2021 1.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo ben 2019'da noktayı koymuştum. Biz yüz güzelliğini oyluyoruz :A @MasacRE
Hayır, forumda en çok sevilen dizilerin başrollerini oyluyoruz? Fiziği geçtim, keşke yüz güzeliğini oylasak. 🤭

İşte bu yeni etkinlikte tamamen fiziğe göre oyumuzu vereceğiz. Fotolar da ona göre olacak haliyle :A
Hemen de kısasa kısas olsun zaten, olmaz ki böyle ne anladık o işten 😡 :A
Bu sansürcü yasakçı zihniyete karşı kendi etkinliğimizi başlatalım arkadaşlar. 🥰 Hem yüz hem vücut güzelliğini baz alarak 1.'yi seçelim. @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai desteklerinizi bekliyorum... (hiçbiri destek vermedi)

Hayır, forumda en çok sevilen dizilerin başrollerini oyluyoruz? Fiziği geçtim, keşke yüz güzeliğini oylasak. 🤭

Bu sansürcü yasakçı zihniyete karşı kendi etkinliğimizi başlatalım arkadaşlar. 🥰 Hem yüz hem vücut güzelliğini baz alarak 1.'yi seçelim. @MEnes @Sherlock @Maskeli Fedai desteklerinizi bekliyorum... (hiçbiri destek vermedi)
Peki, En favori güzel yabancilarda neden bu itiraz gelmedi? Sence sanatsever oldugunu söyleyen yoldaslarin izledikleri film ve dizilere göre oy vermedi mi? :A

diger etkinliginizi DM de doya doya yapin :A

Bunu bir yerden hatırlıyor gibiyim.. Avrupa Süper Ligi... 🚬

Peki, En favori güzel yabancilarda neden bu itiraz gelmedi? Sence sanatsever oldugunu söyleyen yoldaslarin izledikleri film ve dizilere göre oy vermedi mi? :A

diger etkinliginizi DM de doya doya yapin :A
Eğer zamanında öyle bir saygısızlık yapıldıysa en önce ben tepki gösteririm...

Sanat inat ayrı ayrı konular açıp 1.'yi belirleyeceğiz...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Evet evet, mesajından da belli zaten baksana gerekli tüm önlemleri almış. :A Etkinliği Ramazan ayında başlatmış olması bile bu yönde, planlı bir hamle olabilir. :A

Neyse biz de artık mesajlarda gerekli görsel paylaşımlarını yaparız, öyle değil mi Utku beyciğim? :A @MasacRE

Çarpılırsın :A
------

Bu nasıl profil fotosu böyle 😡

88516.jpg
Görsel de üç adet elma mevcut. :A @Sherlock @MasacRE

Oyunculuk kazanacak :D

• İlginç
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD
Konudaki ortak fotoğrafta en çok yeri kaptığı için torpilli demiştim. Melisa Şenolsun tabii ki çok güzel bir kadın, hiç düşünmeden oy verdiğim ilk kişi oldu. :A
9’lu olsaydı herkesin fotoğrafı eşit olacaktı ama 10 olunca böyle oluyor, adaletli olması için de alfabetik yapmaya çalışıyoruz sıralamayı artık alfabe şanslarına göre biraz da :A @Dosi

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Konudaki ortak fotoğrafta en çok yeri kaptığı için torpilli demiştim. Melisa Şenolsun tabii ki çok güzel bir kadın, hiç düşünmeden oy verdiğim ilk kişi oldu. :A
Öyle desene, bi' an için güzellik anlayışından şüphe etmiştim... 🤗 😣

• Sinir Bozucu
Reactions: kerem
bu konulardaki itiraz vs seyleri kisisel algilamiyoruz :A 10 ismi sigdirmak zor ve @Tolstoyevski alafabetik siraya göre dizmis onlari. bu sekilde olmus. ilk turlar biraz idare edeceksiniz :A
------

9’lu olsaydı herkesin fotoğrafı eşit olacaktı ama 10 olunca böyle oluyor, adaletli olması için de alfabetik yapmaya çalışıyoruz sıralamayı artık alfabe şanslarına göre biraz da :A @Dosi
bu konulardaki itiraz vs seyleri kisisel algilamiyoruz :A 10 ismi sigdirmak zor ve @Tolstoyevski alafabetik siraya göre dizmis onlari. bu sekilde olmus. ilk turlar biraz idare edeceksiniz :A
iste gercekler :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...