1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 dakika şov yapti kıskananlar çatladi :)

aga avatarın süper ötesinin ötesininde ötesinde bişey olmuş :D

20 dakika tahminim tutmuş 5.5 demiştim 5.34 alımş :d
öbgz haftaya normal özetli olursa eski oranalrına döner
20 dakikanınj totalde zirveyi alabilmek için tek şansı 2. ve 3. bölümler bu bölümlerde öbgz ilk sezondaki cemile gibi ezilen bir tuba olursa dizi yükselir sonra yükselme şansı yok,
tubayı ve 20 dakikayı övenler dün anlıklarda diziyi yere çarpmış şimdi ise övmeye devam ediyolar ne tezattır bu:İ)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin özetsiz yayınlanması olumsuz oldu. Çoğu kişi özetli biliyordu, ben de dahil.

Benim İçin Üzülme uzayarak bol reyting almış.

20 Dakika müthiş başlamış. Ama ilerleyen haftalarda düşer bence.

Ekip 1'in yükselmesine sevindim. İnşallah ilerleyen haftalarda daha da yükselir.

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]01.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:58:06[/TD]
[TD="align: center"]21:51:54[/TD]
[TD="align: center"]8,01[/TD]
[TD="align: center"]20,55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ÖBGZ 20 Dakika'nın korkusuna özetsiz yayın yaptı ama bu en çok 20 Dakika ve BİÜ'ye yaradı.20 Dakika A/B'de zirveyi ele geçirmeyi başardı ve Total'de de 3. olarak gayet iyi gitti.Önümüzdeki haftalarda Total'de de zirveyi alır :) .

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]01.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:58:06[/TD]
[TD="align: center"]21:51:54[/TD]
[TD="align: center"]8,01[/TD]
[TD="align: center"]20,55[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ÖBGZ 20 Dakika'nın korkusuna özetsiz yayın yaptı ama bu en çok 20 Dakika ve BİÜ'ye yaradı.20 Dakika A/B'de zirveyi ele geçirmeyi başardı ve Total'de de 3. olarak gayet iyi gitti.Önümüzdeki haftalarda Total'de de zirveyi alır :) .

aynen ole haftaya ab daha buyuk fark atar totalıde alır ezer gecer tuba

20 dakika tahminim tutmuş 5.5 demiştim 5.34 alımş :d
öbgz haftaya normal özetli olursa eski oranalrına döner
20 dakikanınj totalde zirveyi alabilmek için tek şansı 2. ve 3. bölümler bu bölümlerde öbgz ilk sezondaki cemile gibi ezilen bir tuba olursa dizi yükselir sonra yükselme şansı yok,
tubayı ve 20 dakikayı övenler dün anlıklarda diziyi yere çarpmış şimdi ise övmeye devam ediyolar ne tezattır bu:İ)

Vayy hos gelmissin emre, ozledik :)

- - - Ekleme - - -

Salinin fedakarligini obgzk yapti, digerleri tadini cikartti olay budur :)
obgzk haftaya ozetli bi yayim ve normal saatinde biterse iki gruptada buyuk bi yukselis yasayip, eski rakamlarini alir.kimse merak etmesin, fazlada hayal kurmasin, bu duruma kendilerini alistirmasin... :)

Öyle Bir Geçer Zaman Ki devri bitti artık millet alışkanlıkdan izliyor diziyi sıkı bir alternatif buluncada hemen ona kaçıyor yani özet versede fayda etmez :) ayrıca öbgzk önümüzdeki hafta yeni bölüm yayınlamayacakmış ekip yılbaşı tatili yapmış

Öyle Bir Geçer Zaman Ki devri bitti artık millet alışkanlıkdan izliyor diziyi sıkı bir alternatif buluncada hemen ona kaçıyor yani özet versede fayda etmez :) ayrıca öbgzk önümüzdeki hafta yeni bölüm yayınlamayacakmış ekip yılbaşı tatili yapmış

