10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
sen oyunculuk kapasitesi kıt tubayla berenin dizisini karşılaştırıyorsun ya bence senin değerlendirmende sakatlık var :))

intikamda her karakter dörtdörtlük hele bir barış karakteri var en çömezi olmasına rağmen 20 dakikaya geçse başrol oynar ..

:)

dabi dabi :))))

yarın her iki grupta açık ara intikam fırtınsı esecek

noldu vadiciler bir ara üçüncülüğe düşmüş totoş bile yerlerde :))

- - - Ekleme - - -

yarın tns de intikamdan en az 15 reyting gelri aşağısı tns nin deneklerindeki sorunla alakalı olur ahada buraya yazıyorum

son iki yılda izlediğim en mükemmel dizi ..

izlediğin dizilere bakınca haklısın :)) alev alev kremden sonra bu dizi sana ilaç kimi gelmiştir :))))

Intikam cok guzel bir yerde bitti.. haftayi bekliyorum

ikinci bölümde göze çarpn oyuncular hakan karakteri tam 5 yıldızlık oynuyor yine barış ve rüzgar kardeşler döktürüyor

yağmur derin resmen fırtına

geçen hafta hikaye tam oturmamıştı bu hafta çok klastı izlemek lazım kaliteyi anlamak için

tubaya iyi oyuncu diyenlere tavsiyem kırk yıld birde olsa intikama bakın oyuncu görün

ikinci bölümde göze çarpn oyuncular hakan karakteri tam 5 yıldızlık oynuyor yine barış ve rüzgar kardeşler döktürüyor

geçen hafta hikaye tam oturmamıştı bu hafta çok klastı izlemek lazım kaliteyi anlamak için

tubaya iyi oyuncu diyenlere tavsiyem kırk yıld birde olsa intikama bakın oyuncu görün

milleti kör mü edicen sen :d

Hakan ilerleyen haftalarda (eğer bozmazlarsa tam aynı karakter olursa) o 5 yıldız 10 yıldız olucak:X

Kvp yeni dizi triplerine girdi 😀d 1 saat 15 dk oldu ve geciyo kvp hala reklama girmedi😀d biu ile yarisiyo resmen reklamsizlikta 😀d

bu vadi gercekten guzel b ir diziymiş haaa aksıyon her 10 dk da bir muzıkler cok gaza getirici heeee nıye bu kadar reytng aldıgı belli :D

ama takipçisi olmam

- - - Ekleme - - -

destere çok abartıyon sankkiiii traş bir dizi gibi geldi bana?
ilgi çekici yanı yok beren olmasa 7 göremez zaten hemen ??? bakalım artık ne olcak..?=

bu vadi gercekten guzel b ir diziymiş haaa aksıyon her 10 dk da bir muzıkler cok gaza getirici heeee nıye bu kadar reytng aldıgı belli :D

ama takipçisi olmam
aksiyon sürekli kendini tekrarlayınca desterenin fok balıklarına çıkıyor :D

- - - Ekleme - - -

Vadide sençerin hain olduğu ortaya çıktı.Sençer ihtiyarlar başkanı oldu.Dananın kuyruğu koptu.off

ak saçlı ya noldu :d maske takp dolaşmaya mı başladı :)

Ben geldim. Öncelikle ;
İntikam harika bi bölüm müthişti Berenime hayran kaldım yine ! :)