Aaa kız tarafı sanırım @Forumdash oluyorşimdi bu meselede kim kız tarafı bilmiyoruz belki faruk kenanı isterdi anasından babasından o yüzden o kısmı geçelim
Aaa kız tarafı sanırım @Forumdash oluyorşimdi bu meselede kim kız tarafı bilmiyoruz belki faruk kenanı isterdi anasından babasından o yüzden o kısmı geçelim
hanım kızımızın kahvesi de içilmezAaa kız tarafı sanırım @Forumdash oluyor@eskici İle uzun süredir kırıştırıyorlar mesala bir sohbetimiz geçti eskici ile çiçek çikolata Forumdashı gidip isteyelim kahveleri yapsın diye
Hahah @Forumdash ı senden isteyecez sanırım bunun sonu karakolda biterhanım kızımızın kahvesi de içilmez
kız yanında promosyon olarak da seni veirriz
Ben isteyecem zaten beni kime veriyon manyakkız yanında promosyon olarak da seni veirriz
@eskici ye veriyoruz seni de 1 alana 1 bedava kampanyasıylaBen isteyecem zaten beni kime veriyon manyak
kız gece gece aklım karıştı kim kimin neyi şimdi bence konuyu kapatalım
Hahahah Aaa benimde kafam karıştı seni bu gidişle @Forumdash ile baş göz edecezkız gece gece aklım karıştı kim kimin neyi şimdi bence konuyu kapatalım
Bu melunu karıştırma olaya
@xemrexxx gibi birisi bile sizin gönül işlerine aklı ermedi beyni yandı oğlanınBu melunu karıştırma olaya
Onun neye aklı eriyor ki
kız gece gece aklım karıştı kim kimin neyi şimdi bence konuyu kapatalım
Hahahah Aaa benimde kafam karıştı seni bu gidişle @Forumdash ile baş göz edecez
Kapiş kapiş gidiyorum. Yok satılıyorumBu melunu karıştırma olaya
Kapiş kapiş gidiyorum. Yok satılıyorum
Hahaha @Forumdash iyice gaza geldi ayoll sizin yüzünüzdenOnun neye aklı eriyor ki
Kiz spoilerin içindeki sahneyi izleHahaha @Forumdash iyice gaza geldi ayoll sizin yüzünüzdenKim alacaksa alsın evde kalmaya aday olarak moralim bozulmaya başladı bu duruma 😕😕😕 @xemrexxx
Tövbe tövbe Eyşan değil mi hangi dizi bu 😱😱😱 @ForumdashKiz spoilerin içindeki sahneyi izlesnn işlemediğini bir dizi ama forumda izleyenler varözellikle @yatutarsa için yıkıcı bir video]
Yanindaki De sana gece 2 kere Ka Kösem izleten murad oğlan
Aaa oyüzden @yatutarsa sa kıskanır dedin şimdi anladımYanindaki De sana gece 2 kere Ka Kösem izleten murad oğlan
Niye kız oğlana olan Ilgın bitti mi yeni dizisi bu:Aaa oyüzden @yatutarsa sa kıskanır dedin şimdi anladımHiç benzemiyor Murat dizisi dısındakı kariyerini bilmek hiç istemiyorum
Şuan hangi dizide oynuyor bu EyşanNiye kız oğlana olan Ilgın bitti mi yeni dizisi bu:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?