2o dakika için büyük şans .. öbzg nin ab sine agır darbe vurur bu durum. öbzden milet gına gelmiş totalde iyi altarnatif bulunca dizinin totali biü ye kaydı kalan ab side 20 dakikaya :))))

O zamanda bitti demisti.. Ertesi hafta yine reytingleri yukselmisti bayaa.. Dizi cok erken bittti ve ozetsizdi.. Neyse aciklama yapmicam cunku 100 kere soyledim ama anlayana.. Bu arada obgzk olmadigini nerden ogrendin? :)

- - - Ekleme - - -

2o dakika için büyük şans .. öbzg nin ab sine agır darbe vurur bu durum. öbzden milet gına gelmiş totalde iyi altarnatif bulunca dizinin totali biü ye kaydı kalan ab side 20 dakikaya :))))

erkenden istahiniz kabarmasin oyle.. 2 hafta sonra gorucegiz sonuclari..

O zamanda bitti demisti.. Ertesi hafta yine reytingleri yukselmisti bayaa.. Dizi cok erken bittti ve ozetsizdi.. Neyse aciklama yapmicam cunku 100 kere soyledim ama anlayana.. Bu arada obgzk olmadigini nerden ogrendin? :)

- - - Ekleme - - -

agb olmazsa öbzg ye çoktan agır darbeler vurulurdu millet agb deki reytinglerden korkup iyi yapımlarını salıya koymadı öbzg altarnatifsizten aldı başını gitti şimdi ikitane ciddi rakip geldi öbzgnin hali ortada :))))))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

agb olmazsa öbzg ye çoktan agır darbeler vurulurdu millet agb deki reytinglerden korkup iyi yapımlarını salıya koymadı öbzg altarnatifsizten aldı başını gitti şimdi ikitane ciddi rakip geldi öbzgnin hali ortada :))))))))))))))))))

bu sonuçlar intikam dizisinin şansının ne kadar yüksek olduğunu gösterdi gene tubanın halktan kopuk senaryosu bile 5.5 almış :D

...ne olmuş öle ya...20 dakika ab yi biü totali domine etmiş....1 ocak sürpriz sonuç olarak tarihe geçsede aslında bu sonuç sürpriz değil..kanal d nin dandik yayın politikası atv yle starı uçurmuş....20 dakika öyle ahımşahım bir dizi değil... benim bildiğim öbgz bu 2 diziyede kolay teslim olmayacaktır....ama kanal d nin bu politikası devam etmezse tabii...benim şaşırdığım sbt ile tns nin nasıl ters oranlar çıktığı...:A

20 dakika ilk bölüm zirveyi almıs helal olsun

- - - Ekleme - - -

bu sonuçlar intikam dizisinin şansının ne kadar yüksek olduğunu gösterdi gene tubanın halktan kopuk senaryosu bile 5.5 almış :D

20 dakika intikamdan daha fazla izlendigine yarin sahit olcaz 2012 bu reytingle baslayan dizi yok

20 dakika mütiş başladi ezdi geçti

daha düşük çıkacak reytingleriniz...kanal d hem kayıp şehiri hemde uek yı yayından çekti..öbgz yi yaptığı gibi çifte yayın yapcak..sen kayıp şehiri izleyenlerin hepsinin intikamı izleyeceğinimi düşünüyon...kayıp şehirciler sosyal medyada küfrü basmış..kvpnin özetini izleyecekler perşembe...anlayacağın kanal d kayıp şehrin reytinglerinin çoğunu atv ye kaptıracak...kvp özeti tarihinin en iyi oranını alcak perşembe gecesi..:tıkla:

- - - Ekleme - - -

20 dakik

- - - Ekleme - - -

20 dakika intikamdan daha fazla izlendigine yarin sahit olcaz 2012 bu reytingle baslayan dizi yok

20 dakika mütiş başladi ezdi geçti
yeni avatarın hayırlı olsun mahoni...ayrıca 20 dakikanın ab başarısı içinde tebrik ederim...:tıkla: