WesTxCoasT
Favori Üye
aynen bizim hocalarda öyle tarih bölümù
Az önce böyle bir konu açmıştım. https://fav10.net/f62/tip-istiyordum-d-162959/ Bu mu güldürdü seni?Berkann güldürme profesôrler söylüyo ilber ortaylı söylüyo sen kimsin onların yanında
Evet.. Oyle bi durum ki hem cok elestirilmesi hemde bisey denilmenesi gereken bi nokta..
Osmanli, 700 seneye yakin surmus bi turk degeridir ve turk halki icin gayet onemli bi husustur.. Osmanli padisahlarinin usulsuz ve gercekle alakasiz olmayan goruntuleri, osmanliya karsi buyuyen ve osmanli antipatikligi yaratan bi olguyo donuse bilecegi ihtimali, bu degere onem veren guruplari sinirlendiriyodur..diger taraftan da globellesen bi ağ'in cercevesinde yasadigimiz icin herkez istedigini istedi sekilde yapar soylemi bu kisitlamayi caginda bunu sundu icin serbest olmasi da kacinilmaz o yuzden 2 tarafinda belli sinirlama cizgisi yok..
Ama benim sahsi gorusum reyting icin bu kadar da hayal urunu yapilmamasi sonucta turklerin cok onem verdigi bi degeri dusuncesizca evirip vevirmek bana ters ve yanlis geliyo, senarist hafif oynamalar yapabilir tabi ama belli kaliplarla yapabilir..
1.si Türk büyük harfle başlar ki çok önem verdiğin bir değerse
2.sidüşüncesizce yazılmıyor senaryo tarih eğitimi olan danışmnalar var hatta bir tanesi ht de tarih programı vardı geçen sene
Yakup doğru söylemiş reyting uğruna ne entrikalar dönüyo yalan yanlış
Laflar ağır gelince kuzeye saldırmış bazıları my benim gözümde kuzeyin yanından geçmez
oww mahoni nettin sen ya vadiyi kötüledin @74 ve @75 i okuyun