Teşekkürler şekerim.Passaparola efsanedir en sevdiğim yarışmalardan birisi
VMYM da çok izlemişliğim vardır zamanında
BBG Popstar Gelinim Olur Musun hiç bakmadıklarım
Emeğine sağlık şekerim@Aserat
Teşekkürler sponsorumuz nasıl.Passaparola'yı ekranlara döndürmek uzun süredir düşündüğüm bir proje. Provizyon Medya uyuma.Eline sağlık. @Aserat
Teşekkürler sponsorumuz nasıl.
Sarışınlar bize uğur getirecek bu yaz.Güldüm.Diğerinden çok daha iyi tabisi.
Sarışınlar bize uğur getirecek bu yaz.Yeni bölüm konusunu da seversin tam senin kalemin.
Neyse sana nasıl yaptırım yapacağımıda buldum, bundan sonra bütün -de eklerini bitişik yazacağım. Sende mesajlarımı okudukça sinirlerinde bozulmayada devam edecek.Yoo gerçekten hatırlamıyorum. Daha doğrusu sana oy vermediğimi anladım ama rakip kimdi bilmiyorum. Bir de şu -de ekini ikidir yanlış yazıyorsun sinirim bozuldu.
Forumun müstakbel Türkçe öğretmenleri bile yanlış yazıyor senin yazman koymaz.Neyse sana nasıl yaptırım yapacağımıda buldum, bundan sonra bütün -de eklerini bitişik yazacağım. Sende mesajlarımı okudukça sinirlerinde bozulmayada devam edecek.
Karıştır o zaman gözlerimizin selameti için.İşimle sosyal hayatımı karıştırmıyorum.
5 dil öğrende sonra senide görelim.Forumun müstakbel Türkçe öğretmenleri bile yanlış yazıyor senin yazman koymaz.@xBUGRAx
Gerçekten 5 dil mi biliyorsun yeme beni.5 dil öğrende sonra senide görelim.
Kendimi övmeyi sevmem ama ileri düzey Almanca, İngilizce, Türkçe, Japonca ve Kürtçe(kürt olmamama rağmen) konuşabiliyorum.Gerçekten 5 dil mi biliyorsun yeme beni.
Seni yoluyor bence bu ecünnüler sponsor ayağınaDiğer sponsorumuzu beğendin mi.@Çiğdem
ağzına sağlıkSeni yoluyor bence bu ecünnüler sponsor ayağına@serhatt @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
Ben hiç izlemedim hiçte seveceğimi sanmıyorumHepsini izledik zamanında hatta @mrt-06 ı gelinlerini bile@serhatt @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt
Ama Şahane Pazar 1.sıramdadır benim ilk okula 90larda giden nesil için unutulmazdı hepimizin ortak özelliği pazar akşamları programdan önce yapılan okul banyosu ve soba yanında programı beklemek
Seni yoluyor bence bu ecünnüler sponsor ayağına@serhatt @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
Çatlayın.ağzına sağlık
Biz ne çatlıycaz be enayiliğine doymaÇatlayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?