agb olmazsa öbzg ye çoktan agır darbeler vurulurdu millet agb deki reytinglerden korkup iyi yapımlarını salıya koymadı öbzg altarnatifsizten aldı başını gitti şimdi ikitane ciddi rakip geldi öbzgnin hali ortada )))))))))))))))))
- - - Ekleme - - -
agb olmazsa öbzg ye çoktan agır darbeler vurulurdu millet agb deki reytinglerden korkup iyi yapımlarını salıya koymadı öbzg altarnatifsizten aldı başını gitti şimdi ikitane ciddi rakip geldi öbzgnin hali ortada )))))))))))))))))
herseyi agb'ye baglamayin, birisi kuyuya agb raporunu atmis, her kuyuya bakan agb'yi sayikliyor.. Bunlar onemsiz sozler.. Obgzk 2 Sezon firtin gibi esti, inan gercek reytingi 12 olupta 25 gibilerinden gosterselerdi direk anlasilirdi zaten.. İlk sezonunun fragmanlari, sahneleri vs hepsinin tiklanma rakamlari feciydi.. En kolayi surdan bak; bi siteye girdim bi kez obgzk'nin eski bolumlerinden bi muzik ariyorum, inan hayatimda ne gordugum ne duydugum goo... 3. Sayfasindan bulmustum ve altina o kadar yorum yazilmistiki yarisini bile okuyamadim cunku feci uzundu , izlenme orani yanlis hatirlamiyosam 80 -90 bin arasi biseydi.. 3. Sayfadaki adini cinsini bile gormedim sitede bile bu kadar yorum ve izlenme varsa bu dizinin eski reytingleri gercektir. Kimse camur atmasin.bunlar oyle kucuk seyler gibi gorunsede, birlestiginde buyuk bi basarinin gostergesi.
obgzk senaryo olarak cok iyi.. dizi ; ali , aylin, osman ve cemile icin izleniyodu.. Bunu hepimiz biliyoruz.bu 4 en buyuk karakterlerden sadece tek'i kaldi. Bu cok onemli kvp'den ornek vereyim, polat , memati , vs vs olmus yeni sezona bi abdulhey kalmis.. Sence bu dizi 15 lerde alirmi ? Tabikide hayir. İnan sadece abdulheyle 5'i zor gorur..sakin obgzk'nin suanki konumuyla gecmisi karalamayin, bu sadece kendinizi kandirmak olur. Ve bu haftaki reytinglerinin nedenini biliyoruz yoksa her iki gruptada 1. Olurdu.