10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayı da ilk haftalarda böyleydi. Zaten Perşembe Pazartesiden bile zor oldu.

geçen hafta tam konuya adapte olamamıştım bu bölümde herşey yerli yerine oturmuştu dörtdörtlüktü

gerçekten mükkemmel oynuyorlar ..

tekrarı başladı bakalım nelr olacak

sbt ye rağmen intikam çok iyi gitti

bu nasıl iştir ya foruma niye girilmiyorki 10 dakikadır kapıda bekliyorum bu yoğunluk niye
)

destere dızın bıttı mı agaaaaa

ben ilk 30 dk ızledım merak ettım ama hıc sarmadı benı hosuma gıtmedı beren askı memnudakı havasını kaybetms

içimden bir his bu leyla aslan beyin kızı çıkcak diyor..yada doğu yada aksaçlının....

geçen hafta tam konuya adapte olamamıştım bu bölümde herşey yerli yerine oturmuştu dörtdörtlüktü

gerçekten mükkemmel oynuyorlar ..

züper yorum 20 dakikayı kıyasıya eleştir bu diziyi öv
))) tarafsızlık objektivlik diye ben buna derim işte
))))))

intikam geçen haftadan daha kötüydü revengeyi ilk izlediğimde de dmiştim bu diziden bizde çok var niye amerikalara gittiler başta ezel var onu vereydik kanal d ye
))) yazık olmuş türkiyenin paracıklarına
))))))
Hacı sende tutturmuşsun bi Ezel Ezel diye...Ezel'de Revenge'de Conte Monte çakması 2 yapımda itiraf etti...Olayı Ezel'leştirme sevdiğim diziye senin yüzünden soğuk bakar oldum

yarın her iki grupta açık ara intikam fırtınsı esecek

noldu vadiciler bir ara üçüncülüğe düşmüş totoş bile yerlerde
)

- - - Ekleme - - -

yarın tns de intikamdan en az 15 reyting gelri aşağısı tns nin deneklerindeki sorunla alakalı olur ahada buraya yazıyorum

son iki yılda izlediğim en mükemmel dizi ..

destere beren var diye bakıyo intikama yoksa izlemez d

intikam reklama rası verince intikamcılar foruma daldı forumn çöktü
ya da destere gene totosunu çarptı forumun kapısına

mesajdaki çelişkiye bak baydıysa tabi reklam vermez izleyici kaçar ki baydığpı da yok aşk ı memnu -y.dök.falan daha fazla hareket var dizide

dogru diyon bu baygınlıkta ara verseler seyirci iyice kaçar
)))

züper yorum 20 dakikayı kıyasıya eleştir bu diziyi öv
))) tarafsızlık objektivlik diye ben buna derim işte
))))))

sen oyunculuk kapasitesi kıt tubayla berenin dizisini karşılaştırıyorsun ya bence senin değerlendirmende sakatlık var
)

intikamda her karakter dörtdörtlük hele bir barış karakteri var en çömezi olmasına rağmen 20 dakikaya geçse başrol oynar ..

vadi kim gelirse gelsn hep 15 reytng goruyor

Vadi yükseliyo her 15 ama 15 alamamış nedense bu 15