- Reaksiyon puanı
- 114,332
- Puanı
- 1,060
@Tolstoyevski bu fotoyu kullanabilirsin veya benim seçtiğim süzgeçten geçen foto
@Tolstoyevski bu fotoyu kullanabilirsin veya benim seçtiğim süzgeçten geçen foto
Foto katkısı sunarım ben size merak etmeyin. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz @DosiBulda tabii bir gariban şu modda devam ediyoruz işlerimize edebildiğimizce...
Ve bu şekile döndüreceksin @Tolstoyevski .Örneği Serenay üzerinden vermişken hemen bir örnek foto bırakalım buraya instagram adresinden @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 102072
Kuzuyu kurda teslim etmek olur bu durumFoto katkısı sunarım ben size merak etmeyin. Elimizden geldiğince yardımcı oluruz @Dosi
Fotonun alt kısmında bir şey yok yahu. Güzel bulduğum fotoyu attım sadece, şuna da sansür uygulanmaz artık 😱Ve bu şekile döndüreceksin @Tolstoyevski .
Ekli dosyayı görüntüle 102073
@Sherlock
------
Kuzuyu kurda teslim etmek olur bu durum
Yalnız güzellik üzerine etkinlik, “yüz güzelliği” üzerine etkinlik değil ve kaç kez güzellik yarışmalarını fiziksel güzelliği üstün olanlar kazandı Türkiye’de ve dünyada 😱 @MasacRE Nihayet açık buldum @Dosi bile itiraz edemeyecek bu açığaVe bu şekile döndüreceksin @Tolstoyevski .
Ekli dosyayı görüntüle 102073
@Sherlock
------
Kuzuyu kurda teslim etmek olur bu durum
Bayrama kadar böyle idare edin zaten 2. turlar Bayrama denk gelecek @TolstoyevskiFotonun alt kısmında bir şey yok yahu. Güzel bulduğum fotoyu attım sadece, şuna da sansür uygulanmaz artık 😱
Normalde öyle zaten ama @Dosi hanım kendi istediği şekle sokuyor yarışmayı
Yoo ben 2019'da noktayı koymuştum. Biz yüz güzelliğini oyluyoruz @MasacRE
Tamam o halde 2. turdan itibaren abartılı bir açıklık olmadığı sürece bu tarz fotolara izin verirsin artıkBayrama kadar böyle idare edin zaten 2. turlar Bayrama denk gelecek @Tolstoyevski
Geçen sefer paylaşıyordum zaten. En Favori Güzel yabancılarda @Sherlock paylaşıyorduTamam o halde 2. turdan itibaren abartılı bir açıklık olmadığı sürece bu tarz fotolara izin verirsin artık
Yoldaşlarım sizleri "En Favori Fizik" etkinliği düzenlemeye davet ediyorum... @Sherlock @TolstoyevskiYoo ben 2019'da noktayı koymuştum. Biz yüz güzelliğini oyluyoruz @MasacRE
“En Taş” etkinliği gibi bir şey mesela 😱 2010’larım başında Facebook’ta Sürekli olurdu böyle anketler, forum adına da neden olması @DosiYoldaşlarım sizleri "En Favori Fizik" etkinliği düzenlemeye davet ediyorum... @Sherlock @Tolstoyevski
Olur olur, bunlar önemli etkinlikler“En Taş” etkinliği gibi bir şey mesela 😱 2010’larım başında Facebook’ta Sürekli olurdu böyle anketler, forum adına da neden olması @Dosi
Seni engelleyen yok. Yapın görelimYoldaşlarım sizleri "En Favori Fizik" etkinliği düzenlemeye davet ediyorum... @Sherlock @Tolstoyevski
En yakışıklı Taş“En Taş” etkinliği gibi bir şey mesela 😱 2010’larım başında Facebook’ta Sürekli olurdu böyle anketler, forum adına da neden olması @Dosi
İşte bu yeni etkinlikte tamamen fiziğe göre oyumuzu vereceğiz. Fotolar da ona göre olacak haliyleSeni engelleyen yok. Yapın görelim
Sen bunca zaman oylarken eminim yüzü çok güzel olup boyu kısa olanları oylamadın sanki
En yakışıklı Taş
Hemen de kısasa kısas olsun zaten, olmaz ki böyle ne anladık o işten 😡Seni engelleyen yok. Yapın görelim
Sen bunca zaman oylarken eminim yüzü çok güzel olup boyu kısa olanları oylamadın sanki
En yakışıklı Taş
Kendi aranızda Dm'den yapın. Yılbaşı zamanı seçilen dizi, oyuncu ve şarkıcılar gibi sonra bize duyurursunuz kazananı @Tolstoyevski @Sherlockİşte bu yeni etkinlikte tamamen fiziğe göre oyumuzu vereceğiz. Fotolar da ona göre olacak haliyle