xBUGRAx
Süper Emekli
Aaa bencede hiç 1 sezon daha kaybetmesin bitirip mafyaya geçsinDİZİYİ mahvedeceklerine 13 te bitirmeleri daha iyi olur format değişikliği bozar
O KADAR da masraf yaptılar ayol Kenanım prestij kaybedicek biterseAaa bencede hiç 1 sezon daha kaybetmesin bitirip mafyaya geçsin
Fatih daha önce çok denendi tutmuyor millet ilgisini çekmiyor demek ki
Hahah Aaa tövbe tövbe koyun can derdinde kasap et Senin keyfin iyi tabi
OLMAMIŞ butonu da tam zamanında yok oldu BASACAKTIM YOKSA
Olmamış butonu gelince atacağım sana.
Tutmayan ilk dizisi olacakO KADAR da masraf yaptılar ayol Kenanım prestij kaybedicek biterse
sinemle evlenerek zaten hayatının yanlışını yaptı,uğursuz geldi kadın KenanımaTutmayan ilk dizisi olacak
Ayoll adama @Forumdash bile sahip çıkmıyor başka şirkete gitti diye ve şimdide @Yiğitt de sahip çıkmıyor satıldı diye kaldı ortadasinemle evlenerek zaten hayatının yanlışını yaptı,uğursuz geldi kadın Kenanıma
ONLAR iyi gün dostu,işlerine geldiği gibi davranıyolarAyoll adama @Forumdash bile sahip çıkmıyor başka şirkete gitti diye ve şimdide @Yiğitt de sahip çıkmıyor satıldı diye kaldı ortada
Ama Fatih projesinden korkuyorum zaten tutmayacağıda belliydi aslında ama Kenanın kitlesine güveniyordumONLAR iyi gün dostu,işlerine geldiği gibi davranıyolar
ONLARDA YARI YOLDA BIRKTI SONUÇ HÜSRANAma Fatih projesinden korkuyorum zaten tutmayacağıda belliydi aslında ama Kenanın kitlesine güveniyordum
Senin gibiler işte Kenan diye ölüyon izlemiyonONLARDA YARI YOLDA BIRKTI SONUÇ HÜSRAN
o ayrı Kenan için ölürüm ama dizisine öncelik veremiyorum şuan çünkü tarzım değilSenin gibiler işte Kenan diye ölüyon izlemiyon
Aaa işte sizin yüzünüzden çöktü adam Ama Salıda çok zor bir gündü yanı orasıda varo ayrı Kenan için ölürüm ama dizisine öncelik veremiyorum şuan çünkü tarzım değil
hergün zor bacım,demek seyirci sevmediAaa işte sizin yüzünüzden çöktü adam Ama Salıda çok zor bir gündü yanı orasıda var
Pazartesi Salı ve Çarşamba zor diğer Perşembe ve Cuma bence hafta içinin en boş 2 günü ama nedense o iki güne iddalı diziler gelmiyor özellikle Cumayahergün zor bacım,demek seyirci sevmedi
BU dizi için en uygun gün buydu,onda da patladı malesefPazartesi Salı ve Çarşamba zor diğer Perşembe ve Cuma bence hafta içinin en boş 2 günü ama nedense o iki güne iddalı diziler gelmiyor özellikle Cumaya
Tüm diziler Pazartesi Salı Çarşambaya şıkışıyor turşu gibi
Perşembe olamazdı ama Cumaya alınabilirdi Arka Sokaklar Cumartesiye alışıkBU dizi için en uygun gün buydu,onda da patladı malesef