1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
agb olmazsa öbzg ye çoktan agır darbeler vurulurdu millet agb deki reytinglerden korkup iyi yapımlarını salıya koymadı öbzg altarnatifsizten aldı başını gitti şimdi ikitane ciddi rakip geldi öbzgnin hali ortada :))))))))))))))))))

- - - Ekleme - - -

agb olmazsa öbzg ye çoktan agır darbeler vurulurdu millet agb deki reytinglerden korkup iyi yapımlarını salıya koymadı öbzg altarnatifsizten aldı başını gitti şimdi ikitane ciddi rakip geldi öbzgnin hali ortada :))))))))))))))))))

herseyi agb'ye baglamayin, birisi kuyuya agb raporunu atmis, her kuyuya bakan agb'yi sayikliyor.. Bunlar onemsiz sozler.. Obgzk 2 Sezon firtin gibi esti, inan gercek reytingi 12 olupta 25 gibilerinden gosterselerdi direk anlasilirdi zaten.. İlk sezonunun fragmanlari, sahneleri vs hepsinin tiklanma rakamlari feciydi.. En kolayi surdan bak; bi siteye girdim bi kez obgzk'nin eski bolumlerinden bi muzik ariyorum, inan hayatimda ne gordugum ne duydugum goo... 3. Sayfasindan bulmustum ve altina o kadar yorum yazilmistiki yarisini bile okuyamadim cunku feci uzundu , izlenme orani yanlis hatirlamiyosam 80 -90 bin arasi biseydi.. 3. Sayfadaki adini cinsini bile gormedim sitede bile bu kadar yorum ve izlenme varsa bu dizinin eski reytingleri gercektir. Kimse camur atmasin.bunlar oyle kucuk seyler gibi gorunsede, birlestiginde buyuk bi basarinin gostergesi.
obgzk senaryo olarak cok iyi.. dizi ; ali , aylin, osman ve cemile icin izleniyodu.. Bunu hepimiz biliyoruz.bu 4 en buyuk karakterlerden sadece tek'i kaldi. Bu cok onemli kvp'den ornek vereyim, polat , memati , vs vs olmus yeni sezona bi abdulhey kalmis.. Sence bu dizi 15 lerde alirmi ? Tabikide hayir. İnan sadece abdulheyle 5'i zor gorur..sakin obgzk'nin suanki konumuyla gecmisi karalamayin, bu sadece kendinizi kandirmak olur. Ve bu haftaki reytinglerinin nedenini biliyoruz yoksa her iki gruptada 1. Olurdu.

bu sonuçlar intikam dizisinin şansının ne kadar yüksek olduğunu gösterdi gene tubanın halktan kopuk senaryosu bile 5.5 almış :D

intikamında 20 dakikanında tutmayacagını söyleyen ir akıllı kişi yok. yalnız gönülçelene agb de 9 reytingle başladı ve bu kadar reklam yapılmamıştı.. yani nerdeyse yarıya yarıya düşmüş. sen intikamıda burdan hesapla :))) fatmagül 10 la başladı demekki intikam 6 gibi başlayacak

intikamında 20 dakikanında tutmayacagını söyleyen ir akıllı kişi yok. yalnız gönülçelene agb de 9 reytingle başladı ve bu kadar reklam yapılmamıştı.. yani nerdeyse yarıya yarıya düşmüş. sen intikamıda burdan hesapla :))) fatmagül 10 la başladı demekki intikam 6 gibi başlayacak

yok ben değişen reyting sistemnie göre değil iki uyarlamanın senaryosunua göre hesaplıyom işin matematiği değişir mantığı aynı kalır :)

herseyi agb'ye baglamayin, birisi kuyuya agb raporunu atmis, her kuyuya bakan agb'yi sayikliyor.. Bunlar onemsiz sozler.. Obgzk 2 Sezon firtin gibi esti, inan gercek reytingi 12 olupta 25 gibilerinden gosterselerdi direk anlasilirdi zaten.. İlk sezonunun fragmanlari, sahneleri vs hepsinin tiklanma rakamlari feciydi.. En kolayi surdan bak; bi siteye girdim bi kez obgzk'nin eski bolumlerinden bi muzik ariyorum, inan hayatimda ne gordugum ne duydugum goo... 3. Sayfasindan bulmustum ve altina o kadar yorum yazilmistiki yarisini bile okuyamadim cunku feci uzundu , izlenme orani yanlis hatirlamiyosam 80 -90 bin arasi biseydi.. 3. Sayfadaki adini cinsini bile gormedim sitede bile bu kadar yorum ve izlenme varsa bu dizinin eski reytingleri gercektir. Kimse camur atmasin.bunlar oyle kucuk seyler gibi gorunsede, birlestiginde buyuk bi basarinin gostergesi.
obgzk senaryo olarak cok iyi.. dizi ; ali , aylin, osman ve cemile icin izleniyodu.. Bunu hepimiz biliyoruz.bu 4 en buyuk karakterlerden sadece tek'i kaldi. Bu cok onemli kvp'den ornek vereyim, polat , memati , vs vs olmus yeni sezona bi abdulhey kalmis.. Sence bu dizi 15 lerde alirmi ? Tabikide hayir. İnan sadece abdulheyle 5'i zor gorur..sakin obgzk'nin suanki konumuyla gecmisi karalamayin, bu sadece kendinizi kandirmak olur. Ve bu haftaki reytinglerinin nedenini biliyoruz yoksa her iki gruptada 1. Olurdu.

