Ne bekliyordunuz ki kendi dizisi ya merhamet yarın başlıyor 1 kere yayınlandı ama kayıpın masallahi varYine kayıp 8 ın fragmanı
Ben de onu belirtmeye calisiyorum agaaga twitter ergenlerin eline geçmiş kaale alıncak bi tarafı yok
CNBC-e ve e2 yapıyor ama kim ne kadar izliyor
yayınlasın nolmuş milli takımımızın gurur maçı sabaha kadar yayınlasın işiniz gücünüz reyting olmasın ortada milli duygular var keşke 2 katı reyting alsaydı demi bari bu gibi durumlarda kanal fanlığını bırakın beStar TV ne kadar akıllı maçı tekrar yayınlıyor reyting olsun diye
zaten saçmalığın daniskası aga bunu söylemeye gerek yok ergenler basmış bildiğinBen de onu belirtmeye calisiyorum aga
Eger milli takim romanyayi yendigi halde tt olamiyorsa bu tt olayi sacma ve gereksiz oluyor
Yok Kanal D'de kendini ilk olarak lanse etmiş twitterdaKanal D'de ilk oluyor galiba daha önce hiç görmedim.
O kanallarda var ben devamlı Revolution'ı devamlı görüyorum.😀
Star sabaha kadar yayınlasın demişsinyayınlasın nolmuş milli takımımızın gurur maçı sabaha kadar yayınlasın işiniz gücünüz reyting olmasın ortada milli duygular var keşke 2 katı reyting alsaydı demi bari bu gibi durumlarda kanal fanlığını bırakın be
ntvspor coşmuş süper gitmiş doğal olarak
zaten saçmalığın daniskası aga bunu söylemeye gerek yok ergenler basmış bildiğin
Hiç güzel reyting değil çok düşükFOX: 3.27
Süper 😛
Dur hele yeni başladık açılcaz yavaş yavaşHiç güzel reyting değil çok düşük
milli maç ayrı bişeydir bunu unutma hem şimdi yayınlasa nolur yayınlamasa nolur kanal d nin reytingleri mi azalır onu mu düşünüyonMac kurtlar vadisi pusu ile aynı günde olsa böyle demezdin
ben kanal fanlığına irrite olan biriyim bunu söylüyorum zaten banane atv den stardan kanal d den ben izlediğim diziye bakarımSen sanki kanal fanı değilsin bana diyene bak her zaman burda atv nin avukatlığını yapıon bize takas mısın nesin
Hadi bakalımDur hele yeni başladık açılcaz yavaş yavaş
Fox 21.45demi reklama mı girecekHadi bakalım
Yok Kanal D'de kendini ilk olarak lanse etmiş twitterdaBüyük kanallar arasında ve türk dizisi açısından kabullenilir bi derece.Ama herşeyiyle ilk değil
AnlamadımHadi bakalım
Fox 21.45demi reklama mı girecek
Yav eskiden Kanal D mi vardı paso ATV , SHOW , TGRT.Yok Kanal D'de kendini ilk olarak lanse etmiş twitterdaBüyük kanallar arasında ve türk dizisi açısından kabullenilir bi derece.Ama herşeyiyle ilk değil
kesin dir canım kesin haklısınmilli maç ayrı bişeydir bunu unutma hem şimdi yayınlasa nolur yayınlamasa nolur kanal d nin reytingleri mi azalır onu mu düşünüyon
ben kanal fanlığına irrite olan biriyim bunu söylüyorum zaten banane atv den stardan kanal d den ben izlediğim diziye bakarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?