eTV 10x10 - 15. Bölüm | Yeni Bölüm

Passaparola efsanedir en sevdiğim yarışmalardan birisi

VMYM da çok izlemişliğim vardır zamanında

BBG Popstar Gelinim Olur Musun hiç bakmadıklarım

Emeğine sağlık şekerim :A @Aserat

• Beğendim
Reactions: Aserat
Yoo gerçekten hatırlamıyorum. Daha doğrusu sana oy vermediğimi anladım ama rakip kimdi bilmiyorum. Bir de şu -de ekini ikidir yanlış yazıyorsun sinirim bozuldu. :A
Neyse sana nasıl yaptırım yapacağımıda buldum, bundan sonra bütün -de eklerini bitişik yazacağım. Sende mesajlarımı okudukça sinirlerinde bozulmayada devam edecek. :Z

• Sinir Bozucu
Reactions: Aserat
Gerçekten 5 dil mi biliyorsun yeme beni. :A
Kendimi övmeyi sevmem ama ileri düzey Almanca, İngilizce, Türkçe, Japonca ve Kürtçe(kürt olmamama rağmen) konuşabiliyorum. :A

Şuanda üniversite okuduğum için İspanyolca ve Fransızca'dan birini seçip öğrenmem lazım. Etti 6. :Z

Diğer sponsorumuzu beğendin mi. :A @Çiğdem
Seni yoluyor bence bu ecünnüler sponsor ayağına :A :A :A @serhatt @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai

hqdefault.jpg

Hepsini izledik zamanında hatta @mrt-06 ı gelinlerini bile :A :A :A @serhatt @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt

Ama Şahane Pazar 1.sıramdadır benim ilk okula 90larda giden nesil için unutulmazdı hepimizin ortak özelliği pazar akşamları programdan önce yapılan okul banyosu ve soba yanında programı beklemek :A :A :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem