10 Haziran 2012 Pazar Reyting Sonuçları

Bu Pazar Gecesi Ne İzlediniz ?

• 2 Yaka Bir İsmail (ATV)

Oy: 0 0.0%
  • Kim Milyoner Olmak İster (ATV)

• Pazar Sineması Kuşağı (Star)

• Canımın İçi (Fox)

• Farklı Desenler (STV)

• Kullanılan toplam oy
    11
  • Anket kapatılmış .
benim anlamadigim trt maçlari devre devre böldügü halde ikinci yari 7 alio star ş.ligi maçlari bölmeden 8 ab de 9 aliodu trt yine az izlenio bence dünya markalari en az 9 bekliodum

Yazın fazla TV izlenmiyor yine iyi bu oranlar. Önemli maçlarda daha da yükselir. Şampiyonlar Ligi'nde de önemli maçlar dışında çok fazla izlenmiyordu ki. :)

Survivorun bile ortalaması 3 çıkmış. Bence bu sonuçlar Şebeke için normal. Asıl sonuçları yarın öğrene bileceğiz çünki, 21.00-22.00 arası da Umutsuz Ev Kadınları da olacak :)

maç dopal olarak çok iyi gitmiş Allah tan euro 2012 survivorun sonlarıan doğru geldi yoksa survivorun işi zordu finalde uçar survivor

21:00 - 22:00 ortalama #sbt #reyting 'leri;

1) SHOW: 6.27
2) STV: 3.78
3) KANALD: 3
4) KANAL7: 2.31
5) TRT1: 2.16

Kanal 7 turk sineması star amerika ozentiligini gecmis

kanal 7 hafta içi öle ama saatlik kısmı 2:37 reytinge dökülünce 2 reytingi geçemio çok gerilerde kalior :)

fox yine listede yok fox pazar günleri kötü gidiyor gibi ..

yarin liste bak total ab fox fazla görünmez benzemez kimse sana tekrarlari çok iyi gitmis yahsi cazibe tkr olmasına ragmen 1.93 listede gözüküo ama saatlik 3 e bölünecegi için

parçalar çok yüksek çıkacak

kanal 7 hafta içi öle ama saatlik kısmı 2:37 reytinge dökülünce 2 reytingi geçemio çok gerilerde kalior :)

fox yine listede yok fox pazar günleri kötü gidiyor gibi ..

yarin liste bak total ab fox fazla görünmez benzemez kimse sana tekrarlari çok iyi gitmis yahsi cazibe tkr olmasına ragmen 1.93 listede gözüküo ama saatlik 3 e bölünecegi için

parçalar çok yüksek çıkacak

FOX ilk 15 e girecek Star'ın filmini bile gecer gece yayınlayacağı film

Yarım saat Star'ı izledim, Star'ın filmi kötüydü zaten. Animasyondu sanki. Pek de bir şey anlaşılmıyordu hikayeden.

İnsanlar pazar günü eğlenmek için Kemal Sunal'ı seçmiş haliyle.:)

bnde kemal sunal izlerdim tv izlesem simdi behzat izlicem ab u.ev kadınlari milyon ister behzat maç çümbüs var

- - - Ekleme - - -

FOX ilk 15 e girecek Star'ın filmini bile gecer gece yayınlayacağı film

:d görücez bakalım fox nekadar izlenmis total ve ab de :d