10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Vadiciler sevinçlerinden yaz-yaz bitiremiyorlar

Bir az bizim gibi alçakgönüllü, mütevazi olun yahu
İlk bölümden A/B`de 1. olunca bile bu kadar büyütmemiştik.

Yetenek Sizsiniz tabii ki, engelledi. Ama bu daha da engelleyecek anlamına gelmez. Zamanla yine kendi yerini bulacaktır. Totalde 2. , A/B`de 1. olacak

İntikam geçen hafta ABde zirveyi alirken ben 4-5 kere tebrik etdim ama bu hafta kimsenin bizi tebrik etdiğini gormedim ama onemli diyil etmesenizde olur.:cupcake: Eğer İntikam geleçek haftalarda zirveyi alirsa ben tebrik ederim. Arkadaşlar reklam konusunda ATVyi eleşdirdi ama ayni diziyi bir geçede 3 kere yayinda olmasindan bahs etmiyorlar nedense. Geçen hafta 3 kere yayinladilarki bu hafta zirvede otursun ama maalesef bu olmadi uzulmeyin arkadaşlar.Tum umutlari bu diziyeydi ama buda çope gitdi.
İntikam daha ilk sezonunda aldiği reytingler çok ama çok iyi bunu kimse inkar etmiyor ama bazi arkadaşlarin beklentileri fazlaydi. Eğer İntikamin ilk sezonda aldiği reyting başari sayilirsa bir dizi 10 yil 12 sezonunda aldiği bu retingler başarilarin en başarisidir bunuda inkar etmeyin.
Neyse arkadaşlar ben sadeçe şu tabloyu gormek için foruma uğradim herkese uğurlar

Cidden bu kadar da olmaz. PES!

Hani sen A/B`ciydin? Bir de total tablosunu gösteriyorsun taktirname gibi. Gerçekten söyleyecek laf yok artık!!!

kreys totoşla övünüyor bugün ab yok ortada
))

tam dediğim gibi olmus reytngler vadi baya cok almıs

Hem o kadar olumlu yorumlar yazmışsın hem de çöpe gitti demişsin.
İntikam şu an Kanal D'nin A/B'de en çok izlenen dizisi totalde de 2. veya 3. sanırım. Niye çöpe gitsin senin de dediğin gibi dizi gayet başarılı. Bir dizinin başarı ölçütü sıradan çok aldığı reytingdir. Kuzey Güney kaç yıldır zirveyi sadece 1-2 kez gördü ama iyi reytingler alıyor, başarılı dizilerden biridir mesela. Kurtlar Vadisi Pusu, Fatmagül'ün Suçu Ne ile karşılaştığında çoğu kez 2. sırada yer alıyordu ama yine en başarılı dizilerden biriydi mesela. Yorumları sıralamadan çok reytinge göre yapmak da fayda var...

Yılın yorumu

mesaj yazıp kaçmak yok öyle

intikam üstüste aynı gün tekrar verdi hafta içi her güne tekrar sıkıştırmadı bu bir

ilk bmlüm konuya girişte olaylar başlamamıştı zaten konuya girişede herkes 40 kere izlesede alışamaz sen şimdi vadi izlerken polat hangi köşede çıkacak acabaaaa diye merakla bakıyorsun değilmi bin kere ortaya çıkmasına rağmen işte orda sen konuya giriş yapabilmişsin intikamda daha konu tanıtımı vardı ilk bölümdü aynı gün tekrarlanması seni rahatsız mı etti??

ikincisi ben tebrik ettim vadiyi kimse tebrik etmedi deme işine gelen mesajları görüyorsun gelmeyenleri görsen daha iyi olur ..

beklentilerimiz yüksek intikam konusunda

sadece intikam konusunda değil denek konusundada beklentilerimiz yüksekti izleyicideki kalite konusunda beklentilerimiz yüksekti iyi olan herşey konusunda iyilerin kalitenin baaşrılı olması konusunda beklentilerimiz yüksek her zamanda yüksek olacak zamanla kalite bşa geçecektir ve eskidende olduğu gibi 28 reytingleri aşan finallerle kalitesizleri tarihin çöplüğüne gömecektir bundanda eminim ..

Vadi her 2 gruptada güzel sonuna kadar tebrik etmek lazım ab çok iyi artış var yapılan taktik yetenksizsinizin biteceği güne kadar böyle giderse vadi artar ama yetenek bitince böyle olursa intikam yeniden döner yükselmeye

- - - Ekleme - - -

Destere Leo arkadaşımız bi var bi yok bu normal belkide yapılan yoruma bakmak için misafir olarak giriyordur allah bilir

benım beynimde sorun yokta sen istersen baktır çünkü pek anlayamamissin dedıklerımı
)))

ben bu düşüsü yabancı dizi uyarlamasına baglamadim yakup geçen hafta fotumda yoktun dedin bende vardım şu yorumları yaptım demek için yazdım

intikam gerçekten izlediğim en iyi dizilerden biri muhteşem gerçekten , ama bu hafta YST nin gelişiyle düşüş yaşamış ama hala en çok izleninlen dizilerden biri total 8.67 reytingle 3. sırada yer almış ama gelecek hafya YSTyi geçer abde 10.49 reyting alarak çok iyi gitmiş , YST haftasonu kadar iyi oranlar alarak total 8.85 ab 7.95 reyting aldı , KVP ise bu hafta yükselişini sürdürerek total 15.97 ab 12.38 reyting aldı

Haftaya Polat gelecek büyük ihtimalle vadi dahada yükselecektir seyircide Polata ne oldu merakı var şuan yüzünün deişdiği düşünülüyor ve iğne ile koluna bişey verdi bir şeyler olacak hep merak oldu Perşembe günlerimizde

sen önce o söze başlayışta söylediklerini yazdıklarını bir hatırla ne demişsin ?

tüm uyarlamalar ilk bölümlerde yüksek alır sonra düşer demişsin bunuda intikamın bu haftaki 1 reytinglik düşüşüyle örnek göstermişsin yazdığın mesajdan haberin yok beyin kızrımlarındaki sinirler doğru iletişim sağlıyormu derken mantığın doğru işliyormu onu söyledim yoksa hakaret yok orda ?

yani iki olayı birbirine bağlarken sebep sonuç ilişkisi kurabiliyormusun onu sordum sadece eğer doğru bir mantık yürütsen işi uyarlamalara yuvarlayıp aradan sıyrılmaya çalışmazdın yst nin normalde 13 14 lere çıkan ab sinin 7 ye indiğini anlatırdın intikamın ilk bölümleri olduğu halde yst gibi ab si güçlü bir rakibi sürklase ettiğini anlatırdın intikamın kalite olarak hem vadiden hem yst den daha kaliteli olduğunu anlatırdın ama bunu anlatmak yerine intikamı diğer diziler kategorisine sokup çamur atarım kurtulurum kolaycılığına kaçtın ve mutlu ayrıldın forumdan
mesajlarının geneline bakarım insanların ayrıntıya giren ayrıntılardan bahseden üç beş cümle üstüste yazabilen insanlardan beklentide o derece artar mantıklı yorum beklentileri artar ama işine gelen konuda düzgün mantık kurup işine gelmeyen yerlerde seviyeyi 12 yaş altına indirip yorum yapmak hoş değil
)

bende sorun yok.. beynini kontrol ettir demişsin kontrol ettirdim delilikle akıllık arasında gidip gelen bir beyne sahibim tam sağlıklı bir sonuç elde edemedim
))

Son düzenleme: