10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Işde bu Vadi reytingleri silib supurmuş:biggrin: Geçen hafta bize kayb etdiniz diyib dalga geçenleri şu tabloyu gordukden sonra yuz ifadelerini merak ediyorum. 3 aydir Ocaği bekliyorlardi ama butun umutlari çope gitdi. Vadiyi tebrik ediyorum muhteşem reytingler muhteşem diziye. 10 Yillik bir televizon markasi hemde efsane bir dizi. Tum bunlari hakk etdi.

yüz ifadem çok hoş leo aynada kendime bakınca yüzüme hayran kalıyorum böyle bir bakışın olsa sende kendine hayran kalırdın eminim :))

geçen hafta mağlubiyetten bu hafta galibiyete ulaştığınızı düşünmen senin açından mutluluk verici olabilir ama birde madalyonun diğer yüzü var intikam yeni bir dizi ilk bölümde sadece isimler kim kimdir tanıtıldı ikinci bölümde engel olmak için yükselişine vadi korkudan özetsiz gitti:)) yst ise perşembe hiç yayınlanmadığı halde perşembeye çekti bölümü ve bu rakipler arasında yeni dizi 11 reytinge ulaşan ab siyle dimdik ayakta muzaffer bir komutan edasıyla selam çakıyor gelene gidene tebrik etmeyi asıl sizin başarmanız lazım ama tebrik etmesenizde bir gün liderlik elinizden gidecek o zaman intikamı tebrik etmek sorunda klacaksınız ama iş işten geçmiş olacak :))

- - - Ekleme - - -

ayrıca macunu en iddialı olduğu ab de ezmiş yeni başlayan intikam vadi ise reklamsız oranlarını korumayı başarmış ama bir yere kaadr o da hala boşluktan kaptığı seyircileri reklam vermeyerek kendinde tutmaya çalışıyor yakında çöker :)

Beklediğim oldu Yetenek İntikama fena darbe vurmuş vadiyi zirveden indirmek imkansız oldu bu görünüşe göre :)

tebrik bile amalı şartlı

tebrik nasıl olsun amalı şartsız tebrik için diziyi sevmem lzım nefret ettiğim diziyi tebrik ediyorum size olan saygımdan ama bu bile sizin hoşunuza gitmiyor sevmediğim bir diziyi nasıl tebrik edeyimki

ona bakarsan macun cumartesi pazar zirvede hiç macunu tebrik ettiğimi gördünmü bana göre çöp zirvede olması bişey değiştirmiyor :))

- - - Ekleme - - -

Beklediğim oldu Yetenek İntikama fena darbe vurmuş vadiyi zirveden indirmek imkansız oldu bu görünüşe göre :)

yst nin gazı kesilir intikam vadiyide alaşağı eder işler rayına otrursun sizin vadinin gidişatı pekde hoş gözükmüyor reklamsız vadiye atv fazla katlanamaz onca masrafı cebindenmi karşılayacak :))

Geçen hafta ile4 bu hafta farklı kardeşim bu hafta yeteneksizsinizin olması ortalıgı karıstırdı yoksa reytingler kvp ile intikamı dahada yükseltecekti Yeteneği ne diye bu güne aldılar oda merak konusu :)

Geçen hafta ile4 bu hafta farklı kardeşim bu hafta yeteneksizsinizin olması ortalıgı karıstırdı yoksa reytingler kvp ile intikamı dahada yükseltecekti Yeteneği ne diye bu güne aldılar oda merak konusu :)

bu hafta yst olmasa intikamın ab si 14 leri aşardı

yst vadiden kapmamış pek bişey ama intikamdan çok kapmış buna rağmen intikam macunu ab de ters köşe yapmış macun perşembe abyi zor görür :)

intikam yst engeline rağmen yeni dizi olmasına ağmen ab grubunda sadece geçen haftaya göre bir reyting kaybetmiş oysa bu hafta normalde demekki en az 5 reyting artacaktı demekki benim hesaplarım doğru intikamın önümüzdeki hafta reytingi total 15 ab 18 dir :))

Yst intikamdan çok iyi oranlar almış vadinin yükselmesinide şuna bağlıyorum reklam vermemesine yoksa bu kadar fazla alamazdı diye düşünüyorrum :)

- - - Ekleme - - -

Bitirici bir taktik oynadı 2 sine karşı :)

bunca adam mesaj yazmadan sadece reytingleremi bakıyor napıyorlar anlamadım konuda 15 kişi var herkes sus pus ne iş

vadici arkadaşlar kaçtımı yenilgiden sonra :)))

çok zor vadi bu saatten sonra ab dede birinciliği bırakmaz

yaşayıp göreceğiz sezon sonunu getiremeyecek

bir başka şey söyleyecektim sana china sen intikamın ilk iki bölümünü izle tarafsız bir yorum yap cidden merak ediyorum vadiylede bir karşılaştır sonra aynı sözleri hala söyleyebilecekmisin

bu sözü herhangi bir vadici arkadaşa söylemiyorum yani izlediği diziyi at gözlüğüyle değilde mantığıyla beyniyle izleyen bir arkadaşımız olarak senin düşüncelerini merak ediyorum :))

bu bır stratejı ıntıkam çok mu reklam verdı sankı .kabul et destere eski albenisi kalmadı berenin

yaşayıp göreceğiz sezon sonunu getiremeyecek

bir başka şey söyleyecektim sana china sen intikamın ilk iki bölümünü izle tarafsız bir yorum yap cidden merak ediyorum vadiylede bir karşılaştır sonra aynı sözleri hala söyleyebilecekmisin

bu sözü herhangi bir vadici arkadaşa söylemiyorum yani izlediği diziyi at gözlüğüyle değilde mantığıyla beyniyle izleyen bir arkadaşımız olarak senin düşüncelerini merak ediyorum :))

haftasonu izlerim dürüstçe yorum yapacam bundan emın olabılırsın

bu bır stratejı ıntıkam çok mu reklam verdı sankı .kabul et destere eski albenisi kalmadı berenin

intikam yeni dizi china karşısındada 14 ab si olan yst vardı ve totali 15 olan vadi vardı bunlarla rekabet eden yeni başlayan bir dizi nasıl reklamlıbaşlasın ilk bölümüne

ama sonuca bakıyorsun 14 ablik macun 7 ye çekilmiş vadi reklamsız geçen haftaki gibi 12 ab de kalmış intikam fırtına gibi esmiş olaya burdan bak :))

- - - Ekleme - - -

haftasonu izlerim dürüstçe yorum yapacam bundan emın olabılırsın

tamam bekliyorum :))

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]KURTLAR VADISI PUSU[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]10.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]20:58:16[/TD]
[TD="align: center"]23:21:50[/TD]
[TD="align: center"]15,97[/TD]
[TD="align: center"]35,65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]YETENEK SIZSINIZ TURKIYE[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]20:43:58[/TD]
[TD="align: center"]23:43:29[/TD]
[TD="align: center"]8,85[/TD]
[TD="align: center"]20,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]INTIKAM[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]20:15:29[/TD]
[TD="align: center"]22:17:52[/TD]
[TD="align: center"]8,67[/TD]
[TD="align: center"]19,46[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ben zaten en başında dedim ıntıkama 5 6 hafta süre tanımak lazım dıye .şuanda boşa konuşuyoruz