Firar sayende hayat buldu sağol varolBehzat Ç.
Küçük Ağa
Firar
Akasya Durağı
Avrupa Avrupa
Şeref Meselesi
Güzel bir diziydi aslında, değeri bilinmedi fazla.Firar sayende hayat buldu sağol varol
Ben izlemiştim ama hiç bir şey kalmamış aklımda. Sadece başrollerin uyumsuz olduğu tartışması vardı uzun süre, o kalmış aklımda ismini şuan hatırlamıyorum ama o kız uzun süre sonra karşımıza çıkmıştı ve insanlar yadırgamıştıGüzel bir diziydi aslında, değeri bilinmedi fazla.
Yabancı dizi izleyiciliği ile tanınan Sayın admin @bazinga, hem Emir Berke Zincidi hem de Usman Aga fanı çıktı.Az da olsa bakmışlığım olan üç diziye kullandım hiçbirini özlemesem de.
Küçük Ağa
Avrupa Avrupa
Akasya Durağı
Sana Bir Sır Vereceğim'i görmemiş olmam şoku... 😱 Tilki ve Aylin'den özür diliyorum, zaten rahatlıkla turu atlamışlar...Behzar Ç.
Sana Bir Sır Vereceğim
Tatar Ramazan
Avrupa Avrupa
Şeref Meselesi
SBSV’yi izlemiş olmana mı şaşırsam, izleyip oy vermemene mi şaşırsam bilemedim Sherlock beyciğim.Sana Bir Sır Vereceğim'i görmemiş olmam şoku... 😱 Tilki ve Aylin'den özür diliyorum, zaten rahatlıkla turu atlamışlar...
Avrupalı Usman Aga'yı sever sayarız tabii ki, Zeki Alasya da kırmızı çizgimizdir. Kötü diziydi Küçük Ağa ama olsun.Yabancı dizi izleyiciliği ile tanınan Sayın admin @bazinga, hem Emir Berke Zincidi hem de Usman Aga fanı çıktı.
Behzat Ç.
Şeref Meselesi
Son
Dedim ben de.
101 dizi var ve her birinin afişini ayarlamak telefonumu yıpratır. İlk 2 tur böyle gideceğim. Sonraki turlar Jenerik paylaşımı yaparımSana Bir Sır Vereceğim. @Dosi Dizi resimleri de olursa hatırlamak adına daha iyi olur.
Bazen ben de izlemiş olmama şaşırıyorum Özgür beyciğim, Türk televizyonlarına göre çok yenilikçi bir işti zamanında bence şaka bir yana. Bir arkadaşımla beraber izlemiştik o dönem, ergenlik zamanlarımdı...SBSV’yi izlemiş olmana mı şaşırsam, izleyip oy vermemene mi şaşırsam bilemedim Sherlock beyciğim.
AyTil çok özeldir. Forumda pek izleyeni çıkmaz diyordum ama rahatlıkla geçmiş dediğin gibi.