1.Tur | En Özlenilen Dizi - 1.Grup

Hangi 6 dizi üst tura yükselsin?

• Kullanılan toplam oy
    42
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oy vermeden sonuçlar görünür seçeneği açıkmış meğerse. Kapattım şimdi. Ben oylarken farkettim :A
Olmamış atma nedenim, tamamen içimden gelmiş olması bir olmamış kaptın malum yarışma adına. :A

İlk turlarda açık kalsa da fark etmezdi sanırım ama ilerledikçe kapalı kutu kalması en iyisi tabi. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
İsim olarak kadro olarak sana cazip olanı oylasaydın bari :A
101 diziden 20 çok az
Huzur Sokağı ve Sbsv'ye verdim. Huzur Sokağı'nın ilk bölümleri evde izleniyordu galiba, az buz hatırlıyorum. Sbsv hiç izlemedim ama diğerlerinden daha cazip geldi. :A

• Güldürdün
Olmamış atma nedenim, tamamen içimden gelmiş olması bir olmamış kaptın malum yarışma adına. :A

İlk turlarda açık kalsa da fark etmezdi sanırım ama ilerledikçe kapalı kutu kalması en iyisi tabi. :A
Elim ona alışmasın :A
2 konu pek yormuyormuş. Buradan bu duruma vesile olan @bazinga 'ya tekrar teşekkür :Z

Elim ona alışmasın :A
2 konu pek yormuyormuş. Buradan bu duruma vesile olan @bazinga 'ya tekrar teşekkür :Z
Böylesi bence de daha iyi oldu hem ne sen yoruluyorsun ne telefonun yoruluyor ne de millet anketlemekten yoruluyor, win-win durumu. :A

• Güldürdün
Huzur Sokağı ve Sbsv'ye verdim. Huzur Sokağı'nın ilk bölümleri evde izleniyordu galiba, az buz hatırlıyorum. Sbsv hiç izlemedim ama diğerlerinden daha cazip geldi. :A
Şimdi en azından kim kaç oyda görürsün.
Huzur Sokağı'nı sonuna kadar izledim. İyi diziydi. Kadın dizisindeki Şirin'in ilk dizisi galiba :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Şimdi en azından kim kaç oyda görürsün.
Huzur Sokağı'nı sonuna kadar izledim. İyi diziydi. Kadın dizisindeki Şirin'in ilk dizisi galiba :A
Şirin'i hiç hatırlamıyorum. Kutsi, Selin Demiratar, Güven Hokna'yı ve ismini unuttuğum en son kiralık aşkta oynayan kadını hatırlıyorum sadece. İlk bölümleri fena değil gibiydi ama sonradan bozmuştur büyük ihtimal. :A

• Güldürdün
Şirin'i hiç hatırlamıyorum. Kutsi, Selin Demiratar, Güven Hokna'yı ve ismini unuttuğum en son kiralık aşkta oynayan kadını hatırlıyorum sadece. İlk bölümleri fena değil gibiydi ama sonradan bozmuştur büyük ihtimal. :A
Şirin, Kutsi'nin kız kardeşiydi :A pısırık bir rolü vardı, ondan dolayı hatırlamıyorsundur :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Firar'ın oy oranına bak :A
Genel yorum konusuna baktım, öneren @Tolstoyevski çıktı :F
------

İsimlerini sıkça duydum ama hiçbirini izlemedim diye oyumu kullanmadım
İlk etapta sana sıcak gelen dizileri oylayabilirsin. Ben bazen izlememe göre değil, iyi olduğunu düşündüğüm dizileri oyluyorum

• Güldürdün
Kalabalık olsun sana iş çıksın diye önermişimdir yoksa hatırlamıyorum pek bıyıklı bir adam ve star tv töre dizisi olması haricinde. :A
Google'dan baktım, hatırladım diziyi. iyiydi de. Her bir oyuncu ünlü oyuncular ama isimden çıkamadım ilk ve evet toplu yaptığın listede fırlatmıştın :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Behzat Ç.
Küçük Ağa
Firar
Akasya Durağı
Avrupa Avrupa
Şeref Meselesi

• Beğendim
Firar'ın oy oranına bak :A
Genel yorum konusuna baktım, öneren @Tolstoyevski çıktı :F
------

İlk etapta sana sıcak gelen dizileri oylayabilirsin. Ben bazen izlememe göre değil, iyi olduğunu düşündüğüm dizileri oyluyorum
Behzat Ç. oyladım o zaman. İyi olduğunu düşünüyorum :lol:

• Beğendim
Akasya Durağı, Küçük ağa ( ikisininde hala tekrarlarını izliyorum ) ve Sbsv

• Beğendim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...