10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Karadayı da ilk haftalarda böyleydi. Zaten Perşembe Pazartesiden bile zor oldu.

geçen hafta tam konuya adapte olamamıştım bu bölümde herşey yerli yerine oturmuştu dörtdörtlüktü

gerçekten mükkemmel oynuyorlar ..

geçen hafta tam konuya adapte olamamıştım bu bölümde herşey yerli yerine oturmuştu dörtdörtlüktü

gerçekten mükkemmel oynuyorlar ..

züper yorum 20 dakikayı kıyasıya eleştir bu diziyi öv :)))) tarafsızlık objektivlik diye ben buna derim işte :)))))))

intikam geçen haftadan daha kötüydü revengeyi ilk izlediğimde de dmiştim bu diziden bizde çok var niye amerikalara gittiler başta ezel var onu vereydik kanal d ye :)))) yazık olmuş türkiyenin paracıklarına:)))))))
Hacı sende tutturmuşsun bi Ezel Ezel diye...Ezel'de Revenge'de Conte Monte çakması 2 yapımda itiraf etti...Olayı Ezel'leştirme sevdiğim diziye senin yüzünden soğuk bakar oldum:bağır:

yarın her iki grupta açık ara intikam fırtınsı esecek

noldu vadiciler bir ara üçüncülüğe düşmüş totoş bile yerlerde :))

- - - Ekleme - - -

yarın tns de intikamdan en az 15 reyting gelri aşağısı tns nin deneklerindeki sorunla alakalı olur ahada buraya yazıyorum

son iki yılda izlediğim en mükemmel dizi ..

intikam reklama rası verince intikamcılar foruma daldı forumn çöktü :D ya da destere gene totosunu çarptı forumun kapısına :d

züper yorum 20 dakikayı kıyasıya eleştir bu diziyi öv :)))) tarafsızlık objektivlik diye ben buna derim işte :)))))))

sen oyunculuk kapasitesi kıt tubayla berenin dizisini karşılaştırıyorsun ya bence senin değerlendirmende sakatlık var :))

intikamda her karakter dörtdörtlük hele bir barış karakteri var en çömezi olmasına rağmen 20 dakikaya geçse başrol oynar ..

:)