10 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cumhurbaşkanı ödül mü vermişti ne işte o :D Erhan Afyoncu :)
Mevlana sahnesini Muhteşem yapmışlar. Çok güzel olmuş. Tarihi çarpıtıyor diyenler açsın baksın bi zahmet:D

Cumhur başkanı Erhan afyoncuyu Türk Tarih kurumuna atağında adam muhteşem in danışmanlığı bıraktı :))))))

1.si Türk büyük harfle başlar ki çok önem verdiğin bir değerse
2.sidüşüncesizce yazılmıyor senaryo tarih eğitimi olan danışmnalar var hatta bir tanesi ht de tarih programı vardı geçen sene:D

1. Si telefondan yazdigim icin bu kadar oluyo, yoksa yazim kuralina dikkat eden birisiyim..
2. Si tarih egitimi olan danismanlar var ama onlar genelde sanat alani ve sanatsal kurguyla ilgilenen kisiler.. Dedigin gibi tv de program yapiyomus o kisinin artik tarih le pek ilgisi kalmamis kendini medyaya gosterme cabasina girmis bi kisiliktir.

Şimdi MY 8-9 arası alı özetle , yeni bölüme 4-5 dakika kaldı , reklamda verir 20.45te başlar

1. Si telefondan yazdigim icin bu kadar oluyo, yoksa yazim kuralina dikkat eden birisiyim..
2. Si tarih egitimi olan danismanlar var ama onlar genelde sanat alani ve sanatsal kurguyla ilgilenen kisiler.. Dedigin gibi tv de program yapiyomus o kisinin artik tarih le pek ilgisi kalmamis kendini medyaya gosterme cabasina girmis bi kisiliktir.

adam TTK ya atanmış daha ne olsun cumhurbaşkjanı ödüllendirmiş adamı adam napsın medyatikliği tarih konusunda Türkiyedeki en büyük kurumda:D

- - - Ekleme - - -

Mahoni vadici değil ki :D

😀D o nasıl oluyor

Evet MY özeti 8 almış , şimdi reklam çıktı , 20.45te yeni bölüm başlıyo

Ben hurremin enturikalarina bisey demiyorum ama kanunin karsisinda sidyenle cikmis bi kizi meyhaneye gelen bi insanmis gibi siritarak izlemesi kotu ve yanlis bence.. Bu benim sahsi fikrim ama hurremin bi dolu dolap tezgahlari kimseyi baglamaz o senariste kalmis ama yine cok buyuk bi zitlik yaratmamak kaydi ile..

Kreyse lafım olmaz kardeşim o ama my konusunda hatalı

adam TTK ya atanmış daha ne olsun cumhurbaşkjanı ödüllendirmiş adamı adam napsın medyatikliği tarih konusunda Türkiyedeki en büyük kurumda:D

- - - Ekleme - - -

😀D o nasıl oluyor

Sen onun vadi konusunda doğru düzgün yorum yaptığını gördünmüğ takasla vs iyi geçinmek için diyor ben ne zamandır biliyorum :D