1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kurtlar vadisini izlenir kılan oyuncular değil müthiş akıcı senaryosudur...polat gitsede kalsa da izlerim ben..zaten son hafta polatsız provasını yaptılar dizinin.bal gibide olduğu gibi reyting sonuçlarıylada arttığı ortada...diğer dizilere bakan adam sızıpkalıyor ekran başında..resmen uyutuyor diziler...vadide öylemi.her an herşey olabilecek bir diziyi kim bırakabilirki...(e)

vallahi ya vadi izledikten sonra diğer diizleri izleyemiyom resmen uykum geliyo :D sıkıcı diyaloglar bakışmalar başka bi halt yok vadi öyle mi müzikleri bile adamı coşturmaya yetiyo bi de gizem ve müthiş aksiyon sahneleri eklenince obaaaaaaaaaa :D

hızlı gonzales polatın ölmediğini izleyen seyirci biliyor zaten nasıl prova o öyle gerçekte ölse izlerlermi acaba ::D

öbgz ilk sezonu gayet başarılıydı..zaten kimse öbgz nin ilk sezonuna kalitesiz demiyor...millet reytinglerden şikayetçi..öbgz değil bunu ayırmak gerek..ne kadar kaliteli olsada dizi 27 reyting çok saçma ..şişirmasyon olduğu belli zaten..2.sezondan itibaren kalite bozuldu.dizide..3.sezondada dizinin dinamikleri osman-ali kaptan ve aylin gidince dizi tamamen raydan çıktı..ama oyuncuya yönelik değilde senaryoya dayalı dizi kurduklarından yinede liderlik mücadelesini bırakmaz gibi...salı geceleri şuan boşta rölentide gidiyor...öbgz bozuldu.biü aşırı acıtasyonlu dizi. 20 dakikada öyle ahım şahımdeğil..eğer seksenler tns de olsa yada tns li bir kanala geçse prıme tıme de tümdeğiler kesinlikle değişir..

soyle bi durum var, 27 r yalan oldugunu kanitliycak ne bir belge nede herhangi birsey var.. Hicbisey yok d produstionsla ilgili..obgzk senarist coskun irmak ilk senaryosuyla boyle buyuk bi is cikardi. Hangi senarist ilk senaryosuyla boyke bomba gibi girdi tv sektorune?? Cok az kisi.. Adamin ilk senaryosuydu 1. Sezonun harkulade oldugunu biliyoruz ( benim icin her bolumu ayni guzellikte ) ama senarist ilk sezon balikciyi ve inci hocayi cikarmakla buyuk hata yapti.. Tabi o da bomba gibi bi sezon f yapmak istemistir.. Her senarist gibi.. Ama ilk projesi oldugu icin acemilikleri oldu..ikinci sezon buyum bi tempodan buyuk bi duranliga gecildi.. Cunku olay hikayesinde gelisin senaryo birden durum hikayesine donustu.. Millet cok bocalafi tabi ame kalite dusmedi.. Temponun dusmesiyle kalitenin dusmesi ayni dogrultuda gider mantigini dogru bulmuyorum..senarist bu hamlesiylede bir kez daha hata yapti... Bu sezon cidden cok iyi bi tempoya girdi.. Ama en gozde oyuncularin cikmasi diziyi tam rayina oturtmadi ama gecen haftaki gibi yayim yaptiginda da gorduk ko her iki gruptada lider.. Tek tarafli , nereden bakmak isterlerse o koseden bakiyo burdaki uyeler...

10.yılında 16 görebiliyo bu dizi hadi tüm şirketlerin tüm reytingleri yalan bu dizi herşeyiyle izlendiğini ispat etti sinemasıyla gişe rekorları kırdı o da mı yalan yoksa ki sinemaya gitmeyen milyonlarca izleyicisine rağmen rekoru kırdı ki ben 4 sinema filmine de gitmedim hayatımda da hiç sinemaya gitmedim benim gibi milyonlar olduğunu da adım gibi biliyorum ona rapmen rekoru kırdı

öbgz bu dizinin bi ara 25 felan olduğunu görmüştüm o reytinglerde inandırıcı değil bana göre fatmagül veya aşkı memnuya nasıl şişiriyordular ozaman kanald yapımalrının coğuna aynı şişirkliği verdiler zaten :)

- - - Ekleme - - -

bak şimdi 6 reyting zorlan alıyor :)

agb niye gitti sanıyon akasya durağı falan 11 alıyodu resmen :d ne koysa 10 reyting hepsi yalan dolan şişirme

öbgz bu dizinin bi ara 25 felan olduğunu görmüştüm o reytinglerde inandırıcı değil bana göre fatmagül veya aşkı memnuya nasıl şişiriyordular ozaman kanald yapımalrının coğuna aynı şişirkliği verdiler zaten :)

- - - Ekleme - - -

bak şimdi 6 reyting zorlan alıyor :)

Suanki dizinin durumuyla o zamanki dizinin durumunu kiyaslaman yanlis , o zaman nasildi simdi nasil izleyicilerin gozunde...:)

hızlı gonzales polatın ölmediğini izleyen seyirci biliyor zaten nasıl prova o öyle gerçekte ölse izlerlermi acaba ::D
senaristler öyle söylemiş bir programda polatsız vadinin provası demişler..bizim dizimizde herkes ölebilir hatta polat bile demişler..yüksel aytuğ yazmıştı geçenlerde..

hızlı gonzales polat sayesinde ayakta duruyor dizi o olmasa memati olsa bile izlemezsiniz ya % 100 eminim buna ama çakır olsa izlerim :)

şu unutulmamalı ki..agb nin yaptığı şişirmasyonlar sadece şişirdiklerini değil şişirmediklerini de feci etkiliyor...agb nin tarih olması şuan bile vadiyi etkilemekte...eğer öbgz nin 27 reytingi gerçek olsaydı vadinin de şuan tns de orantılı olarak 27 lerde gezmesi gerekti..hatta m.yüzyılın bile...bu iki dizi şuan o zamanki öbgz den daha fazla konuşuluyor halk arasında daha çok tartışılıyor..ama 16 larda geziyor vadi...neden çünkü tns de agb nin düştüğü pozisyona düşmek istemiyor ve vadinin reytinglerini yavaştan yükseltiyor..yoksa korkmasa tns şuan vadi 27 lere çıkmıştı çoktan..

memati polattan çok seviliyodu ama vadinin devamı için gerekli tek karakter polat

hızlı gonzales polat sayesinde ayakta duruyor dizi o olmasa memati olsa bile izlemezsiniz ya % 100 eminim buna ama çakır olsa izlerim :)
vallaha ben memati ile çakır falan varkende izliyodum yokkende izliyorum...polat varken izliyorum yokkende izlerim...senaristler saçmalayıpta diziyi kendilerine benzetmezlerse reytingler artmaya devam eder..nedenmi cevabı çok basit alternatifi yok..kurtlar vadisi kalitesinde vede alternatifi olabilecek yerine geçebilecek bir tane dizi göster bana..şuan perşembe olmasa insanların çoğu boşluğa düşer tv yi açmaz kolay kolay..senaryo desen zaten m.yüzyıl hariç tüm diziler birbirine benziyor..al birini vur ötekini..içerik ve kalite bozulmadıkça polatda ölse herkes kat be kat artarak izlemeye devam eder...çünkü milletin eli mahkum..

hızlı gonzales bi dizinin kaderi 1 kişinin elinde olsaydı oho vay memleketin haline senin izleyip izlememn önemli olmayacak reytinglerde tüm türkiye geneli önemli :)

- - - Ekleme - - -

En basit örneğide adını feriha koydum dizisi feriha öldü ama dizi yeni sezona başladı ilk aldığı reyting 8 9 gibiydi yavaşca gitti gitti dibe vurdu ve finish yayından kalkdı al sana açıklamasıda işte :)