Aynen. Medcezir süper enfesto 15 alacak.izleme sana ihtiyaç yok merak etme
hemen ne çeviriyon realmadrid maçı devre arası maç son kaç almıstı göstereyimmi
Yahu bu nasıl çekememezliktir, herkes Güneşi Beklerken daha da düşer diyor. Maça rağmen 6 reyting almış. Gerçekten çok objektifler. Başka yapım olsa hemen haftaya artar derlerdi.
İddiaya giren varsa girebilir benimle. Güneşi Beklerken gelecek hafta iki grupta da 7 reytingi geçecek. 😉
Maç varsa o zaman, yine 6 alabilir. Ama maç olmadığı taktirde, sadece diziler falan olsa 7`nin altına inmeyecek.tamam neyine haftaya real madrid maçı var?
Maç varsa o zaman, yine 6 alabilir. Ama maç olmadığı taktirde, sadece diziler falan olsa 7`nin altına inmeyecek.
Bu maça rağmen harika direnmiş. En azından BHUV gibi dağılmadı hemen. Hani şu 15 alan BHUV.
acunu unutuyorsun arkadaşım acunda var benim için üzülmedeAbarta, NTV Sporda maçla ilgili program vardı o yüzden öyle aldı. Çocuklar Duymasın, Showda her ne vardıysa o, Ben Onu Çok Sevdim neden 7 almadı peki?
Bi tebrik etmekle işin olmasın, kalan ne varsa söylersin. Stardan başka kanallar iyi reyting alınca hemen kılıf uyduruyorsun... Anlıklarda devre arasında hiçbir kanal 6`yı aşamadı, sadece Kanal D aldı çünkü, Güneşi Beklerken etkisi var.
Allah Allah.BİÜ maçtan daha mı yüksek reyting alıyor? Var mısın iddiasına Güneşi Beklerken gelecek hafta iki grupta da 7 reytingi geçecek. 😀
Eee o zaman 4 reytinge mi düşmesi lazım. Benim İçin Üzülme başladığı anda 5 alacak ve daha da düşüş yaşayarak yayından kaldırılacak buraya yazıyorum.acunu unutuyorsun arkadaşım acunda var benim için üzülmede
o ses türkiye bu hafta baya izlenir nedeni ise 2 yeni jüri geldi ve herkes meraktan izlicektir
benim için üzülme ise totelde rakip olacak gb e
Evet geçen sene aralık ayında almıştı o rakamı. Sonra noldu dağıldı. Yahu son reytinglerle konuş bana. Ne yapacağım, Hayat da 15 alıyordu yeni sezonda 3 aldı kaldırıldı.yav ben nezaman 15 aldı demisimyalan konusma bhuv 15 alir dediğim bul foruma mesaj yazarsam namerdim
haftaya benim için üzülmede varbiü gs maçında bile 8 reyting almıstı totalde iddalı konusan ben değil sensin
Eee o zaman 4 reytinge mi düşmesi lazım. Benim İçin Üzülme başladığı anda 5 alacak ve daha da düşüş yaşayarak yayından kaldırılacak buraya yazıyorum.
O Ses Türkiye güçle bir rakip ama maç kadar değil abartmayalım. Bu yüzden Güneşi Beklerken rahatlıkla 7 reytingin üzerinde kalacaktır.
Evet geçen sene aralık ayında almıştı o rakamı. Sonra noldu dağıldı. Yahu son reytinglerle konuş bana. Ne yapacağım, Hayat da 15 alıyordu yeni sezonda 3 aldı kaldırıldı.
Ben Medcezir zirvede olmayacak demiyorum. Sen abartarak yapıyorsun yorumları. Yok hava durumu 8 alırdı yok bilmem ne.çarpıtıyorsun neyse polemiğe girmeyeceğim cuma günü görücez ak koyun kara koyun
Evet haftaya salı günüMaç 20 ve üstü alır reyting patlaması olur süper maç olucak.
sen güneşi beklerkeni seviyorsun diye böyle söylüyorsunEee o zaman 4 reytinge mi düşmesi lazım. Benim İçin Üzülme başladığı anda 5 alacak ve daha da düşüş yaşayarak yayından kaldırılacak buraya yazıyorum.
O Ses Türkiye güçle bir rakip ama maç kadar değil abartmayalım. Bu yüzden Güneşi Beklerken rahatlıkla 7 reytingin üzerinde kalacaktır.
Evet geçen sene aralık ayında almıştı o rakamı. Sonra noldu dağıldı. Yahu son reytinglerle konuş bana. Ne yapacağım, Hayat da 15 alıyordu yeni sezonda 3 aldı kaldırıldı.
Gelecek haftayı pas geçelim de, Allah Aşkına Güneşi Beklerken zamanla düşer ve yayəndan kaldırılır gibi mesajları daha da yazın, sonra alıntılayıp gülüyorum, hani 1 kez yaptım ya kimseden ses çıkmadı.
Bu maça rağmen 6 reyting almış hala düşer diyorlar. Seksenler 3 reytinge düşmüş, gelecek hafta yükselir diyorlar.
Güneşi Beklerken 10 reytinglik maça rağmen 8.70 almıştı bu saçma değil mi?sen güneşi beklerkeni seviyorsun diye böyle söylüyorsun
her dizi gibi gb de düşecek
sen benim için üzülmeye 5 alır diyorsun da öyle bir geçer zaman ki varken 8 reyting alan dizi hemde karşısında rakip varken 5 yeni sezonda 5 alacakmış
güneşi beklerkenin totelde en fazla aldığı reytig 7 ve yeni sezonda rakipleri olcak ama yine 7 de kalacak çok saçma
Güneşi Beklerken 10 reytinglik maça rağmen 8.70 almıştı bu saçma değil mi?
Yahu bana BİÜ`nün son reytinglerinden konuşun. Ne yapacağım Ocaktaki reytingleri? 5`e düştü mü düştü. A/B`de 2`ye düştü mü düştü daha ne?
Seksenler 3 alınca enfesto oluyor GN 6 alınca düşer ve yayından kaldırılır oluyor.
Doksanlar maça rağmen 6 alsaydı herkes helal olsun, bravo demeseydi ne olayım. 5 reytinglik maç karşısında 3 alınca herkes ayakta alkışladı Doksanları.
intikam 5 e düştü deyince son bölümlere bakma yaz geldi sezon ortalaması 7 diyosun ama OBJEKTİFLİK budur işte değil miGüneşi Beklerken 10 reytinglik maça rağmen 8.70 almıştı bu saçma değil mi?
Yahu bana BİÜ`nün son reytinglerinden konuşun. Ne yapacağım Ocaktaki reytingleri? 5`e düştü mü düştü. A/B`de 2`ye düştü mü düştü daha ne?
Seksenler 3 alınca enfesto oluyor GN 6 alınca düşer ve yayından kaldırılır oluyor.
Doksanlar maça rağmen 6 alsaydı herkes helal olsun, bravo demeseydi ne olayım. 5 reytinglik maç karşısında 3 alınca herkes ayakta alkışladı Doksanları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?