2021 1.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo ben 2019'da noktayı koymuştum. Biz yüz güzelliğini oyluyoruz
@MasacRE
Hayır, forumda en çok sevilen dizilerin başrollerini oyluyoruz? Fiziği geçtim, keşke yüz güzeliğini oylasak. 🤭

İşte bu yeni etkinlikte tamamen fiziğe göre oyumuzu vereceğiz. Fotolar da ona göre olacak haliyle
Hemen de kısasa kısas olsun zaten, olmaz ki böyle ne anladık o işten 😡
Bu sansürcü yasakçı zihniyete karşı kendi etkinliğimizi başlatalım arkadaşlar. 🥰 Hem yüz hem vücut güzelliğini baz alarak 1.'yi seçelim. @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai desteklerinizi bekliyorum... (hiçbiri destek vermedi)

Peki, En favori güzel yabancilarda neden bu itiraz gelmedi? Sence sanatsever oldugunu söyleyen yoldaslarin izledikleri film ve dizilere göre oy vermedi mi?

diger etkinliginizi DM de doya doya yapin

Bunu bir yerden hatırlıyor gibiyim.. Avrupa Süper Ligi... 🚬

Peki, En favori güzel yabancilarda neden bu itiraz gelmedi? Sence sanatsever oldugunu söyleyen yoldaslarin izledikleri film ve dizilere göre oy vermedi mi?

diger etkinliginizi DM de doya doya yapin
Eğer zamanında öyle bir saygısızlık yapıldıysa en önce ben tepki gösteririm...

Sanat inat ayrı ayrı konular açıp 1.'yi belirleyeceğiz...

Reactions: 12.Adam and Dosi
Çarpılırsın

------

Bu nasıl profil fotosu böyle 😡

Görsel de üç adet elma mevcut.
@Sherlock @MasacRE

Oyunculuk kazanacak

Reactions: Dosi
Reactions: DarkLegenD
Konudaki ortak fotoğrafta en çok yeri kaptığı için torpilli demiştim. Melisa Şenolsun tabii ki çok güzel bir kadın, hiç düşünmeden oy verdiğim ilk kişi oldu.
9’lu olsaydı herkesin fotoğrafı eşit olacaktı ama 10 olunca böyle oluyor, adaletli olması için de alfabetik yapmaya çalışıyoruz sıralamayı artık alfabe şanslarına göre biraz da
@Dosi

Reactions: Dosi
Konudaki ortak fotoğrafta en çok yeri kaptığı için torpilli demiştim. Melisa Şenolsun tabii ki çok güzel bir kadın, hiç düşünmeden oy verdiğim ilk kişi oldu.
Öyle desene, bi' an için güzellik anlayışından şüphe etmiştim... 🤗 😣

Reactions: kerem
bu konulardaki itiraz vs seyleri kisisel algilamiyoruz
10 ismi sigdirmak zor ve @Tolstoyevski alafabetik siraya göre dizmis onlari. bu sekilde olmus. ilk turlar biraz idare edeceksiniz

------

9’lu olsaydı herkesin fotoğrafı eşit olacaktı ama 10 olunca böyle oluyor, adaletli olması için de alfabetik yapmaya çalışıyoruz sıralamayı artık alfabe şanslarına göre biraz da
@Dosi
bu konulardaki itiraz vs seyleri kisisel algilamiyoruz
10 ismi sigdirmak zor ve @Tolstoyevski alafabetik siraya göre dizmis onlari. bu sekilde olmus. ilk turlar biraz idare edeceksiniz
iste gercekler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...