Teşekkürler şekerim.Passaparola efsanedir en sevdiğim yarışmalardan birisi
VMYM da çok izlemişliğim vardır zamanında
BBG Popstar Gelinim Olur Musun hiç bakmadıklarım
Emeğine sağlık şekerim@Aserat
Teşekkürler sponsorumuz nasıl.Passaparola'yı ekranlara döndürmek uzun süredir düşündüğüm bir proje. Provizyon Medya uyuma.Eline sağlık. @Aserat
![]()
Teşekkürler sponsorumuz nasıl.![]()
Sarışınlar bize uğur getirecek bu yaz.Güldüm.Diğerinden çok daha iyi tabisi.
![]()
Sarışınlar bize uğur getirecek bu yaz.Yeni bölüm konusunu da seversin tam senin kalemin.
![]()
Neyse sana nasıl yaptırım yapacağımıda buldum, bundan sonra bütün -de eklerini bitişik yazacağım. Sende mesajlarımı okudukça sinirlerinde bozulmayada devam edecek.Yoo gerçekten hatırlamıyorum. Daha doğrusu sana oy vermediğimi anladım ama rakip kimdi bilmiyorum. Bir de şu -de ekini ikidir yanlış yazıyorsun sinirim bozuldu.![]()
Forumun müstakbel Türkçe öğretmenleri bile yanlış yazıyor senin yazman koymaz.Neyse sana nasıl yaptırım yapacağımıda buldum, bundan sonra bütün -de eklerini bitişik yazacağım. Sende mesajlarımı okudukça sinirlerinde bozulmayada devam edecek.![]()
Karıştır o zaman gözlerimizin selameti için.İşimle sosyal hayatımı karıştırmıyorum.![]()
5 dil öğrende sonra senide görelim.Forumun müstakbel Türkçe öğretmenleri bile yanlış yazıyor senin yazman koymaz.@xBUGRAx
Gerçekten 5 dil mi biliyorsun yeme beni.5 dil öğrende sonra senide görelim.![]()
Kendimi övmeyi sevmem ama ileri düzey Almanca, İngilizce, Türkçe, Japonca ve Kürtçe(kürt olmamama rağmen) konuşabiliyorum.Gerçekten 5 dil mi biliyorsun yeme beni.![]()
Seni yoluyor bence bu ecünnüler sponsor ayağınaDiğer sponsorumuzu beğendin mi.@Çiğdem
ağzına sağlıkSeni yoluyor bence bu ecünnüler sponsor ayağına![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
![]()
Ben hiç izlemedim hiçte seveceğimi sanmıyorumHepsini izledik zamanında hatta @mrt-06 ı gelinlerini bile![]()
![]()
@serhatt @Aserat @Forumdash @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt
Ama Şahane Pazar 1.sıramdadır benim ilk okula 90larda giden nesil için unutulmazdı hepimizin ortak özelliği pazar akşamları programdan önce yapılan okul banyosu ve soba yanında programı beklemek![]()
![]()
![]()
Seni yoluyor bence bu ecünnüler sponsor ayağına![]()
![]()
@serhatt @Forumdash @mrt-06 @xemrexxx @MEnes @MasacRE @Sherlock @Maskeli Fedai
![]()
Çatlayın.ağzına sağlık![]()
![]()
Biz ne çatlıycaz be enayiliğine doymaÇatlayın.![]()