renk getirdim işte Allahım mükemmelim
Okudum da yorum yapıcam namazımı kılıpGelmişken konuyu da oku sevdiğin diziler var.
Namaz mı kılıyorsun sen. 😱Okudum da yorum yapıcam namazımı kılıp
niye şaşırdın beNamaz mı kılıyorsun sen. 😱
Ne bileyim buradaki mesajlarını düşününce alakasız geldi.niye şaşırdın be
parayla imanın kimde olduğu bilinmez Sen kılmıyor musun sankiNe bileyim buradaki mesajlarını düşününce alakasız geldi.
Kılmıyorum ki. Böyle tasavvufi konuşma tuhaf oluyorum.parayla imanın kimde olduğu bilinmez Sen kılmıyor musun sanki
Gel de azıcık din iman öğren benden @xBUGRAxKılmıyorum ki. Böyle tasavvufi konuşma tuhaf oluyorum.
Valla hala şaşkınım forumda öyle bir imaj yarattın ki namazla bağdaştıramadım bir türlü.Gel de azıcık din iman öğren benden @xBUGRAx
Herkesin bir sırrı vardır, bazılarının birden fazlaValla hala şaşkınım forumda öyle bir imaj yarattın ki namazla bağdaştıramadım bir türlü.
Bölüm için yorumunu da alalım.
Elhamdülillahİmam hatip mezunu be. @serhatt
İmam hatip mezunu be. @serhatt
Bir şey daha öğrenirsem kalpten gideceğim yeter. Biz bölüme dönelim.Herkesin bir sırrı vardır, bazılarının birden fazla
Hemen gideceksen itiraflara devam ediyimBir şey daha öğrenirsem kalpten gideceğim yeter. Biz bölüme dönelim.