10 Haziran 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• 2 Yaka Bir İsmail (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Canımın İçi (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
Maçlar Behzat Ç.'yi çok geriletmiş ya.İlk 10'un 5'i maç zaten

Benzemez Kimse Sana ve İffet'in tekrarları başarılı sonuçlar almış bu arada maçlar ne zaman bitecek yoksa dizilerin daha çok çekeceği var bu maçlardan :)

Behzat Ç. ve Acayip Hikayeler'in az da olsa reytingleri düşmüş.

Üstün Dökmen ilk 100'de yok?(!)

Benzemez Kimse Sana bölünmemiş tekrarıyla iyi gitmiş. Bakalım cuma günü programı bölecekler mi...

Umutsuz Ev Kadınları yeni saatinde değişiklik yaşamamış. Dizinin transferi yakındır.

Fatmagül'ün gece tekrarı 2,75 reytingle güzel bir başarı yakalamış.:)

Behzat Ç. ve Acayip Hikayeler'in az da olsa reytingleri düşmüş.

Üstün Dökmen ilk 100'de yok?(!)

Benzemez Kimse Sana bölünmemiş tekrarıyla iyi gitmiş. Bakalım cuma günü programı bölecekler mi...

Umutsuz Ev Kadınları yeni saatinde değişiklik yaşamamış. Dizinin transferi yakındır.

Fatmagül'ün gece tekrarı 2,75 reytingle güzel bir başarı yakalamış.:)

bölecekler :))))) kesindir bugun bölmemesi hata bölseydi totalde ilk 10 ab ilk 10a 2 yapım daha sokardı ama bölmemisler ben olsam bölerdim :)

Kanal d ne yayınlanırsa tutuyor :D Şebeke bile tutmuş :D.Acun maçlardan oldukça etkilenmiş pazar günü aldığı 4 reytingi kaybetmiş.

fox star karsılastırmasi

gelelim reytinglere

star total 15:76 reyting toplamıs

fox 13:86 reyting

ab grubu

fox 9.58 tüm gün reytingleri ab de

star tv 21:64 tüm gün ab reytingleri tek tek hesapladım ..

sonuclar
------------------------------------------------------------
total grubu 15:76 star tv 13:86 fox tvsonuclar ab grubu 21:64 Star Tv 13:86 Fox Tv

Son düzenleme:
Survivor izledim , bence Hayim gider.Ve bugunde Star tv , Fox'a fark atmis , kreys'in yorumunu cok begendim.Benzemez Kimse Sana ise 15 share almis.

- - - Ekleme - - -

Survivor izledim , bence Hayim gider.V bugunde Star tv , Fox'a fark atmis , kreys'in yorumunu cok begendim.Benzemez Kimse Sana ise 15 share almis.

İffet'in tekrarı a/b grubunda 2 reyting almış. Bence bu diziyi pt2'de denemeleri gerek. Pt2'de de bekleneni veremezse final yapmalı.

Arkadaslar ben bu haftanin ve gecen haftanin , haftalik dizi reytingleri'ni bulamiyorum acilmadimi yoksa?

Şebekeye bir bakim dedim. İki dakika bile dayanamadım. Program çok saçma.
Umutsuz Ev Kadınlarının ratinglerde düşmemesine sevindim. Umarım gelecek haftalarda erken yayınlanır tekrar dizi.
Survivor yine çok güzeldi. Umarım bu akşam Hayim elenir. Hayime devamlı zayıf halka dedik ama adam finale kadar kalabildi.:smile: