Teşekkürler.Melisa Sözen yerine Zerrin Özer daha iyi olurdu, hatta ben olsam 1 numaraya koyardım@Aserat
40 yılın başı zibidi olmayan birini paylaşmıssınBugün sana bi haller oldu kız, kudurdun iyice![]()
haahahh başka rolde oynasaydı ona da zibidi derdin40 yılın başı zibidi olmayan birini paylaşmıssın![]()
Teşekkürler.Güzel bir araştırma olmuş. Emeğine sağlık.
Konuda yazılmış buraya yazayım TVen olarak biraz ara verdik. Hem forumdaki son yaşananlar hem de şahsımla ilgili olarak.![]()
@Çiğdem @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @denizz19 @xemrexxx @vadikızı @serhatt @kerem @Forumdash @ozgur2113 @Dosi @Harunnn60 @turkuazz @DarkLegenD @MasacRE @Sherlock @MEnes @batuhankaralar @mesmeso61 @cookies @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @dreamy @Ahmed @YıldırıM @anniegrant @ozmoturk @HachiKo @offensive @Jonsnow @yigit_00 @alperuz @MayısKralı
Teşekkürler.4 gün netim yoktu iki gündürde laptobum kızkardeşimde o yüzden konuya anca bakabildim güzel olmuş emeğine sağlık![]()
Teşekkürler Parlak Takımı için de yorum ve beğenini bekliyorum.Emeğine sağlık @Aserat sıralamada hande ataizi çok kısa evli kalabilmiş![]()
Teşekkürler.Emeğine sağlık.@Aserat
Bir dahaki konsept ilgimi çekti. İlk kez içerikle ilgili bir yorum yapacağım söz.![]()