Bence direk final yapsın, forumuda terk etsinGaliba @Aserat ın bu programdakı en kötü yayını bu hafta olduÖzellikle yeni sezona bomba gibi başladıkta sonra seviyeyi -1 e çekmesi bence sezon fınalı yapsın
![]()
![]()
@serhatt @Harunnn60 @xBUGRAx @Forumdash
Bence direk final yapsın, forumuda terk etsinGaliba @Aserat ın bu programdakı en kötü yayını bu hafta olduÖzellikle yeni sezona bomba gibi başladıkta sonra seviyeyi -1 e çekmesi bence sezon fınalı yapsın
![]()
![]()
@serhatt @Harunnn60 @xBUGRAx @Forumdash
Anlatım bozukluğunu bana mı anlatıyorsun. Cümleye baktım sıkıntı yok.Nasıl bi anlatım bozuklugu o öyle![]()
![]()
Anlatamıyorum galiba. Anlatabilseydim ilk mesajda anlardınAnlatım bozukluğunu bana mı anlatıyorsun. Cümleye baktım sıkıntı yok.![]()
Sonunda kabullenmiş olman güzel.Anlatamıyorum galiba. Anlatabilseydim ilk mesajda anlardınSorun sen de değil bende kanka
![]()
Liste ondan hareketle oluşturulduğu için eklenmedi. Yani Zerrin Özer'in evliliğinin yanı sıra en kısa süren 10 evlilik daha gibi düşün.Zerrin Özer nerede?![]()
ıyyy çemçük ağızlı o bıçağı sokmalı boğazından içeri
ıyyy çemçük ağızlı o bıçağı sokmalı boğazından içeri![]()
Kendi programım ayol niye terk edeyim. İyice saçmaladın.
YAKIŞMIYORSUN PROGRAMAKendi programım ayol niye terk edeyim. İyice saçmaladın.![]()
YAKIŞMIYORSUN PROGRAMA![]()
Programa devam edeceğini bilsem yeşilçam film konumu yayınlamazdım buraya verirdimO zaman sana büyük iş düşüyor öylelerini seç ki toparlansın.![]()
İnan hiçbir şey anlamadım bir daha söylesene.Programa devam edeceğini bilsem yeşilçam film konumu yayınlamazdım buraya verirdim![]()
Tamam çekilebilirsin.