Hiçbirini izlemedim. Saymadım ama oy vereceğim tahminen 15-20 dizi falan vardır, bu gruba denk gelmemiş hiçbiriYok artık 😱
Şaşırttın
Hiçbirini izlemedim. Saymadım ama oy vereceğim tahminen 15-20 dizi falan vardır, bu gruba denk gelmemiş hiçbiriYok artık 😱
Şaşırttın
Oy vermeden sonuçlar görünür seçeneği açıkmış meğerse. Kapattım şimdi. Ben oylarken farkettimBehzat Ç
İsim olarak kadro olarak sana cazip olanı oylasaydın bariHiçbirini izlemedim. Saymadım ama oy vereceğim tahminen 15-20 dizi falan vardır, bu gruba denk gelmemiş hiçbiri
Olmamış atma nedenim, tamamen içimden gelmiş olması bir olmamış kaptın malum yarışma adına.Oy vermeden sonuçlar görünür seçeneği açıkmış meğerse. Kapattım şimdi. Ben oylarken farkettim
Huzur Sokağı ve Sbsv'ye verdim. Huzur Sokağı'nın ilk bölümleri evde izleniyordu galiba, az buz hatırlıyorum. Sbsv hiç izlemedim ama diğerlerinden daha cazip geldi.İsim olarak kadro olarak sana cazip olanı oylasaydın bari
101 diziden 20 çok az
Elim ona alışmasınOlmamış atma nedenim, tamamen içimden gelmiş olması bir olmamış kaptın malum yarışma adına.
İlk turlarda açık kalsa da fark etmezdi sanırım ama ilerledikçe kapalı kutu kalması en iyisi tabi.
Böylesi bence de daha iyi oldu hem ne sen yoruluyorsun ne telefonun yoruluyor ne de millet anketlemekten yoruluyor, win-win durumu.Elim ona alışmasın
2 konu pek yormuyormuş. Buradan bu duruma vesile olan @bazinga 'ya tekrar teşekkür
Şimdi en azından kim kaç oyda görürsün.Huzur Sokağı ve Sbsv'ye verdim. Huzur Sokağı'nın ilk bölümleri evde izleniyordu galiba, az buz hatırlıyorum. Sbsv hiç izlemedim ama diğerlerinden daha cazip geldi.
Şirin'i hiç hatırlamıyorum. Kutsi, Selin Demiratar, Güven Hokna'yı ve ismini unuttuğum en son kiralık aşkta oynayan kadını hatırlıyorum sadece. İlk bölümleri fena değil gibiydi ama sonradan bozmuştur büyük ihtimal.Şimdi en azından kim kaç oyda görürsün.
Huzur Sokağı'nı sonuna kadar izledim. İyi diziydi. Kadın dizisindeki Şirin'in ilk dizisi galiba
Şirin, Kutsi'nin kız kardeşiydi pısırık bir rolü vardı, ondan dolayı hatırlamıyorsundurŞirin'i hiç hatırlamıyorum. Kutsi, Selin Demiratar, Güven Hokna'yı ve ismini unuttuğum en son kiralık aşkta oynayan kadını hatırlıyorum sadece. İlk bölümleri fena değil gibiydi ama sonradan bozmuştur büyük ihtimal.
Ondan dolayıdır evet. Zaten dizinin yayınlandığı dönem çocuktum ve sadece ilk bölümlerini izlemiştim galiba.Şirin, Kutsi'nin kız kardeşiydi pısırık bir rolü vardı, ondan dolayı hatırlamıyorsundur
İlk etapta sana sıcak gelen dizileri oylayabilirsin. Ben bazen izlememe göre değil, iyi olduğunu düşündüğüm dizileri oyluyorumİsimlerini sıkça duydum ama hiçbirini izlemedim diye oyumu kullanmadım
Kalabalık olsun sana iş çıksın diye önermişimdir yoksa hatırlamıyorum pek bıyıklı bir adam ve star tv töre dizisi olması haricinde.Firar'ın oy oranına bak
Genel yorum konusuna baktım, öneren @Tolstoyevski çıktı
Google'dan baktım, hatırladım diziyi. iyiydi de. Her bir oyuncu ünlü oyuncular ama isimden çıkamadım ilk ve evet toplu yaptığın listede fırlatmıştınKalabalık olsun sana iş çıksın diye önermişimdir yoksa hatırlamıyorum pek bıyıklı bir adam ve star tv töre dizisi olması haricinde.
Behzat Ç. oyladım o zaman. İyi olduğunu düşünüyorumFirar'ın oy oranına bak
Genel yorum konusuna baktım, öneren @Tolstoyevski çıktı
------
İlk etapta sana sıcak gelen dizileri oylayabilirsin. Ben bazen izlememe göre değil, iyi olduğunu düşündüğüm dizileri oyluyorum