Babayı alırONU DA YAPARIZ YENİ SEZONDA GÜLÜM 😂😂😂 YETER Kİ İSTE 😂😂😂😂
Babayı alırONU DA YAPARIZ YENİ SEZONDA GÜLÜM 😂😂😂 YETER Kİ İSTE 😂😂😂😂
Lan sen PP'ni naptın 😂😂😂Babayı alır
Çözemedim vallahi çok entresan 😂Gaddar da reklam verende geçmiş Yalı Çapkınını. Enteresan sonuçlar. 😅
Tanıştırayım, Ali Yasin ÖzegemenLan sen PP'ni naptın 😂😂😂
Ayırlı olsun be ya 😂Tanıştırayım, Ali Yasin Özegemen
Onun hayatı dedikodu üstüne kurulu. Tâbi ki izlemedim diyecek. 😅😅😅@xemrexxx yoğun bakıma kaldırılmışsın cnm
Gerçi sen şimdi hemen yç izlemiyorum dersin her zamanki gibi
Bir kez daha yüksek sesle;
herkes yine hak ettiği yerde 🧿🧿🧿🧿🧿🧿
@xemrexxx yoğun bakıma kaldırılmışsın cnm
Gerçi sen şimdi hemen yç izlemiyorum dersin her zamanki gibi
Dün akşam survivor konusundaki yorumlarım ortada , kendimi klonlamadıysam izlemiyorumdur başka bişiOnun hayatı dedikodu üstüne kurulu. Tâbi ki izlemedim diyecek. 😅😅😅
Benim dizim 10 reyting almış cnm haftanın zirvesinde keyfim yerindeDün akşam survivor konusundaki yorumlarım ortada , kendimi klonlamadıysam izlemiyorumdur başka bişi
Kudurmaya devam edersen yakında adın defensive olacak yediğin darbelerden
Seni ablalarıma havale ediyorum , uğraşmaya değmezsin …Benim dizim 10 reyting almış cnm haftanın zirvesinde keyfim yerinde
senden başka kuduran yok sabah çok ağlamışsın haberin geldi
seni kırmızı odaya gönderdim sadece cevap veremem değil
AB ve ABC1'de Yalı Çapkını ve Survivor'ı toplasan bir Kızılcık Şerbeti etmiyor, Total'de de zar zor geçmişlerDün akşam survivor konusundaki yorumlarım ortada , kendimi klonlamadıysam izlemiyorumdur başka bişi
Kudurmaya devam edersen yakında adın defensive olacak yediğin darbelerden
yani ne anlamalıyım bundanAB ve ABC1'de Yalı Çapkını ve Survivor'ı toplasan bir Kızılcık Şerbeti etmiyor, Total'de de zar zor geçmişler
Kısaca diyor ki boşuna uğraşma Kızılcık Şerbeti ile yarışamazsınız o yüzden zırvalama kafa şişirme @ozmoturk @offensiveyani ne anlamalıyım bundan
Konudaki herkesi toplasan da bir ben etmiyor
En büyük Nagici bu. Reyting yaptığını iddia ediyor. Alzaymır başlamış, doktor öyle dedi. 😅Üçüncü sezonumuz var 🤣
------
İzledim dediğine inandın mı sen ya anca Nagihan kovalıyor bu @xemrexxx
ilk mesajı ben atmamışım farkındaysan uğraşanlar belli ama ses kesmesini iyi bilirim kaşınmayınKısaca diyor ki boşuna uğraşma Kızılcık Şerbeti ile yarışamazsınız o yüzden zırvalama kafa şişirme @ozmoturk @offensive
Konudaki herkesle toplaşıp sana meydan dayağı atsak çok güzel olur
Hahahshshsh senin ilk mesajı atmaya yüzün mü var artık cuma başlığındailk mesajı ben atmamışım farkındaysan uğraşanlar belli ama ses kesmesini iyi bilirim kaşınmayın
niye atayım ben Survivor izliyorum kimsenin de laf attığı yok yarışmaya en son 35 bölüm önce izlediğim diziyle beni bağdaştırmaya çalışman komik ayrıca yorumlanacak çok kişi yok ;kızıl goncalar, kızılcık şerbeti, kuruluş osman, inci taneleri vb. izlenmenin yolu belli onları izleyenlere artık cevap vermiyorum ))Hahahshshsh senin ilk mesajı atmaya yüzün mü var artık cuma başlığında