10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]22[/TD]
[TD="align: center"]IKI DUNYA ARASINDA[/TD]
[TD="align: center"]SAMANYOLU TV[/TD]
[TD="align: center"]10.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:05:18[/TD]
[TD="align: center"]19:59:43[/TD]
[TD="align: center"]2,7[/TD]
[TD="align: center"]7,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Oha süper :/ bugün 3 alabilir gerçekler ortaya çıkıyor!

Beni baska sayfalarda tonlarca yazdigin yazi iban ilgilendirmiyor. Sonuclar aciklandi 3 msj falan yazdiktan sonra BU SAYFADA YOKTUN onemli olan bu..

- - - Ekleme - - -

İzlemiyosun ama , izleyen bi fanatik gibi msj lar atiyosun, izlemiyosan ve bu msjlari atiyosan buda demek oluyoki, sirf bizlere inat yaziyosun yazdiklarini... :)))))))))))

yalanın bu kadarı pes be kardeşim sana linkte attim yalanni düzelt diye ortada 20-30 mesaj rahat var yazmisim reytıngler açıklandıktan sonra . şikayet etmeyi sevmem ama iftiraya devam edersen şikayet edeceğim

yalanın bu kadarı pes be kardeşim sana linkte attim yalanni düzelt diye ortada 20-30 mesaj rahat var yazmisim reytıngler açıklandıktan sonra . şikayet etmeyi sevmem ama iftiraya devam edersen şikayet edeceğim

Sonuclar aciklandi evet msj attin ben bunu inkear etmiyorum ama bugunku kadar cok degildi. Belirtmek istedigim tam da bu nokta...

Sonuclar aciklandi evet msj attin ben bunu inkear etmiyorum ama bugunku kadar cok degildi. Belirtmek istedigim tam da bu nokta...

sana attığım bu mesajları çıkar bugün mesaj atmadım bile ne diyorsun geçen hafta emre bana iftira etti ispat ettim ozan hak verdi ama şikayet etmedim şimdi emre gitti sen geldin :)))) attığım mesajlar ortada bi zahmet say niye iftirada diretiyor anlamiyorum :))))

- - - Ekleme - - -

şimdi 30 mesaja kadar saydım geçen hafta attığım mesajlari daha da saymadım bu reytıngler açıklandıktan sonra belki 50 mesaj atmisım daha ne yapacam yahuu :))))

10 dakikadır aldığım cezalara bakıyorum onlardan fırsat bulup foruma giremedik sabah 5 ceza puanıyla karşılaştık yönetimdeki arkadaşlar bayağı mesai yapmış ama benim mesajlar tek tek cezalandırılırken arada bazı vatandaşların ağır hakaretleri kaçmış gözden adalet bu olsa gerek ..

birazdan banlanırım nasıl olsa son hızla değerlendirmeye geçelim ..

yorumlara bir göz atayım hele ;:))

- - - Ekleme - - -

Acun 23.45'de bitmis pesss :d

- - - Ekleme - - -

Bu arada xemrexxx niye banlanmiss... :(

- - - Ekleme - - -

Bu arada xemrexxx niye banlanmiss... :(

banlanmışmı emre :))

haketmiş akşam totoşu kurtarmak için temkinli mesaj yazıyorum diyordu adamı böyle avlarlar :)))

- - - Ekleme - - -

haftaya yarım saat özet ve reklamla başlayacak haftaya daha çok düşer

reklamlı veya reklamsız çok iyi gitmiş intikam önce başarısını tebrik et sonra hikayeye geç beyazsoy ..

- - - Ekleme - - -

lale devri geçen hafta coşmuştun bugün durgusun hayrola :))))

durgunluğu ağırbaşlılığındandır aynı durgunluğu sendende bekliyoruz :))

- - - Ekleme - - -

Intikam bence asil 4.bolumde baslayacak

dün muhteşem bölümdü bence başladı ama zamanla 20 reytingleri geçecektir ahada buraya yazıyorum :))

iftira atıyon bana :))) şikayet ceza yersin ama ben cezaya karsiyim. geçen hafta forumda en çok mesaj atanlardan biriydim. diziyi geçen hafta yerden yere vurdum yüksek reytinge rağmen :))) bu hafta daha az mesaj attım hatta :)))))

uyarlama diziler ilk başta yüksek reyting alır sonra zamanla hafifi hafif düşer dedim ayrıca bayram eden ıntıkamcı arkadaslara özelikle revana suan o da yok. beyler reklamcımısınız intikam birinci olmadı sadece total gerçek ızlenme rakamını verir dedim kaç kez :))))

neyse ab de de birinci olmadı intikam merak edıyomm bu hafta nasıl kutlama yapacaklar ondan forumdayım da forum renksız pembeye dönmüştü halbukim :)))))

beyazsoy senin mantık kıvrımlarında birbiriyle haberleşmeyi sağlayan sinirler sağlıklı haber getirip götürüyormu sence :)
bu hafta ab de 1 puanlık düşüş intikamda totaldede öyle buna karşılık karşısında total 8 ab 7 buçuk civarı reyting alan macun var

intikamın 1 puanlık düşüşünü başta söylediğin uyarlama diziler sonra düşer mantığına sığdırıyorsun ama karşıda ab si çok yüksek macunun bile intikama karşı mağlup olduğunu söylemiyorsun macun olmasa ab grubunda intikam en az 13 veya 14 alırdı bunuda biliyorsun ama söylemek işine gelmiyor sonra lafa gelince ben tarafsızım diye sallamak kolay önce yorumu tarafsız yap :))

10 dakikadır aldığım cezalara bakıyorum onlardan fırsat bulup foruma giremedik sabah 5 ceza puanıyla karşılaştık yönetimdeki arkadaşlar bayağı mesai yapmış ama benim mesajlar tek tek cezalandırılırken arada bazı vatandaşların ağır hakaretleri kaçmış gözden adalet bu olsa gerek ..

birazdan banlanırım nasıl olsa son hızla değerlendirmeye geçelim ..

yorumlara bir göz atayım hele ;:))

- - - Ekleme - - -

banlanmışmı emre :))

haketmiş akşam totoşu kurtarmak için temkinli mesaj yazıyorum diyordu adamı böyle avlarlar :)))

- - - Ekleme - - -

reklamlı veya reklamsız çok iyi gitmiş intikam önce başarısını tebrik et sonra hikayeye geç beyazsoy ..

- - - Ekleme - - -

durgunluğu ağırbaşlılığındandır aynı durgunluğu sendende bekliyoruz :))

- - - Ekleme - - -

dün muhteşem bölümdü bence başladı ama zamanla 20 reytingleri geçecektir ahada buraya yazıyorum :))

Ben de dün begendim diziyi.. Özellikle Rüzgar'in babasi öldügünde..

şimdi gelelim perşembe yorumlarına

vadi polatsız çok daha iyi gidiyor her ne kadar reklam vermeye çekinip bir buçuk saat reklamsız gidip birinci sırayı almayı başarmışsada tebrik ediyorum vadiyi ..polat diziye katılmayınca dizideki inandırıcılık artıyor bence çakma ramboya artık yol göründü yakında bir şekilde ölür ..
kimse tebrik etmedin demesin şekil a da görüldüğü gibi tebrik ettim ..

intikam dün çok güzel muhteşem bir bölümdü dizide karakterler yerli yerine oturmuş oyuncular dörtdörtlük sadece beren değil , özellikle hakan karakteri 5 yıldızlık oynuyor, ayrıca barış karakteri süper

rüzgar karakteri nejat abimizin herzamanki doğallığıyla olağanüstü intikamın bu akıcı senaryoyla ve bu oyuncularla çok yakında 20li reytingleri aşacağına eminim dün bakmayın aldığı reytinglere karşıdaki yst ve vadi günlük heyecan arttırıcı aksiyon sahnleriyle gelip geçici reyting parlamalarını aşamaz sabit bir izlenme oranını koruyamazlar ..

intikam ise her zaman yukarı çıkan bir ivmeyle perşembelerin değişmez dizisi olacaktır her zaman tebriği hakediyor yönetmeninden tut beren başta olmak üzere tüm oyuncuları klas bir iş ortaya koymuşlar kutluyorum bundan sonra perşembe artık kalite var..

İntikam'ı ve Yetenek Sizsiniz'i aralarında sürekli geçiş yaparaktan izledim haliyle ikisinden de bir şey anlamadım. :D Sonra da ders başı. 😛

Bu arada kanalların reklamlarını takip ettim.

Kurtlar Vadisi yeni bölüm;

İlk reklam: 21.00-21.15
Sonraki reklam: 22.45-23.00

Yani Vadi geçen haftaki a/b 2.liğinden tedirgin olmuş ve 1.5 saat reklamsız gitmiş. :D:D Benim İçin Üzülme de ara ara bu taktiği uyguluyor. Dila Hanım da son haftalarda böyle yapıyor.

Yetenek Sizsiniz yeni bölüm;
İlk reklam: 21.45-22.00
Sonraki Reklam: 22.15-22.30

İntikam zaten reklam vermedi normal olarak.

Son düzenleme:

vadi polatsız çok daha iyi gidiyor her ne kadar reklam vermeye çekinip bir buçuk saat reklamsız gidip birinci sırayı almayı başarmışsada tebrik ediyorum vadiyi ..polat diziye katılmayınca dizideki inandırıcılık artıyor bence çakma ramboya artık yol göründü yakında bir şekilde ölür ..

intikam dün çok güzel muhteşem bir bölümdü dizide karakterler yerli yerine oturmuş oyuncular dörtdörtlük sadece beren değil , özellikle hakan karakteri 5 yıldızlık oynuyor, ayrıca barış karakteri süper

rüzgar karakteri nejat abimizin herzamanki doğallığıyla olağanüstü intikamın bu akıcı senaryoyla ve bu oyuncularla çok yakında 20li reytingleri aşacağına eminim dün bakmayın aldığı reytinglere karşıdaki yst ve vadi günlük heyecan arttırıcı aksiyon sahnleriyle gelip geçici reyting parlamalarını aşamaz sabit bir izlenme oranını koruyamazlar ..

intikam ise her zaman yukarı çıkan bir ivmeyle perşembelerin değişmez dizisi olacaktır her zaman tebriği hakediyor yönetmeninden tut beren başta olmak üzere tüm oyuncuları klas bir iş ortaya koymuşlar kutluyorum bundan sonra perşembe artık kalite var..

Katılıyorum. Beren dışında hepsi iyi. :D

Jenerikte adı yazılmayan adamı da beğendim. Çok cool yahu ilginç bir karakter. :D

- - - Ekleme - - -

emre banlanmış mı yahu. :S

Noldu dün akşam forumda. :D Giremedim foruma kaçırmışım olayları. :D

aga tamam tebrik etmişsinde polat hakındaki yorumların biraz ağır olmuş bende intikamı tebrik ediyorum iyi gitmiş

İntikamı izlemedim dün birazdan netten izlicem.Vadiye baktım bi ara.Saçmalıgın zirve noktasına kadar gelmiş artık dahada ileriye gidemez.Kafası kapalı maskeli,aksaçlı karakterlere bak ya bilimkurgu filmine çevirmişler derin devleti.osman sınav heralde kahrından ölüyodur bu diziye baktıkca :)))

Ayrıca yetenek sizsiniz bence iyi oranlar almış.İntikam çok az düşmüş ama yinede iyi gitmiş.

Ben 20 Dakika'nın düşen reytinglerini kısa sürmesine bağladığımda bir çok kişi oralı olmamışdı ama şimdi bakıyorum herkes İntikam'ın düşen reytinglerini kısa sürmesine bağlamış ilahi adalet diyorum ben buna :)
Acun beklenenden daha yüksek oranlar elde etmiş vadi zaten uçmuş bence bundan sonrada aşağı yukarı böyle bir tablo ile karşılaşırız perşembe günleri belki intikam arada ab gurubunda birinci olabilir

İntikam'ı ve Yetenek Sizsiniz'i aralarında sürekli geçiş yaparaktan izledim haliyle ikisinden de bir şey anlamadım. :D Sonra da ders başı. 😛

Bu arada kanalların reklamlarını takip ettim.

Kurtlar Vadisi yeni bölüm;

İlk reklam: 21.00-21.15
Sonraki reklam: 22.45-23.00

Yani Vadi geçen haftaki a/b 2.liğinden tedirgin olmuş ve 1.5 saat reklamsız gitmiş. :D:D Benim İçin Üzülme de ara ara bu taktiği uyguluyor. Dila Hanım da son haftalarda böyle yapıyor.

Yetenek Sizsiniz yeni bölüm;
İlk reklam: 21.45-22.00
Sonraki Reklam: 22.15-22.30

İntikam zaten reklam vermedi normal olarak.

Kardeş.vadi şu saatlerde de reklam verdi.
23.05-23.15

- - - Ekleme - - -

İntikamı izlemedim dün birazdan netten izlicem.Vadiye baktım bi ara.Saçmalıgın zirve noktasına kadar gelmiş artık dahada ileriye gidemez.Kafası kapalı maskeli,aksaçlı karakterlere bak ya bilimkurgu filmine çevirmişler derin devleti.osman sınav heralde kahrından ölüyodur bu diziye baktıkca :)))

Ayrıca yetenek sizsiniz bence iyi oranlar almış.İntikam çok az düşmüş ama yinede iyi gitmiş.

Aha.gelde bu mesajdan dolayı ceza yeme

Işde bu Vadi reytingleri silib supurmuş:biggrin: Geçen hafta bize kayb etdiniz diyib dalga geçenleri şu tabloyu gordukden sonra yuz ifadelerini merak ediyorum. 3 aydir Ocaği bekliyorlardi ama butun umutlari çope gitdi. Vadiyi tebrik ediyorum muhteşem reytingler muhteşem diziye. 10 Yillik bir televizon markasi hemde efsane bir dizi. Tum bunlari hakk etdi.

aga tamam tebrik etmişsinde polat hakındaki yorumların biraz ağır olmuş bende intikamı tebrik ediyorum iyi gitmiş

necati hakkındaki yorumlar ağır değil abay necatinin oyuncu olmadığını tarafsız gözle bakan herkes görür o adamın orda başrolu kapmasınız sebebininde kardeş desteği olduğunu herkes görüyor 10 yılda bir gram kendini geliştiremeyen oyunculuk açısından böyle bir insanı tebrik etmemi kimse beklemesin gerçek neyse onu söylüyorum tubaya kızıyoruz mimik yok diye polatta hiçbişey yok tuba bari güzelliğiyle izlettiriyor kendini diyelim polatta ne tip var ne oynculuk böyle birindende bir oyuncu yaratmak türkiye lartlarında mümkün anca ??

Işde bu Vadi reytingleri silib supurmuş:biggrin: Geçen hafta bize kayb etdiniz diyib dalga geçenleri şu tabloyu gordukden sonra yuz ifadelerini merak ediyorum. 3 aydir Ocaği bekliyorlardi ama butun umutlari çope gitdi. Vadiyi tebrik ediyorum muhteşem reytingler muhteşem diziye. 10 Yillik bir televizon markasi hemde efsane bir dizi. Tum bunlari hakk etdi.

Aynen katılıyorum kardeşiM