1.Tur | En Özlenilen Dizi - 1.Grup

Hangi 6 dizi üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son dizisinin kıymetini herkes bilmez. Her bölüm ters köşelerle bizi heyecanlara sürüklemişti Berkun Oya.
Diğerlerine öylesine oy verdim.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Az da olsa bakmışlığım olan üç diziye kullandım hiçbirini özlemesem de. :A

Küçük Ağa
Avrupa Avrupa
Akasya Durağı

• Güldürdün
Güzel bir diziydi aslında, değeri bilinmedi fazla. :A
Ben izlemiştim ama hiç bir şey kalmamış aklımda. Sadece başrollerin uyumsuz olduğu tartışması vardı uzun süre, o kalmış aklımda :A ismini şuan hatırlamıyorum ama o kız uzun süre sonra karşımıza çıkmıştı ve insanlar yadırgamıştı :A
Ankette öksüz gariban kalmadı fazla neyseki :A

• Güldürdün
Reactions: Yiğitt
@conino , galiba etiket listesinde yoksun. Burada açılan 2 gruba oy kullanabilirsin 😊

Az da olsa bakmışlığım olan üç diziye kullandım hiçbirini özlemesem de. :A

Küçük Ağa
Avrupa Avrupa
Akasya Durağı
Yabancı dizi izleyiciliği ile tanınan Sayın admin @bazinga, hem Emir Berke Zincidi hem de Usman Aga fanı çıktı. :A

Behzat Ç.
Şeref Meselesi
Son

Dedim ben de. :D

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: bazinga and Dosi
Behzar Ç.
Sana Bir Sır Vereceğim. :bhr:
Tatar Ramazan
Avrupa Avrupa
Şeref Meselesi

• Beğendim
Sana Bir Sır Vereceğim'i görmemiş olmam şoku... 😱 Tilki ve Aylin'den özür diliyorum, zaten rahatlıkla turu atlamışlar...
SBSV’yi izlemiş olmana mı şaşırsam, izleyip oy vermemene mi şaşırsam bilemedim Sherlock beyciğim. :A

AyTil çok özeldir. :A Forumda pek izleyeni çıkmaz diyordum ama rahatlıkla geçmiş dediğin gibi. :Z

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Yabancı dizi izleyiciliği ile tanınan Sayın admin @bazinga, hem Emir Berke Zincidi hem de Usman Aga fanı çıktı. :A

Behzat Ç.
Şeref Meselesi
Son

Dedim ben de. :D
Avrupalı Usman Aga'yı sever sayarız tabii ki, Zeki Alasya da kırmızı çizgimizdir. :A Kötü diziydi Küçük Ağa ama olsun. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Aralarında düzenli olarak takip ettiğim tek dizi Sana Bir Sır Vereceğim. Akasya Durağı’nı ara ara izlerdim, Son da izlemek istediğim bir proje olduğu için onu da oyladım.

• Beğendim
Sana Bir Sır Vereceğim. @Dosi Dizi resimleri de olursa hatırlamak adına daha iyi olur. :)
101 dizi var ve her birinin afişini ayarlamak telefonumu yıpratır. İlk 2 tur böyle gideceğim. Sonraki turlar Jenerik paylaşımı yaparım :D
Artık merak edenler Google amcaya uğrasın :A Akılda kalanlar zaten en özlenilen sayılır :A

SBSV’yi izlemiş olmana mı şaşırsam, izleyip oy vermemene mi şaşırsam bilemedim Sherlock beyciğim. :A

AyTil çok özeldir. :A Forumda pek izleyeni çıkmaz diyordum ama rahatlıkla geçmiş dediğin gibi. :Z
Bazen ben de izlemiş olmama şaşırıyorum Özgür beyciğim, Türk televizyonlarına göre çok yenilikçi bir işti zamanında bence şaka bir yana. :A Bir arkadaşımla beraber izlemiştik o dönem, ergenlik zamanlarımdı... :A

Az bile oy almış bence. Ekin Koç, Demet Özdemir... Bunlar seveni bol olan isimler. :A

Oy oranı :bhr:
Hedef 25 iken ne olmuş :Z
Katılım çok oldukça daha keyifli oluyor etkinliği yürütmek.
akiyor-bu-aksam-masallah_1105082.jpg

------

41 kişi oylamış ama Firar hâlâ 1 oy :A @Yiğitt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...