xBUGRAx
Emekli
benim anlamadigim trt maçlari devre devre böldügü halde ikinci yari 7 alio star ş.ligi maçlari bölmeden 8 ab de 9 aliodu trt yine az izlenio bence dünya markalari en az 9 bekliodum
Hayret nasıl bölmemiş
benim anlamadigim trt maçlari devre devre böldügü halde ikinci yari 7 alio star ş.ligi maçlari bölmeden 8 ab de 9 aliodu trt yine az izlenio bence dünya markalari en az 9 bekliodum
Hayret nasıl bölmemiş
Survivorun bile ortalaması 3 çıkmış. Bence bu sonuçlar Şebeke için normal. Asıl sonuçları yarın öğrene bileceğiz çünki, 21.00-22.00 arası da Umutsuz Ev Kadınları da olacak
Bu arada vikipedi de 2012 yaz Olimpiyatları'nın FOXta yayınlanacağı yazıyor ne zaman başlıyor acaba
21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 6.27 , 2) STV: 3.78 , 3) KANALD: 3 , 4) KANAL7: 2.31 , 5) TRT1: 2.16
Kanal 7 turk sineması star amerika ozentiligini gecmis
Kanal 7 turk sineması star amerika ozentiligini gecmis
kanal 7 hafta içi öle ama saatlik kısmı 2:37 reytinge dökülünce 2 reytingi geçemio çok gerilerde kalior
fox yine listede yok fox pazar günleri kötü gidiyor gibi ..
yarin liste bak total ab fox fazla görünmez benzemez kimse sana tekrarlari çok iyi gitmis yahsi cazibe tkr olmasına ragmen 1.93 listede gözüküo ama saatlik 3 e bölünecegi için
parçalar çok yüksek çıkacak
Yarım saat Star'ı izledim, Star'ın filmi kötüydü zaten. Animasyondu sanki. Pek de bir şey anlaşılmıyordu hikayeden.
İnsanlar pazar günü eğlenmek için Kemal Sunal'ı seçmiş haliyle.
FOX ilk 15 e girecek Star'ın filmini bile gecer gece yayınlayacağı film
ismail ile canım benim yoklari oynamıs trt ucuslarda biri trt durdursun
2 yaka 1 İsmail diyor