Sen de hep açığımı ara.
Sen de yorum yap PT'ye.![]()
Forumdash abicim hep bu modda geliyor bu programa kaçanda Aserat olsunGözüme cattıEbrunun Rezza ile boşandiğini tekrar birlikte oldugunu bilmiyordum
Azeri Günel olayını biliyordum sadece
![]()
![giphy.gif](https://media.giphy.com/media/oywVLOE1fygKUCnD6y/giphy.gif)
Sen de hep açığımı ara.
Sen de yorum yap PT'ye.![]()
Forumdash abicim hep bu modda geliyor bu programa kaçanda Aserat olsunGözüme cattıEbrunun Rezza ile boşandiğini tekrar birlikte oldugunu bilmiyordum
Azeri Günel olayını biliyordum sadece
![]()
Serhatın ahı tutuyor sanırımKendi programım ayol niye terk edeyim. İyice saçmaladın.![]()
Yeşilçam filmleri paylaşmıştım ustaların bir arada olduğu komedi filmleri aynı bu program gibiydi senin yapacağını bilsem buraya saklardımİnan hiçbir şey anlamadım bir daha söylesene.
Tamam çekilebilirsin.![]()
Ay o paçozun ahından ne olacak be.Serhatın ahı tutuyor sanırım![]()
![]()
![]()
İnan hiçbir şey anlamadım bir daha söylesene.
Tamam çekilebilirsin.![]()
Benim ah ettiğim kişi asla iflah olmazSerhatın ahı tutuyor sanırım![]()
![]()
![]()
sendeki bu kibir senin sonun olacak!Ay o paçozun ahından ne olacak be.![]()
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Yorum yapmış olanlar üzerine alınmasın ama yapmayanlardan bir şeyler bekliyorum.![]()
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Yorum yapmış olanlar üzerine alınmasın ama yapmayanlardan bir şeyler bekliyorum.![]()
Koca forumu eTV taşıyor be ne kapanması. TVen, Tivi10 hep kayıplarda.Kapa kanalı.![]()
Koca forumu eTV taşıyor be ne kapanması. TVen, Tivi10 hep kayıplarda.![]()
Teşekkürler. Parlak Takımı'na da bekliyorum.Güzel konu olmuş
Özge Ulusoy’un “arkadaşlarla şakalaşırken küt diye evlendik” kısmındayım ben hala
Ellerine sağlık@Aserat
Ne TVR'ı be ortalık kendi programına bile zorla yorum yapanlarla dolu.Akıllı hepsi ara verdi TVR çok düşük bu hafta.![]()
![]()
Beklediğin şey değildir gerçi ama @xBUGRAx birşey olarak dis etmiş@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Bugün sana bi haller oldu kız, kudurdun iyice