Ben de MS için yavaştan başladım arşivlemeye.Zaten onun yüzünden böyle videoyla cevaplar başladı artık kimse normal mesajla uğraşmıyor.![]()
Ben de MS için yavaştan başladım arşivlemeye.Zaten onun yüzünden böyle videoyla cevaplar başladı artık kimse normal mesajla uğraşmıyor.![]()
Sen benim gibi baş edemezsin bu yılanla
Foruma renk getirdim işte Allahım mükemmelimZaten onun yüzünden böyle videoyla cevaplar başladı artık kimse normal mesajla uğraşmıyor.![]()
Gelmişken konuyu da oku sevdiğin diziler var.Foruma renk getirdim işte Allahım mükemmelim![]()
Okudum da yorum yapıcam namazımı kılıpGelmişken konuyu da oku sevdiğin diziler var.![]()
Namaz mı kılıyorsun sen. 😱Okudum da yorum yapıcam namazımı kılıp![]()
niye şaşırdın beNamaz mı kılıyorsun sen. 😱
Ne bileyim buradaki mesajlarını düşününce alakasız geldi.niye şaşırdın be![]()
parayla imanın kimde olduğu bilinmezNe bileyim buradaki mesajlarını düşününce alakasız geldi.![]()
Kılmıyorum ki.parayla imanın kimde olduğu bilinmezSen kılmıyor musun sanki
![]()
Valla hala şaşkınım forumda öyle bir imaj yarattın ki namazla bağdaştıramadım bir türlü.Gel de azıcık din iman öğren benden@xBUGRAx
Herkesin bir sırrı vardır, bazılarının birden fazlaValla hala şaşkınım forumda öyle bir imaj yarattın ki namazla bağdaştıramadım bir türlü.
Bölüm için yorumunu da alalım.![]()
Elhamdülillahİmam hatip mezunu be.@serhatt
İmam hatip mezunu be.@serhatt
Bir şey daha öğrenirsem kalpten gideceğim yeter.Herkesin bir sırrı vardır, bazılarının birden fazla![]()
Hemen gideceksen itiraflara devam ediyimBir şey daha öğrenirsem kalpten gideceğim yeter.Biz bölüme dönelim.
![]()