bu oyuncular ayrıldı da takım 5 kişiyle mi oynuyor yerine başkaları girdi.:))) ayrıca kurtlar farklı bir dizi dizide kim ölürse ölsün yoluna devam eder. polattan önce fenomen çakır vardı. memtainin adını bile anılmaz. çakır öldü yoluna devam etti polatta ölse yola başkasıyla gidilebilir çünkü dizinin formatı farklı uzun uzun anlatmayayım öbzgde senaryo ilk sezon balıkçıyla bozuldu eskiden senaryo neyse şimdi de o ama agbde denekleri baglamışlar yaşlı teyzelerin evine tutan kadın dizileri bir gram reytingi düşmüyordu :)))))) agb şike yapıyor demiyorum ama denekleri türkiyeyi yansıtmıyordu neydi öyle yaprak dökümü herkes şikayetçiydi ama dizi milli maçları geçerdi :)))) öbzg de agb nin bu yanlış denek seçiminden çok faydalandı ilk sezonda senaryo bozdu çoktan düşmesi lazımdı ama agb gidene kadar ciddi bir düşüş olmadı ve karşısısna ne konsa dagıldı.

gerçi tnsye de pek güvenmiyorum onlarda erkek agırlıklı denekler seçmiş tüm erkek işleri birinci oluyor bence buda türkiyeyi yansıtmıyor daha dengenli olmalı türkiyede kadınlarda yaşıyor ve kadınların nufusu erkeklerden fazla

beyazsoy ne alaka polat olmazsa bu dizi izlenmez şuan izlenmesinin sebebi polatın ölmediğini biliyor seyirci gerçekte ölmüş olsa mümkünatı yok izlenmez zaten dizi polatın üstüne yazıldı çizildi memati abdul çakır ona göre faso fiso kişilerdi çakırın öldüğü dönem farklı bir dönemdi o dönemde diziye büyük sadık bir izleyici vardı şimdi öyle değil polat ölse dağılır izleyici kitleside :)

yok ben değişen reyting sistemnie göre değil iki uyarlamanın senaryosunua göre hesaplıyom işin matematiği değişir mantığı aynı kalır :)

ne alaka emre :))) bir ay yapım senarsitler farklı müzikler farklı . her uyarlama tutsa umutsuz ev kadınlarına gün bıulurdu kanal d :))) intikamında ab si yüksek olacak 20 dakikayla benzer sonuçlar alacaktır

ben şahsen polat olduğu için izliyorum bi abdul için izlemem bu diziyi benim gibi düşünüyordur çoğu insan :)

beyazsoy ne alaka polat olmazsa bu dizi izlenmez şuan izlenmesinin sebebi polatın ölmediğini biliyor seyirci gerçekte ölmüş olsa mümkünatı yok izlenmez zaten dizi polatın üstüne yazıldı çizildi memati abdul çakır ona göre faso fiso kişilerdi çakırın öldüğü dönem farklı bir dönemdi o dönemde diziye büyük sadık bir izleyici vardı şimdi öyle değil polat ölse dağılır izleyici kitleside :)

seni çakır öldüğünde yapılan yorumlara havale ediyorum :))) polat ölecekte yerine tabiki oyuncu girecek başrol olmadan dizi devam edermi yahuu :))) polat ölür başka bir derin devlet elanı ortaya çıkar. dah çok derin işlerle ugraşan biri olur silah kulanmaz.. farklı bir karakter bulunur illam :)))

Konuyu niye güncel hale getirdiniz, anliklari karistirdim ::D

kurtlar vadisinde kim ölürse ölsün bişey olmaz bunu çakırda da mematide de onlarca karakterde de gördük çakırda memati öldüğünde vadi yeniden doğdu adeta vadide karakterlerin önemi yoktur senaryo önemlidir bunu hakan boyav kendisi söyledi benim ölmem onun ölmesi önemli değil kurtlar vadisi bi takım gibidir hep birileri gelir gider ama kimin geldiği kimin gittiği önemli değildir dedi bunu da görüyoruz açık ve net kim ölürse ölsün herkes izler izlemeye de devam eder memati öldüğünde de herkes izlemem diyodu noldu :D paşa paşa izleniyo işte bu kadar basit mematiyi hatırlayan var mı yok unutturdu adamlar bize resmen

