Işde bu Vadi reytingleri silib supurmuş:biggrin: Geçen hafta bize kayb etdiniz diyib dalga geçenleri şu tabloyu gordukden sonra yuz ifadelerini merak ediyorum. 3 aydir Ocaği bekliyorlardi ama butun umutlari çope gitdi. Vadiyi tebrik ediyorum muhteşem reytingler muhteşem diziye. 10 Yillik bir televizon markasi hemde efsane bir dizi. Tum bunlari hakk etdi.
yüz ifadem çok hoş leo aynada kendime bakınca yüzüme hayran kalıyorum böyle bir bakışın olsa sende kendine hayran kalırdın eminim )
geçen hafta mağlubiyetten bu hafta galibiyete ulaştığınızı düşünmen senin açından mutluluk verici olabilir ama birde madalyonun diğer yüzü var intikam yeni bir dizi ilk bölümde sadece isimler kim kimdir tanıtıldı ikinci bölümde engel olmak için yükselişine vadi korkudan özetsiz gitti) yst ise perşembe hiç yayınlanmadığı halde perşembeye çekti bölümü ve bu rakipler arasında yeni dizi 11 reytinge ulaşan ab siyle dimdik ayakta muzaffer bir komutan edasıyla selam çakıyor gelene gidene tebrik etmeyi asıl sizin başarmanız lazım ama tebrik etmesenizde bir gün liderlik elinizden gidecek o zaman intikamı tebrik etmek sorunda klacaksınız ama iş işten geçmiş olacak )
- - - Ekleme - - -
ayrıca macunu en iddialı olduğu ab de ezmiş yeni başlayan intikam vadi ise reklamsız oranlarını korumayı başarmış ama bir yere kaadr o da hala boşluktan kaptığı seyircileri reklam vermeyerek kendinde tutmaya çalışıyor yakında çöker