Babayı alırONU DA YAPARIZ YENİ SEZONDA GÜLÜM 😂😂😂 YETER Kİ İSTE 😂😂😂😂
Babayı alırONU DA YAPARIZ YENİ SEZONDA GÜLÜM 😂😂😂 YETER Kİ İSTE 😂😂😂😂
Lan sen PP'ni naptın 😂😂😂Babayı alır![]()
Çözemedim vallahi çok entresan 😂Gaddar da reklam verende geçmiş Yalı Çapkınını. Enteresan sonuçlar. 😅
Tanıştırayım, Ali Yasin ÖzegemenLan sen PP'ni naptın 😂😂😂
Ayırlı olsun be ya 😂Tanıştırayım, Ali Yasin Özegemen![]()
![]()
Onun hayatı dedikodu üstüne kurulu. Tâbi ki izlemedim diyecek. 😅😅😅@xemrexxx yoğun bakıma kaldırılmışsın cnm
Gerçi sen şimdi hemen yç izlemiyorum dersin her zamanki gibi![]()
Bir kez daha yüksek sesle;
herkes yine hak ettiği yerde![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
🧿🧿🧿🧿🧿🧿
@xemrexxx yoğun bakıma kaldırılmışsın cnm
Gerçi sen şimdi hemen yç izlemiyorum dersin her zamanki gibi![]()
Dün akşam survivor konusundaki yorumlarım ortada , kendimi klonlamadıysam izlemiyorumdur başka bişiOnun hayatı dedikodu üstüne kurulu. Tâbi ki izlemedim diyecek. 😅😅😅
Benim dizim 10 reyting almış cnm haftanın zirvesinde keyfim yerindeDün akşam survivor konusundaki yorumlarım ortada , kendimi klonlamadıysam izlemiyorumdur başka bişi
Kudurmaya devam edersen yakında adın defensive olacak yediğin darbelerden![]()
Seni ablalarıma havale ediyorum , uğraşmaya değmezsin …Benim dizim 10 reyting almış cnm haftanın zirvesinde keyfim yerinde
senden başka kuduran yok sabah çok ağlamışsın haberin geldi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
seni kırmızı odaya gönderdim sadece cevap veremem değil
AB ve ABC1'de Yalı Çapkını ve Survivor'ı toplasan bir Kızılcık Şerbeti etmiyor, Total'de de zar zor geçmişlerDün akşam survivor konusundaki yorumlarım ortada , kendimi klonlamadıysam izlemiyorumdur başka bişi
Kudurmaya devam edersen yakında adın defensive olacak yediğin darbelerden![]()
yani ne anlamalıyım bundanAB ve ABC1'de Yalı Çapkını ve Survivor'ı toplasan bir Kızılcık Şerbeti etmiyor, Total'de de zar zor geçmişler![]()
Kısaca diyor ki boşuna uğraşma Kızılcık Şerbeti ile yarışamazsınız o yüzden zırvalama kafa şişirmeyani ne anlamalıyım bundan
Konudaki herkesi toplasan da bir ben etmiyor![]()
![]()
![]()
![]()
En büyük Nagici bu. Reyting yaptığını iddia ediyor. Alzaymır başlamış, doktor öyle dedi. 😅Üçüncü sezonumuz var 🤣
------
İzledim dediğine inandın mı sen ya anca Nagihan kovalıyor bu @xemrexxx![]()
ilk mesajı ben atmamışım farkındaysan uğraşanlar belli ama ses kesmesini iyi bilirim kaşınmayınKısaca diyor ki boşuna uğraşma Kızılcık Şerbeti ile yarışamazsınız o yüzden zırvalama kafa şişirme@ozmoturk @offensive
Konudaki herkesle toplaşıp sana meydan dayağı atsak çok güzel olur![]()
![]()
Hahahshshsh senin ilk mesajı atmaya yüzün mü var artık cuma başlığındailk mesajı ben atmamışım farkındaysan uğraşanlar belli ama ses kesmesini iyi bilirim kaşınmayın![]()
![]()
niye atayım ben Survivor izliyorum kimsenin de laf attığı yok yarışmayaHahahshshsh senin ilk mesajı atmaya yüzün mü var artık cuma başlığında![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()