Sizin yapcagınız ölçüme rezillik 2 milyon fragmana 9 reytin yuh
Sizin yapcagınız ölçüme rezillik 2 milyon fragmana 9 reytin yuh
behzat bence arka sokaklardan fazla izleniyor
Geçen hafta kreys Fatmagülün oranlarının artmasında KVP`nun yokluğunun etkisi var demişti. Gördük ki öyle bir şey yok. Fatmagül totalde de AB`de de gözle görülür artış dergilemiş. Özellikle AB`de 3 reyting birden artmış. Canı gönülden Tebrik ediyorum diziyi
Kurtlar Vadisi aynı oranlarla devam ediyor. Büyük kanallara geçerse reytingi kesinlikle 10 reytingi geçer. Doğru Vadiyi izlemiyorum ama izlemediğim diziyi karalayamam. Bu kadar insan izliyorsa iyi dizi demektir. Sadece uzandığı için diziden sıkılanlar oldu. Keşke forumdakı Vadiciler de Fatmagül hakkında böyle yorumlar yapa bilse
Eyvah Düşüyorum çok kötü gitmiş. İnsanlar Alemi totalde yükselmiş. Saati erken 23.00 de olmalı
1 Erkek 1 Kadın tekrarı müthiş izlenmiş
Beni Affet müthiş gitmiş. Hakediyor
Suskunlar orta karar
Alemin Kralı suskunları geçmiş
Şanslı Masa eski günlerine geri döndü
Geçemez bence.
Teşekkürler Yasin. Zaten önceki yorumumda yazacaktım. Vadicilerden bir tek sen Fatmagülü karalamıyorsun. Her hafta tebrik ediyorsun. Vadi şu an zirvede olmasa da aldığı oranlar devam etmesi için yeterliRevan kardesimiz cok güzel bir yorum yapmis tebrik ediyorum kendisini. Ben FGSN yi izlemiyorum ama zaten hic karalamadim, keske bazi FGSN izleyicileride KVP batti, tükendi yerine senin gibi konussa
Deniz Yıldızı her türlü geçer Beni Affet'i
Teşekkürler Yasin. Zaten önceki yorumumda yazacaktım. Vadicilerden bir tek sen Fatmagülü karalamıyorsun. Her hafta tebrik ediyorsun. Vadi şu an zirvede olmasa da aldığı oranlar devam etmesi için yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?