Teşekkürler. Bu listeyi Zerrin Özer dışındaki 10 kısa evlilik gibi düşün o yüzden yok.Melisa Sözen yerine Zerrin Özer daha iyi olurdu, hatta ben olsam 1 numaraya koyardım @Aserat
40 yılın başı zibidi olmayan birini paylaşmıssınBugün sana bi haller oldu kız, kudurdun iyice
haahahh başka rolde oynasaydı ona da zibidi derdin40 yılın başı zibidi olmayan birini paylaşmıssın
Teşekkürler. Acaba ilginç yerine beğeni veya kalp atmanı rica etsem çok mu yüzsüzlük etmiş olurum.Güzel bir araştırma olmuş. Emeğine sağlık.
Konuda yazılmış buraya yazayım TVen olarak biraz ara verdik. Hem forumdaki son yaşananlar hem de şahsımla ilgili olarak.
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Teşekkürler.4 gün netim yoktu iki gündürde laptobum kızkardeşimde o yüzden konuya anca bakabildim güzel olmuş emeğine sağlık
Teşekkürler Parlak Takımı için de yorum ve beğenini bekliyorum.Emeğine sağlık @Aserat sıralamada hande ataizi çok kısa evli kalabilmiş
Teşekkürler.Emeğine sağlık. @Aserat
Bir dahaki konsept ilgimi çekti. İlk kez içerikle ilgili bir yorum yapacağım söz.