Aaa kız tarafı sanırım @Forumdash oluyorşimdi bu meselede kim kız tarafı bilmiyoruz belki faruk kenanı isterdi anasından babasından o yüzden o kısmı geçelim![]()
Aaa kız tarafı sanırım @Forumdash oluyorşimdi bu meselede kim kız tarafı bilmiyoruz belki faruk kenanı isterdi anasından babasından o yüzden o kısmı geçelim![]()
hanım kızımızın kahvesi de içilmezAaa kız tarafı sanırım @Forumdash oluyor@eskici İle uzun süredir kırıştırıyorlar mesala bir sohbetimiz geçti eskici ile çiçek çikolata Forumdashı gidip isteyelim kahveleri yapsın diye
![]()
![]()
![]()
Hahah @Forumdash ı senden isteyecez sanırım bunun sonu karakolda biterhanım kızımızın kahvesi de içilmez![]()
kız yanında promosyon olarak da seni veirriz
Ben isteyecem zaten beni kime veriyon manyakkız yanında promosyon olarak da seni veirriz![]()
@eskici ye veriyoruz seni de 1 alana 1 bedava kampanyasıylaBen isteyecem zaten beni kime veriyon manyak![]()
kız gece gece aklım karıştı kim kimin neyi şimdi bence konuyu kapatalım
Hahahah Aaa benimde kafam karıştı seni bu gidişle @Forumdash ile baş göz edecezkız gece gece aklım karıştı kim kimin neyi şimdi bence konuyu kapatalım![]()
Bu melunu karıştırma olaya
@xemrexxx gibi birisi bile sizin gönül işlerine aklı ermedi beyni yandı oğlanınBu melunu karıştırma olaya![]()
![]()
Onun neye aklı eriyor ki
kız gece gece aklım karıştı kim kimin neyi şimdi bence konuyu kapatalım![]()
Hahahah Aaa benimde kafam karıştı seni bu gidişle @Forumdash ile baş göz edecez![]()
Kapiş kapiş gidiyorum. Yok satılıyorumBu melunu karıştırma olaya![]()
![]()
Kapiş kapiş gidiyorum. Yok satılıyorum![]()
Hahaha @Forumdash iyice gaza geldi ayoll sizin yüzünüzdenOnun neye aklı eriyor ki![]()
![]()
Kiz spoilerin içindeki sahneyi izleHahaha @Forumdash iyice gaza geldi ayoll sizin yüzünüzden![]()
![]()
Kim alacaksa alsın evde kalmaya aday olarak moralim bozulmaya başladı bu duruma 😕😕😕 @xemrexxx
Tövbe tövbe Eyşan değil mi hangi dizi bu 😱😱😱 @ForumdashKiz spoilerin içindeki sahneyi izlesnn işlemediğini bir dizi ama forumda izleyenler var
özellikle @yatutarsa için yıkıcı bir video
![]()
Yanindaki De sana gece 2 kere Ka Kösem izleten murad oğlan
Aaa oyüzden @yatutarsa sa kıskanır dedin şimdi anladımYanindaki De sana gece 2 kere Ka Kösem izleten murad oğlan![]()
Niye kız oğlana olan Ilgın bitti mi yeni dizisi bu:Aaa oyüzden @yatutarsa sa kıskanır dedin şimdi anladımHiç benzemiyor Murat dizisi dısındakı kariyerini bilmek hiç istemiyorum
![]()
![]()
![]()
Şuan hangi dizide oynuyor bu EyşanNiye kız oğlana olan Ilgın bitti mi yeni dizisi bu: