10 Ekim 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ezecek falan lafları yakışmıyor kreys akıllanır diyordum yine aynı

- - - Ekleme - - -

Kuzey hemen reklama girdi

@Mahoni tamam, diziyi sevebilirsin ben de seviyorum ona bir sey demiyorum ama baska dizilerin hakkini da yememek lazim. "Ezecek", "geçecek" bunlar hos olmayan kelimeler.. Kullanilmamasi daha dogru..

Bu sadece senin için geçerli degil, su an gördügüm için sana söylüyorum. Yani düsün, empati kur.. Birisi senin sevdigin dizi hakkinda "ezecek", "geçecek", "mahvedecek, dagitacak" dese nasil bulurdun ?

Evet ilber ortayli bizim okulda zaten bilmeyen yoktur heralde temsilcimiz, aslinda nerdeyse avrupa temsilcisi bende onun secmeli siyasi dersini aldim, my'nin lafini bile actirmayi birak bir kelime bile etmedi ve aniden bi soguk ifade belirmisti yuzunde.. :) ki dunyalar tatlisi bi insandir..

aynen bizim hocalarda öyle tarih bölümù

hala tarihe uymuyormuuş diyorlar akademisyenler bile bu kadar net konuşmuyor sadece kayıtla belli kısımlar tarihe uymaz haremde olanları kimse bilemez:D

tarih profları 90 yaşından sonra donlarını çekemiyorlar hürrem hakkında laf yapmak onlaramı düştü :))

20.00 - 20.15te Muhteşem Yüzyılın özetinden yükselme bekliyorum bence 6yı geçer.

İlber ortaylı tr de tarihin kralıdır bizim bölüm başkanının yakın arkadaşı siz ne biliyonuz ki koskoca prof söylüyo bunu

erkek sineğin girmedeği haremi nasıl biliyor bugünkü tarihçiler resmi videosu mu varmış sadece görüşlerini söylüyorlar kanıtsdız ispatsız fazla söze gerek yok :D

erkek sineğin girmedeği haremi nasıl biliyor bugünkü tarihçiler resmi videosu mu varmış sadece görüşlerini söylüyorlar kanıtsdız ispatsız fazla söze gerek yok :D

erkek sinek girmiyormuş ama bir çok tosun girebiliyormuş küçüklere yasakmış harem :))))))

- - - Ekleme - - -

Reyting Kurdu ay yapım yayınlatmadı diyor Kuzey Güneyle rakip olmasın diye

zamanlama yanlıştı en iyisini yapmışlar..

Berkann güldürme profesôrler söylüyo ilber ortaylı söylüyo sen kimsin onların yanında :d