Neeeyyy... Neler görüyorum ben böyle...
Bak bak şu sözlere bak, artık bu iş çığırından çıkmış...
NEYSE... Gelelim bu akşamki birlikteliğimizin sebebine. Madem tüm yoldaşlar burada toplandı artık yeni kuralları açıklama vaktimiz gelmiştir. SABARİZM'in 2021 İlkbahar'ında geldiği noktayı herkese açıklıyorum. Gelen güncellemeleri de öğrenmiş olursunuz bu sayede. Bu kadar bekleme sebebim elbette
@MasacRE yoldaşımın askerden dönmesi yüzündendi...
1-)Bundan sonra SABARİZM akımında dahil olan kişiler SABAR kuralları dışına çıkmayacaktır. Hal ve hareketlerine bu kuralları göz önüne alarak devam edecektir... Önceden gösterilen müsamahalar artık gösterilmeyecektir. En önemli kuraldır ki bu yeni kurallara uymayanlar artık eskisi gibi kurallara uymama durumunda affedilmeyecektir ve yoldaşlıktan azledileceklerdir...
2-)Birlik ve beraberliğe çok kati surette ihtiyaç duyulan şu zor günlerde SABAR'ın gücünü tüm insalığa duyurabilmek için, bu haykırış ve aydınlanmayı herkesin yaşayabilmesi için gereken neyse o yapılacaktır. Tüm SABARİST'lerin bu konuda belli başlı görevleri vardır. Bu görevler gereken şekilde kendilerine ulaşacaktır...
3-)SABAR'ın bizlere sunduğu ve bu yoldaşlığın temeli olan Hainlik, Satıcılık, Sıvacılık, Sanatseverlik, Tost Makinesi gibi tüm özellikler bunları unutmuş olan veya bir miktar eksik hisseden tüm yoldaşlarımıza tekrardan enjekte edilecektir. Bu enjeksiyon süreci biraz sancılı geçecektir. Ancak SABAR için hepsine değer öyle değil mi...
4-)Kişilerden ve kurumlardan yüksek olan yoldaşlığımızın liderliğini üstlenen ben bugün varım yarın yoğum... O yüzden bu birliği şimdi sağlasam bile ileride ne olacağını bilmiyoruz. Bu birliği ve ruhu gelecek nesillere aktarmak için gerekli hamleleri yaptım. Gelecek nesiller SABAR ruhunu her daim yaşasın diye çalışmalarımız son sürat devam edecek...
SABAR'ın her daim güncel kaldığını ve kalmaya devam edeceğini bildirip teşekkürlerimi sunuyorum...
-Ünlü Düşünür SABARES
@Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai