Kesilecek bir şey varsa o da senin dilinİlk mesajı ben atmamışım farkındaysan uğraşanlar belli ama ses kesmesini iyi bilirim kaşınmayın![]()
![]()
Kesilecek bir şey varsa o da senin dilinİlk mesajı ben atmamışım farkındaysan uğraşanlar belli ama ses kesmesini iyi bilirim kaşınmayın![]()
![]()
ayy susar mısın önemli işlerim varKesilecek bir şey varsa o da senin dilin![]()
Susamadım ki benayy susar mısın önemli işlerim var
ayyy çüş bu cahilliğe pesss yani @serhatt ın rahmetli kocişi Faruk forumdash medcezir zamanı Çağatay Çağatay diye dolanırken ben hep orkuncuydum ; sendeki bu cehalet çığır açıyor her gün 😱Susamadım ki ben![]()
Aaa senin gibi avam birisi Metin Akdülger gibi kaliteli bir konuğu mu izliyoo vay bee dünya tersine döndü![]()
yani ne anlamalıyım bundan
konudaki herkesi toplasan da bir ben etmiyor![]()
![]()
![]()
![]()
Sen kaybedenlerin yanında olmaya alışkınsın.ayyy çüş bu cahilliğe pesss yani @serhatt ın rahmetli kocişi Faruk forumdash medcezir zamanı Çağatay Çağatay diye dolanırken ben hep orkuncuydum ; sendeki bu cehalet çığır açıyor her gün 😱
Sonuçta dizide oynayamayacağıma göre gerçek hayatta işime yarayanı tercih ettimSen kaybedenlerin yanında olmaya alışkınsın.![]()
Piknik tüpü olarak yer alabilirsin kız kendini küçümseme.Sonuçta dizide oynayamayacağıma göre gerçek hayatta işime yarayanı tercih ettim![]()
Senden âlâ cahil mi var kimseye geçit vermezsin o komu daayyy çüş bu cahilliğe pesss yani @serhatt ın rahmetli kocişi Faruk forumdash medcezir zamanı Çağatay Çağatay diye dolanırken ben hep orkuncuydum ; sendeki bu cehalet çığır açıyor her gün 😱
Oooo hoş geldinKızılcık Şerbom tüm dizilerin içinden geçti.![]()
Iyyy yürü git beSenden âlâ cahil mi var kimseye geçit vermezsin o komu da![]()