Diziye Ilgın artar böyleceŞuan hangi dizide oynuyor bu Eyşan Şahşiyet mi yoksa ama ilk 3 bölüm izledim böyle sahne hatırlamıyorum ben 😱😱😱
Diziye Ilgın artar böyleceŞuan hangi dizide oynuyor bu Eyşan Şahşiyet mi yoksa ama ilk 3 bölüm izledim böyle sahne hatırlamıyorum ben 😱😱😱
Yeni 3 bölümü yayınlandınmı onlardan birimi bu ozaman bu dizide bozacakDiziye Ilgın artar böylece
Sana fantezilik sahne isteYeni 3 bölümü yayınlandınmı onlardan birimi bu ozaman bu dizide bozacak
Bu dizide çok gereksiz rolu var @Forumdash bile benle aynı fikirdeydi ama o sahneyi görünce fikri değişebilirSana fantezilik sahne iste
Dur daha yeni başladı diziBu dizide çok gereksiz rolu var @Forumdash bile benle aynı fikirdeydi ama o sahneyi görünce fikri değişebilir
Haluk Bilginer dışında ön planda adam yoktu bu Murat ile Eyşan nereden çıktılar ortaya o sahneyi ileri sararımDur daha yeni başladı dizi
Kiz spoilerin içindeki sahneyi izle snn işlemediğini bir dizi ama forumda izleyenler varözellikle @yatutarsa için yıkıcı bir video
Şahsiyetin 4.bölümü Çok gereksiz bir sahneydiŞuan hangi dizide oynuyor bu Eyşan Şahşiyet mi yoksa ama ilk 3 bölüm izledim böyle sahne hatırlamıyorum ben 😱😱😱
Aaa diziye hevesimi kaçırdı şuan zaten hiç hayrı dokunmuyor bize @xemrexxx inŞahsiyetin 4.bölümü Çok gereksiz bir sahneydi
456 düşmüş Yarın izleyebilirsem 1 bölüm daha izlicemAaa diziye hevesimi kaçırdı şuan zaten hiç hayrı dokunmuyor bize @xemrexxx in
İzleyelim bakalım zaten yabancı dizide bitti @destere dizi olmadan foruma gelmiyor bir dizi daha bulmak lazım456 düşmüş Yarın izleyebilirsem 1 bölüm daha izlicem
Yok bu sefer sezon arası verilene kadar başlayamam başka diziye SPN izleyemedim flash duruyor halaİzleyelim bakalım zaten yabancı dizide bitti @destere dizi olmadan foruma gelmiyor bir dizi daha bulmak lazım
Supernatural 2 bölüm oldu izle bölümler ana konudan çok güzelYok bu sefer sezon arası verilene kadar başlayamam başka diziye SPN izleyemedim flash duruyor hala