10 Mayıs 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

Sizin yapcagınız ölçüme rezillik 2 milyon fragmana 9 reytin yuh

Tnt Gibi Bi Kanalda Vadinin Reytingi iyi bence show yada starda olsa yasininde dediği gibi 21:45e alınsa reytingler yükselecektir. eminim Zaten bu bölüm fazla aksiyon yoktu

Fatmagülüde Tebrik Ediyorum zaten bitecek

Sizin yapcagınız ölçüme rezillik 2 milyon fragmana 9 reytin yuh

Ya Zaten Kimse SBT ye inanmıyor. ama mecburiyetten başka alternatif yok. adam filmde behzatç nin reytinglerine inanmıyor sbtnin haklılarda
startvnin sitesinde en az 100.000 kişi izliyor hem fragmanı hem bölümü

herkez tnt'yi izliyemiyor bazı köylerde ve şehirlerde tnt kanalı yok :S şahit oldum

Zaten inanan yokta ayıp ya karalıyorlar vadiyi herşeye ragmen 15 rating alması lazım

Genel Kanal Değerlendirmesi:

Kanal D:
Fatmagülün Suçu Ne? A/B'de yarım reyting artış yakalarken Totalde süper bir şekilde 3reyting artış yakalamış.Tebrikler.
Şanslı Masa yaz geldikle reytingle artır tabi bunda Fatmagülün Suçu Ne?'nin desteğide var.

STAR TV:
Eyvah Düşüyorum biraz yükselmiş tabi bunda BKM'nin etkisi var.
İnsanlar Alemi biraz artmış ve Total'de 15. olmuş.Tebrikler.İnşallah artmaya devam eder.
1E1K tekrar bölümü geçen haftaki yeni bölümden daha fazla izlenmiş.
Beni Affet çok güzel gidiyor.Tebrikler.

TNT:
KVP 1 hafta araya ragmen reytingini korurken özellikle A/B'de zirveden epey uzaklaşmış.

FOX:
Fox'un yarışması Neye Niyet Neye Kısmet Total'de 98. olurken A/B'de ilk 100'de yok.
Deniz Yıldızı ve Unutma beni yine çok iyi ama geçen haftaya göre düşmüşler.Yani 3 Mayıs'a göre.

ATV:
Alemin Kralı ortalama reytinglerle devam ediyor.Total'de ilk 10'dayken A/B'de 16. olmuş.
Milyoner yine çok iyi gidiyor.

SHOW TV:
Suskunlar Totalde iyi bir artış yakalamış ve 6 sıra ileri kaymış.A/B grubu aynı sayılabilir ama 1 sıra geriye düşmüş.

Valla vadiciler dua etsinde Beyaz TV'ye falan geçmesin.Geçerse Vadi 10 reytingi zor bulur biraz.

Geçen hafta kreys Fatmagülün oranlarının artmasında KVP`nun yokluğunun etkisi var demişti. Gördük ki öyle bir şey yok. Fatmagül totalde de AB`de de gözle görülür artış dergilemiş. Özellikle AB`de 3 reyting birden artmış. Canı gönülden Tebrik ediyorum diziyi
Kurtlar Vadisi aynı oranlarla devam ediyor. Büyük kanallara geçerse reytingi kesinlikle 10 reytingi geçer. Doğru Vadiyi izlemiyorum ama izlemediğim diziyi karalayamam. Bu kadar insan izliyorsa iyi dizi demektir. Sadece uzandığı için diziden sıkılanlar oldu. Keşke forumdakı Vadiciler de Fatmagül hakkında böyle yorumlar yapa bilse
Eyvah Düşüyorum çok kötü gitmiş. İnsanlar Alemi totalde yükselmiş. Saati erken 23.00 de olmalı
1 Erkek 1 Kadın tekrarı müthiş izlenmiş
Beni Affet müthiş gitmiş. Hakediyor
Suskunlar orta karar
Alemin Kralı suskunları geçmiş
Şanslı Masa eski günlerine geri döndü

Revan kardesimiz cok güzel bir yorum yapmis tebrik ediyorum kendisini. Ben FGSN yi izlemiyorum ama zaten hic karalamadim, keske bazi FGSN izleyicileride KVP batti, tükendi yerine senin gibi konussa

bisiy biliyoruzda konusuyoruz herzamanki gibi geçmis bulunmakta

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]11[/TD]
[TD] ARKA SOKAKLAR (TKR)[/TD]
[TD] KANAL D[/TD]
[TD] 17:15:51[/TD]
[TD] 18:46:44[/TD]
[TD] 01:14:38[/TD]
[TD] 4,05[/TD]
[TD] 16,50[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table_gridtable"]

[TR="class: cms_table_evenRow"]
[TD]5[/TD]
[TD] BENİ AFFET[/TD]
[TD] STAR TV[/TD]
[TD] 17:40:21[/TD]
[TD] 18:33:06[/TD]
[TD] 00:44:53[/TD]
[TD] 5,11[/TD]
[TD] 20,63[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

Revan kardesimiz cok güzel bir yorum yapmis tebrik ediyorum kendisini. Ben FGSN yi izlemiyorum ama zaten hic karalamadim, keske bazi FGSN izleyicileride KVP batti, tükendi yerine senin gibi konussa
Teşekkürler Yasin. Zaten önceki yorumumda yazacaktım. Vadicilerden bir tek sen Fatmagülü karalamıyorsun. Her hafta tebrik ediyorsun. Vadi şu an zirvede olmasa da aldığı oranlar devam etmesi için yeterli