Polatın yerine şuan geçebilecek bir karakter yok beyazsoy hem bir kere polat çakır olduğu dönemler gerçek mafya konuları ele alınıyordu şimdi devlet işleri felan seyirci pusat çakıra nasıl bakıyorsa çakma baba gibi bakıyorsa yeni gelen kişi olsa onada o şekil bakarlar :)

ne alaka emre :))) bir ay yapım senarsitler farklı müzikler farklı . her uyarlama tutsa umutsuz ev kadınlarına gün bıulurdu kanal d :))) intikamında ab si yüksek olacak 20 dakikayla benzer sonuçlar alacaktır

sanmıyorum uek ayrıca ilk sezon gayet iyi giti en azından bu sezondan iyiydi :)
snn mantığına da uyuyor intikamn tutması ezel tuttu bu da onun copy paste i değil miysdi sen öyle dedin ya:d

takas beyazsoyun demesine göre polat ölse bu dizi yoluna devam eder yine mematinin ölmesi birşey değiştirmeyeceğini herkes biliyordu zaten polat ölürse dizi diye bir şey kalmaz ortada

bu oyuncular ayrıldı da takım 5 kişiyle mi oynuyor yerine başkaları girdi.:))) ayrıca kurtlar farklı bir dizi dizide kim ölürse ölsün yoluna devam eder. polattan önce fenomen çakır vardı. memtainin adını bile anılmaz. çakır öldü yoluna devam etti polatta ölse yola başkasıyla gidilebilir çünkü dizinin formatı farklı uzun uzun anlatmayayım öbzgde senaryo ilk sezon balıkçıyla bozuldu eskiden senaryo neyse şimdi de o ama agbde denekleri baglamışlar yaşlı teyzelerin evine tutan kadın dizileri bir gram reytingi düşmüyordu :)))))) agb şike yapıyor demiyorum ama denekleri türkiyeyi yansıtmıyordu neydi öyle yaprak dökümü herkes şikayetçiydi ama dizi milli maçları geçerdi :)))) öbzg de agb nin bu yanlış denek seçiminden çok faydalandı ilk sezonda senaryo bozdu çoktan düşmesi lazımdı ama agb gidene kadar ciddi bir düşüş olmadı ve karşısısna ne konsa dagıldı.

gerçi tnsye de pek güvenmiyorum onlarda erkek agırlıklı denekler seçmiş tüm erkek işleri birinci oluyor bence buda türkiyeyi yansıtmıyor daha dengenli olmalı türkiyede kadınlarda yaşıyor ve kadınların nufusu erkeklerden fazla

tamam o zaman formati ayriysa , ayni formattaki bi diziyle kiyasladigimizda gercek olsn bu. Evet yeni oyuncular girdi ve gercektende cok iyi is cikariyolar ama bi ali , aylin , osman degiller... İste kastettigim de bu? Halk oyle bi bag kurmustuki onlarla cunku oyku cok yalindi ve halk aninda isinip benimsedi, birden farkli yuzler , eskinin atmosferini soluyamiyinca alismak yerine birakmayi tercih etmis olmalilar..
bu arada tns'nin bende herseyi net gosterdiginden emin degilim.. Ozellikle kanal d'nin dizileri hep dusuk cikiyo , sakin bugunku sonuclara gore dedigini sanma :) ben tns'nin kanal d adina bi ayar verdigi dusuncesindeyim.. Acaba agb'nin ocünü alma planimidir nedir tam anliyamadim ama biseyler seziyorum.. :)

polatın ölmesi final dışında imkansız olduğundan öyle bişey yok

öbgz ilk sezonu gayet başarılıydı..zaten kimse öbgz nin ilk sezonuna kalitesiz demiyor...millet reytinglerden şikayetçi..öbgz değil bunu ayırmak gerek..ne kadar kaliteli olsada dizi 27 reyting çok saçma ..şişirmasyon olduğu belli zaten..2.sezondan itibaren kalite bozuldu.dizide..3.sezondada dizinin dinamikleri osman-ali kaptan ve aylin gidince dizi tamamen raydan çıktı..ama oyuncuya yönelik değilde senaryoya dayalı dizi kurduklarından yinede liderlik mücadelesini bırakmaz gibi...salı geceleri şuan boşta rölentide gidiyor...öbgz bozuldu.biü aşırı acıtasyonlu dizi. 20 dakikada öyle ahım şahımdeğil..eğer seksenler tns de olsa yada tns li bir kanala geçse prıme tıme de tümdeğiler kesinlikle değişir..

takas beyazsoyun demesine göre polat ölse bu dizi yoluna devam eder yine mematinin ölmesi birşey değiştirmeyeceğini herkes biliyordu zaten polat ölürse dizi diye bir şey kalmaz ortada

Polat oyle bi bag kurmusku suanda 15 aliyosa polatin etkisi buyuk yoksa kimse abdulheyin, suriyenin basinin gozunun sadakasi diye izlemiyor :) ama bunu da bi anlayabilseler :)

- - - Ekleme - - -

polatın ölmesi final dışında imkansız olduğundan öyle bişey yok
Oyle biseyin olucagi ihtimalini konusmuyoruz , olsaydi sonuc su sekilde olur diyoruz...

27 falan sallamasyon zaten ilk sezon reytingi 17-20 arasıdır en fazla ötesine imkan yok 27 reyting gerçekten alabilen bir dizi 2 senede 5-6 ya imkanı yok düşemez eğer gereçkten 27 alsa siyah ekran koy müziklerini koy 10 alması lazımdı kim çıkarsa çıksın sallamasyın şişirlimiş olduğu kesin zaten