Kesilecek bir şey varsa o da senin dilinİlk mesajı ben atmamışım farkındaysan uğraşanlar belli ama ses kesmesini iyi bilirim kaşınmayın
Kesilecek bir şey varsa o da senin dilinİlk mesajı ben atmamışım farkındaysan uğraşanlar belli ama ses kesmesini iyi bilirim kaşınmayın
ayy susar mısın önemli işlerim varKesilecek bir şey varsa o da senin dilin
Susamadım ki benayy susar mısın önemli işlerim var
ayyy çüş bu cahilliğe pesss yani @serhatt ın rahmetli kocişi Faruk forumdash medcezir zamanı Çağatay Çağatay diye dolanırken ben hep orkuncuydum ; sendeki bu cehalet çığır açıyor her gün 😱Susamadım ki ben
Aaa senin gibi avam birisi Metin Akdülger gibi kaliteli bir konuğu mu izliyoo vay bee dünya tersine döndü
yani ne anlamalıyım bundan
konudaki herkesi toplasan da bir ben etmiyor
Sen kaybedenlerin yanında olmaya alışkınsın.ayyy çüş bu cahilliğe pesss yani @serhatt ın rahmetli kocişi Faruk forumdash medcezir zamanı Çağatay Çağatay diye dolanırken ben hep orkuncuydum ; sendeki bu cehalet çığır açıyor her gün 😱
Sonuçta dizide oynayamayacağıma göre gerçek hayatta işime yarayanı tercih ettimSen kaybedenlerin yanında olmaya alışkınsın.
Piknik tüpü olarak yer alabilirsin kız kendini küçümseme.Sonuçta dizide oynayamayacağıma göre gerçek hayatta işime yarayanı tercih ettim
Senden âlâ cahil mi var kimseye geçit vermezsin o komu daayyy çüş bu cahilliğe pesss yani @serhatt ın rahmetli kocişi Faruk forumdash medcezir zamanı Çağatay Çağatay diye dolanırken ben hep orkuncuydum ; sendeki bu cehalet çığır açıyor her gün 😱
Oooo hoş geldinKızılcık Şerbom tüm dizilerin içinden geçti.
Iyyy yürü git beSenden âlâ cahil mi var kimseye geçit vermezsin o komu da