10 Haziran 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• 2 Yaka Bir İsmail (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Canımın İçi (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
ispanya iyi oynamasına rağmen galibiyet alamadı italya şanslıydı ..

22:00 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 6.98 , 2) KANALD: 4.56 , 3) TRT1: 3.9 , 4) ATV: 2.21 , 5) STV: 2.02

23:00 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri;

1) SHOW: 5.81
2) TRT1: 3.43
3) ATV: 3.27

iki yaka bir izmail dizisini izlemeye çalışıyorum ama doyurucu bir dizi değil bir yavanlık var .. izlemek biraz güç espriler ve konu pek sarmıyor insanı ama yinede arada bir bakıyorum edal özyağcılar hatrı içün :))

iki yaka bir izmail dizisini izlemeye çalışıyorum ama doyurucu bir dizi değil bir yavanlık var .. izlemek biraz güç espriler ve konu pek sarmıyor insanı ama yinede arada bir bakıyorum edal özyağcılar hatrı içün :))

dizi iyi bence, şuanda pazar günleri Arka Sıradakileri izliyorum haftaya final var dizi bitince pazar günleri adam akıllı dizi olamadığı müddetçe 2 yaka bir ismaili izlicem

dizi iyi bence, şuanda pazar günleri Arka Sıradakileri izliyorum haftaya final var dizi bitince pazar günleri adam akıllı dizi olamadığı müddetçe 2 yaka bir ismaili izlicem

aynen işte bende öyle diyorum :)) izleyecek başka bişey bulamadığımız için iki yaka bir ismet ilaç gibi geliyor :))

İki Yaka Bir İsmail'i izledim ve bu dizi gerçekten çok güzel.Ben hakettiği değeri gördüğünü düşünmüyorum.

Umutsuz Ev Kadınları yeni saatinde fazla değişiklik yaşamamış. Bunda maçın da etkisi var
Şebeke normal bir başlangıc yapmış
Starın filmi vasat giderken, Behzat Ç. ABde iyi gitmiş.
Acayip Hikayeler Pazar gecesi Cumadan daha fazla izleniyor