- Reaksiyon puanı
- 63,966
- Puanı
- 1,060
Bir Nazan Öncel şarkısıburadan görünmedi tikladim gördüm. severim sarkiyi. hemen ayarladim. zaten saatte 3 hakkim var. 3. bu oldu
Saatte 3 hak nasıl oluyor?
Bir Nazan Öncel şarkısıburadan görünmedi tikladim gördüm. severim sarkiyi. hemen ayarladim. zaten saatte 3 hakkim var. 3. bu oldu
yok onlara gerek yokBir Nazan Öncel şarkısıNazan bir de İbrahim Tatlıses'e Tamam Aşkım şarkısını vermişti, onu da önermiştim sana
Saatte 3 hak nasıl oluyor?
Hayırlı olsun, oylarımızı kullandık bekliyoruz. Umduğum şarkının kazanacağını düşünmüyor olsam da.
Teşekkürler canım. Umduğun şarkı hangisi?Hayırlı olsun, oylarımızı kullandık bekliyoruz. Umduğum şarkının kazanacağını düşünmüyor olsam da.
Bir Şehri Sevmek, Önümüz Yaz ve Bir Karanfil favorilerim. Ama kazanacaklarını düşünmüyorum.Teşekkürler canım. Umduğun şarkı hangisi?
Önümüz Yaz benim de favorilerimden konuşmuştuk zaten Simge Queen'iBir Şehri Sevmek, Önümüz Yaz ve Bir Karanfil favorilerim. Ama kazanacaklarını düşünmüyorum.
Bakarsak çok iddialı şarkı da yok aslında. Başka favorilerin var mı?Önümüz Yaz benim de favorilerimden konuşmuştuk zaten Simge Queen'iHep son anda kaybediyor maalesef, bu sefer kırsa bari makus talihini
Açık Adres var, ilerler ilerleyebildiği kadar ama kazanamaz tabiiBakarsak çok iddialı şarkı da yok aslında. Başka favorilerin var mı?
Ahaha senin şarkı çok istikrarlıoy oranları artmış ama benim şarkı yerinde saymış@Bully
Aha bir oy daha geldi ama benim şarkı yime yerimde sayıyorAhaha senin şarkı çok istikrarlıDiğer şarkıların oy oranları hep değişiyor ama o hiç değişmiyor, bu da bir başarıdır
Olsun fena mı. Bir kaç gün umut ettim. Dahada umudumu yitirmedim. Her an atak yapabilir. Demi @serhatt ?
Umut etmek iyidir insanı güçlü kılarOlsun fena mı. Bir kaç gün umut ettim. Dahada umudumu yitirmedim. Her an atak yapabilir. Demi @serhatt ?
Süre kapanmadığı sürece umut hep varUmut etmek iyidir insanı güçlü kılarÇok iyimsersin maşallah, ne güzelHer an atağa kalkıp zirveyi alabilir
Demi demi.
Bu arada bu grupta durum değişti, ikinci bir şarkıda daha söz sahibi olmuş oldunSüre kapanmadığı sürece umut hep var
Demi demi.
O silahı kendine çek
Kendime kıyamam.Süre kapanmadığı sürece umut hep var
Demi demi.
O silahı kendine çek
Aaa %30 dediğimiz şarkı yarışa dahil olmuş sevindimBu arada bu grupta durum değişti, ikinci bir şarkıda daha söz sahibi olmuş oldun
Banada kıyma…Kendime kıyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?