Sen de hep açığımı ara.
Sen de yorum yap PT'ye.
Forumdash abicim hep bu modda geliyor bu programa kaçanda Aserat olsunGözüme cattıEbrunun Rezza ile boşandiğini tekrar birlikte oldugunu bilmiyordumAzeri Günel olayını biliyordum sadece
Sen de hep açığımı ara.
Sen de yorum yap PT'ye.
Forumdash abicim hep bu modda geliyor bu programa kaçanda Aserat olsunGözüme cattıEbrunun Rezza ile boşandiğini tekrar birlikte oldugunu bilmiyordumAzeri Günel olayını biliyordum sadece
Serhatın ahı tutuyor sanırımKendi programım ayol niye terk edeyim. İyice saçmaladın.
Yeşilçam filmleri paylaşmıştım ustaların bir arada olduğu komedi filmleri aynı bu program gibiydi senin yapacağını bilsem buraya saklardımİnan hiçbir şey anlamadım bir daha söylesene.
Tamam çekilebilirsin.
Ay o paçozun ahından ne olacak be.Serhatın ahı tutuyor sanırım
İnan hiçbir şey anlamadım bir daha söylesene.
Tamam çekilebilirsin.
Benim ah ettiğim kişi asla iflah olmazSerhatın ahı tutuyor sanırım
sendeki bu kibir senin sonun olacak!Ay o paçozun ahından ne olacak be.
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Yorum yapmış olanlar üzerine alınmasın ama yapmayanlardan bir şeyler bekliyorum.
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Yorum yapmış olanlar üzerine alınmasın ama yapmayanlardan bir şeyler bekliyorum.
Koca forumu eTV taşıyor be ne kapanması. TVen, Tivi10 hep kayıplarda.Kapa kanalı.
Koca forumu eTV taşıyor be ne kapanması. TVen, Tivi10 hep kayıplarda.
Teşekkürler. Parlak Takımı'na da bekliyorum.Güzel konu olmuş
Özge Ulusoy’un “arkadaşlarla şakalaşırken küt diye evlendik” kısmındayım ben hala
Ellerine sağlık@Aserat
Ne TVR'ı be ortalık kendi programına bile zorla yorum yapanlarla dolu.Akıllı hepsi ara verdi TVR çok düşük bu hafta.
Beklediğin şey değildir gerçi ama @xBUGRAx birşey olarak dis etmiş@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Bugün sana bi haller oldu kız, kudurdun iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?