2021 1.Tur | En Favori Güzel - 1.Grup

Hangi 7 Güzel Üst Tura Yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bunlar nasıl tehditler böyle Dosi hanım? 😱 @DarkLegenD de hain olmuş... @MasacRE
Hainlik @DarkLegenD in göbek adı zaten. O yüzden çok dikkatli olmak lazım Şerlok beyciğim. Bizi sırtımızdan bıçaklayıp şikayet edebilir çünkü bu hain herif.
Bence hemen diğer tur zorlanırız oylarken. 7 isimden 5 ismi seçmek zor olur çünkü iddiasızlar ilk tur elenir. Bir kaç tane şanslı gruptan ilerlerse o ayrı :A
Seçim yapmak zorlar da belli isimler her türlü ilerler. Aslında instagramlarından alınırsa fotolar en güncel ve güzel fotoları yakalanmış olur. Sayı azalınca öyle bir şey yapılabilir diye düşünüyorum :A

Neyden rahatsız olup neyi raporlayacakmışım ben? 🤔 🤔 Olayı anlamadığım için hainliğim hakkında şimdilik yorum yapamayacağım...
Bu nasıl profil fotosu böyle 😡

88516.jpg

Aaa aşk olsun. Ne tehditi :T:
@DarkLegenD bu ara gemileri yakmış gibi. Ondan öyle birşey beklerim :A @Tolstoyevski @MasacRE
Hainlik @DarkLegenD in göbek adı zaten. O yüzden çok dikkatli olmak lazım Şerlok beyciğim. Bizi sırtımızdan bıçaklayıp şikayet edebilir çünkü bu hain herif.
@DarkLegenD de tost makinesidir en nihayetinde eski bir model olsa da, o yüzden hem Dosi hanım hem de Utku beyciğim doğru söylüyorlar sanki. :A @Maskeli Fedai @MEnes
Neyden rahatsız olup neyi raporlayacakmışım ben? 🤔 🤔 Olayı anlamadığım için hainliğim hakkında şimdilik yorum yapamayacağım...
@Sherlock sanatsal bir yaklaşım ile açıklasın sana :A
Yoğun araştırmalarım sonucunda bulunmuş, özenle seçilmiş, "cıbıldaklık" dozu biraz yüksek olabilecek SABAR dozu yüksek görsellerimden... :A

Seçim yapmak zorlar da belli isimler her türlü ilerler. Aslında instagramlarından alınırsa fotolar en güncel ve güzel fotoları yakalanmış olur. Sayı azalınca öyle bir şey yapılabilir diye düşünüyorum :A
@Tolstoyevski sana zahmet Instagramları stalkla :A

Alina Boz
Aslı Enver
Aslıhan Güner
Ayça Ayşin Turan
Demet Akbağ (yaş almışların da güzel olabileceğini düşünmeyenlere inat :A )
Serenay Sarıkaya
Tülin Özen

Gelmiş geçmiş en iyi avatarlarımdan biri olduğunu sen de biliyorsun, niye kızıyormuş numarası yapıyorsun ki şimdi? :bhr:
Cidden neden kızdığımı bilmiyorum @Dosi beni kendine benzetmeye başladı galiba şu sansür bu sansür diye diye sansürcü olup çıktık onun yanında 😱 😡

@DarkLegenD de tost makinesidir en nihayetinde eski bir model olsa da, o yüzden hem Dosi hanım hem de Utku beyciğim doğru söylüyorlar sanki. :A @Maskeli Fedai @MEnes

Yoğun araştırmalarım sonucunda bulunmuş, özenle seçilmiş, "cıbıldaklık" dozu biraz yüksek olabilecek SABAR dozu yüksek görsellerimden... :A
Çok harika tespitler ve açıklamalar olmuş Sherlock bey :A
Bu arada sizi 2. Grupta etiket etmiştim. Oylama ile alakalı sizden kaynaklanan bir değişiklik. Bakarsınız :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock

Avatarım gözükmüyor mu benim?.. "DarkLegenD bizi raporlar" gibi çirkin iftiralarda bulunmanız için avatarımı göremiyor olmanız lazım çünkü...

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Çok harika tespitler ve açıklamalar olmuş Sherlock bey :A
Bu arada sizi 2. Grupta etiket etmiştim. Oylama ile alakalı sizden kaynaklanan bir değişiklik. Bakarsınız :A
Teşekkür ediyor ve hemen bakmaya gidiyorum Dosi hanım, ne yaptım acaba gidip bakayım. :A

• Harika
Reactions: Dosi
Cidden neden kızdığımı bilmiyorum @Dosi beni kendine benzetmeye başladı galiba şu sansür bu sansür diye diye sansürcü olup çıktık onun yanında 😱 😡
Aaaaaa sansürcü @Dosi 😡 😡 Kendisini engellemek için her gün farklı bir sebep çıkıyor ortaya... 😡

Boşuna mı ortak yaptım :A ilk turlar bir sürü isim eksilsin sonra el atarım :A grupların nerdeyse hepsinide ona artıracağım bu tur :A
Bende mobil, onda PC. Eh bi zahmet o yapsın :A @Tolstoyevski
Örneği Serenay üzerinden vermişken hemen bir örnek foto bırakalım buraya instagram adresinden :A @Tolstoyevski
80022434_1062504257462663_4841335858716076868_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...