Bugün Hangi Yapımı İzleyeceksiniz/İzlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    23
Herkesi tedavi edebildin ama bizim şu otaku kültürüne karşı tembelliğe düşüşümüze bir ilaç bulamadın....

Reactions: 12.Adam and MEnes
Herkesi tedavi edebildin ama bizim şu otaku kültürüne karşı tembelliğe düşüşümüze bir ilaç bulamadın....
Hiç sorma be yoldaşım... Neler neler yaptım kimleri kimleri düzelttim ama bir türlü sana o ruhu tekrar enjekte edemedim... OTAKU'yu bu kadar geri plana atman benim içimi kahrediyor her seferinde...
------

Dedi ve 283765185 saatlik yerli dizi arşivinden ne açsam diye bakmaya gitti... @Sherlock
Yapma... Daha az önce 1961 UZAK DOĞU sinemasından KUROSAWA filmi izleyip gelmiş adama deme bari bunu...

Dedi ve 283765185 saatlik yerli dizi arşivinden ne açsam diye bakmaya gitti... @Sherlock
İzlenecek bir sürü SABAR eseri varken yerli dizi izlemek de nedir arkadaş.. (Kendisi Yasak Elma izliyordu..)

İşte adaşım be, göz var nizam var... Bu Hainli Fedai hainlik yapacağım diye iyice saçmaladı, ona da güzel bir tedavi ve terapi gerekiyor.
@Maskeli Fedai
BİR ZAMANLAR KIBRIS'ı izleyecektir kendisi şimdi Utku beyciğim.

Onu da zaten @Sherlock beyciğim sayesinde izledin. Kendisi SABAR konusunda aşmış bir insan olarak sana doğru yolu gösterebilmek için canını dişine takıyor...
------

Şerlok beyciğin...

Onu da zaten @Sherlock beyciğim sayesinde izledin. Kendisi SABAR konusunda aşmış bir insan olarak sana doğru yolu gösterebilmek için canını dişine takıyor...
Benim senin için yazdıklarıma bak. Senin yaptığına bak. Ne olmuş benim yoldaşlarıma böyle ne yaptınız kendinize... @Maskeli Fedai @MEnes

Senin gidişinden sonra çok şey değişti kütük dostum.. SABAR'dan koptuk..

Reactions: MasacRE
Ben de olmasam bu adamın kaliteli, dişe dokunur ve insanlığa faydalı bir SABAR eseri ihtimali yok zaten Utku beyciğim...
Benim senin için yazdıklarıma bak. Senin yaptığına bak. Ne olmuş benim yoldaşlarıma böyle ne yaptınız kendinize... @Maskeli Fedai @MEnes
Ahahahahaha.
Utku beyciğim siz gittiğinizden beri çok kötü şeyler yaşadık, bizlere işkenceler edildi, yerli dizi izlememiz için zorlandık, Hainli Fedai yoldaşımızın en sevdiği adamı kovdular... Adeta aşağıdaki gibi sizi bekledik, neyse ki geldiniz... Bizi toparlaman lazım yoldaşım... @MEnes @Maskeli Fedai

Senin gidişinden sonra çok şey değişti kütük dostum.. SABAR'dan koptuk..

Askere ben mi gittim yoksa siz mi gittiniz anlamak mümkün değil
Siz beni toparlarsınız diye umarken benden beter hale gelmişsiniz 6 ayda, yazık be kardeşim
@MEnes

Yasak Elma da güzel dizi şimdi... @MEnes @MasacRE
Neeeyyy... Neler görüyorum ben böyle...
Burcu Biricik'e güzel diyen insanın kendisine saygısı yoktur.. @MEnes @MasacRE
Bak bak şu sözlere bak, artık bu iş çığırından çıkmış...

NEYSE... Gelelim bu akşamki birlikteliğimizin sebebine. Madem tüm yoldaşlar burada toplandı artık yeni kuralları açıklama vaktimiz gelmiştir. SABARİZM'in 2021 İlkbahar'ında geldiği noktayı herkese açıklıyorum. Gelen güncellemeleri de öğrenmiş olursunuz bu sayede. Bu kadar bekleme sebebim elbette @MasacRE yoldaşımın askerden dönmesi yüzündendi...

1-)Bundan sonra SABARİZM akımında dahil olan kişiler SABAR kuralları dışına çıkmayacaktır. Hal ve hareketlerine bu kuralları göz önüne alarak devam edecektir... Önceden gösterilen müsamahalar artık gösterilmeyecektir. En önemli kuraldır ki bu yeni kurallara uymayanlar artık eskisi gibi kurallara uymama durumunda affedilmeyecektir ve yoldaşlıktan azledileceklerdir...

2-)Birlik ve beraberliğe çok kati surette ihtiyaç duyulan şu zor günlerde SABAR'ın gücünü tüm insalığa duyurabilmek için, bu haykırış ve aydınlanmayı herkesin yaşayabilmesi için gereken neyse o yapılacaktır. Tüm SABARİST'lerin bu konuda belli başlı görevleri vardır. Bu görevler gereken şekilde kendilerine ulaşacaktır...

3-)SABAR'ın bizlere sunduğu ve bu yoldaşlığın temeli olan Hainlik, Satıcılık, Sıvacılık, Sanatseverlik, Tost Makinesi gibi tüm özellikler bunları unutmuş olan veya bir miktar eksik hisseden tüm yoldaşlarımıza tekrardan enjekte edilecektir. Bu enjeksiyon süreci biraz sancılı geçecektir. Ancak SABAR için hepsine değer öyle değil mi...

4-)Kişilerden ve kurumlardan yüksek olan yoldaşlığımızın liderliğini üstlenen ben bugün varım yarın yoğum... O yüzden bu birliği şimdi sağlasam bile ileride ne olacağını bilmiyoruz. Bu birliği ve ruhu gelecek nesillere aktarmak için gerekli hamleleri yaptım. Gelecek nesiller SABAR ruhunu her daim yaşasın diye çalışmalarımız son sürat devam edecek...

SABAR'ın her daim güncel kaldığını ve kalmaya devam edeceğini bildirip teşekkürlerimi sunuyorum...

-Ünlü Düşünür SABARES

@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

Ya bu adamı da iki dakika boş bırakmaya gelmiyor, hemen yepyeni bir SABAR bildirisi yayınlamış.

Peki sorarım sana... Sen sen, evet sen... Sen kendin uydun mu bu 4 önemli maddeye... Gün, hesap günüdür yoldaşlarım gelin... @MasacRE @Maskeli Fedai