2021 1.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar nasıl tehditler böyle Dosi hanım? 😱 @DarkLegenD de hain olmuş... @MasacRE
Hainlik @DarkLegenD in göbek adı zaten. O yüzden çok dikkatli olmak lazım Şerlok beyciğim. Bizi sırtımızdan bıçaklayıp şikayet edebilir çünkü bu hain herif.
Bence hemen diğer tur zorlanırız oylarken. 7 isimden 5 ismi seçmek zor olur çünkü iddiasızlar ilk tur elenir. Bir kaç tane şanslı gruptan ilerlerse o ayrı
Seçim yapmak zorlar da belli isimler her türlü ilerler. Aslında instagramlarından alınırsa fotolar en güncel ve güzel fotoları yakalanmış olur. Sayı azalınca öyle bir şey yapılabilir diye düşünüyorum

Aaa aşk olsun. Ne tehditi

@DarkLegenD bu ara gemileri yakmış gibi. Ondan öyle birşey beklerim
@Tolstoyevski @MasacRE
Hainlik @DarkLegenD in göbek adı zaten. O yüzden çok dikkatli olmak lazım Şerlok beyciğim. Bizi sırtımızdan bıçaklayıp şikayet edebilir çünkü bu hain herif.
@DarkLegenD de tost makinesidir en nihayetinde eski bir model olsa da, o yüzden hem Dosi hanım hem de Utku beyciğim doğru söylüyorlar sanki.
@Maskeli Fedai @MEnes
Neyden rahatsız olup neyi raporlayacakmışım ben? 🤔 🤔 Olayı anlamadığım için hainliğim hakkında şimdilik yorum yapamayacağım...
@Sherlock sanatsal bir yaklaşım ile açıklasın sana
Yoğun araştırmalarım sonucunda bulunmuş, özenle seçilmiş, "cıbıldaklık" dozu biraz yüksek olabilecek SABAR dozu yüksek görsellerimden...

@Tolstoyevski sana zahmet Instagramları stalkla

Alina Boz
Aslı Enver
Aslıhan Güner
Ayça Ayşin Turan
Demet Akbağ (yaş almışların da güzel olabileceğini düşünmeyenlere inat
)
Serenay Sarıkaya
Tülin Özen

Gelmiş geçmiş en iyi avatarlarımdan biri olduğunu sen de biliyorsun, niye kızıyormuş numarası yapıyorsun ki şimdi?
Cidden neden kızdığımı bilmiyorum @Dosi beni kendine benzetmeye başladı galiba şu sansür bu sansür diye diye sansürcü olup çıktık onun yanında 😱 😡

Çok harika tespitler ve açıklamalar olmuş Sherlock bey

Bu arada sizi 2. Grupta etiket etmiştim. Oylama ile alakalı sizden kaynaklanan bir değişiklik. Bakarsınız

Reactions: Sherlock
Avatarım gözükmüyor mu benim?.. "DarkLegenD bizi raporlar" gibi çirkin iftiralarda bulunmanız için avatarımı göremiyor olmanız lazım çünkü...

Reactions: Sherlock
Çok harika tespitler ve açıklamalar olmuş Sherlock bey

Bu arada sizi 2. Grupta etiket etmiştim. Oylama ile alakalı sizden kaynaklanan bir değişiklik. Bakarsınız
Teşekkür ediyor ve hemen bakmaya gidiyorum Dosi hanım, ne yaptım acaba gidip bakayım.

Reactions: Dosi
Cidden neden kızdığımı bilmiyorum @Dosi beni kendine benzetmeye başladı galiba şu sansür bu sansür diye diye sansürcü olup çıktık onun yanında 😱 😡
Aaaaaa sansürcü @Dosi 😡 😡 Kendisini engellemek için her gün farklı bir sebep çıkıyor ortaya... 😡

Boşuna mı ortak yaptım
ilk turlar bir sürü isim eksilsin sonra el atarım
grupların nerdeyse hepsinide ona artıracağım bu tur

Bende mobil, onda PC. Eh bi zahmet o yapsın
@Tolstoyevski
Örneği Serenay üzerinden vermişken hemen bir örnek foto bırakalım buraya instagram adresinden
@Tolstoyevski

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...